Здравей Гост

Луна в домовете

• 91 Отговора
  • 12074 Прегледи
*

Santi

Re:Луна в домовете
« Отговор #60 -: Ноември 21, 2010, 07:59:55 pm »
Може и това да е . Не съм изпадал в депресия поради липса на пари  :rolf:..

*

holanda

« Отговор #61 -: Ноември 21, 2010, 08:06:13 pm »
 ;D  ;D днес голЕм смех пада с тея чувствания
моята е в Дева в 11 дом,ама съвсем сериозно,с ръка на сърцето и възмоjно най-прочувствено искам да заявя,че няма капка Девост в емоциите и потребностите ми-абсолютно Водолейска я чувствам
 ;D

малко за друго си говорите,ама то е нормално 11 -тодомна Луна да се обърка  ;D

*някои си прави барбекю на терасата ми се струва...
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 08:12:44 pm от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Ноември 21, 2010, 08:07:20 pm »
А на мен не ми се е случвало все още да яздя дявола. Но и това може да се опита.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #63 -: Ноември 21, 2010, 08:12:08 pm »
;D  ;D днес голЕм смех пада с тея чувствания
моята е в Дева в 11 дом,ама съвсем сериозно,с ръка на сърцето и възмоjно най-прочувствено искам да заявя,че няма капка Девост в емоциите и потребностите ми-абсолютно Водолейска я чувствам
  ;D

Т.е го няма постоянното мрънкане и оплакване за каквото и да било, а и хвърлянето във безмислени анализи и за най-дребното  ;D ?

*

holanda

« Отговор #64 -: Ноември 21, 2010, 08:19:38 pm »
Т.е го няма постоянното мрънкане и оплакване за каквото и да било, а и хвърлянето във безмислени анализи и за най-дребното  ;D ?

Абсолютно Не  ;D

сериозно,няма го,по Дева ми е само многоTo къпане ,нищо повече. Голям мързел съм и няма как да си вдигна Д-то ,за да видят околните,че съм им полезна с нещо  :49:. Пълна анархия в поведението.

склонна съм към анализи,но за заплетени случаи (Мерк в Дева,12 дом),не за това къде ми се дянали цигарите и кой е отговорен за липсващите 2  ;D ;D.

*

Santi

« Отговор #65 -: Ноември 21, 2010, 08:40:18 pm »
Значи си се отървала, не че е лоша Луната в Дева напртотив, но тези неща които изброих са дразнещи, когато бива прекалявано  ;D . Мързела си е характерен за хора с везнишки акцент - асц. Везни, Марс във Везни . Е има и изключения, но общо взето е така .

*

holanda

« Отговор #66 -: Ноември 21, 2010, 09:17:00 pm »
как ще ми кажеш,че съм мързелива ?  ;D :P
идеята е,че не скачам да се изявя като много знаеща и можеща..пример: някви женски се хващат да правят салата..всяка се подвиква-''оле,аз каква хубава я правя,оставете на мен''.
Аз обаче ще си кротувам,щото не ми е до това да бърборя за някаква си салата.Даже се случва докато другите го мислят,аз да отвлека няколко зеленчука,да си ги хапна и да тръгна по задачи   ;):mellow:

Това имах в предвид. За мързела е друга тема,а сега ме домързя да пиша.. :P

« Отговор #67 -: Ноември 21, 2010, 09:21:16 pm »
Мързела го търсете по телешко-стрелчешки акценти и прилежащите им управители ;) Венера в опозиция или квадрат с Юпитер - ейййййй класика! Като две кисели и едно прясно!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #68 -: Ноември 21, 2010, 09:46:59 pm »
Мързела го търсете по телешко-стрелчешки акценти и прилежащите им управители ;) Венера в опозиция или квадрат с Юпитер - ейййййй класика! Като две кисели и едно прясно!  ;D

Виждала съм мързел и при тригон....В подобена констелация , натива си мисли , че всичко му е дадено по право...
Тук само сатурн в твърд аспект със светилата може да помогне за добро или лошо...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #69 -: Ноември 21, 2010, 10:43:05 pm »

Ааааа, ти да е........Къна!  :P Не съм съгласна. Като туриш и Асц. Везни, сигурно трябва да съм най-големия мързел за всички времена по написаното......да, ама не. Работя като добиче и ако случайно остана с малко работа, намирам си нова и нова....докато се изморя. Това лежане и почивка не знам кво е.  ;) Откакто прогресивната ми Луна влезе във Водолей ме тегли пък към групови дейности. Минават ми много мисли в главата и от контакти напоследък с разни колеги, ми се иска да направим едно обединяване на астролози, непрофесионалисти и почитатели на астрологията с повторното навлизане на Уран в Овен и да правим повече семинари, конференции и курсове. Не, че досега не са се организирали, но чувствам някакво разединение се вихреше във въздуха досега и ще бъде хубаво да се загърбят стари разногласия...къде е имало. Имам и други идеи и цели, но засега няма да ги коментирам. Не знам какво мислите по въпроса. Мечтая за постигане на по-сериозен положителен имидж на астрологията в БГ. Или пак се изказах неподготвена? Мечтателка?  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Ноември 21, 2010, 10:48:38 pm »
Мързела го търсете по телешко-стрелчешки акценти и прилежащите им управители ;) Венера в опозиция или квадрат с Юпитер - ейййййй класика! Като две кисели и едно прясно!  ;D

Виждала съм мързел и при тригон....В подобена констелация , натива си мисли , че всичко му е дадено по право...
Тук само сатурн в твърд аспект със светилата може да помогне за добро или лошо...

Венера в тригон с Юпитер е класика при "изгоден" брак и паразитиране върху партньора, наблюдавала съм го в много женски карти. И в такива случаи се среща много по-често от съвпада Венера/Юпитер. Разбира се, много е важно как са поставени двете планети и с кои домове имат връзка в радикса. Моля присъстващите с такъв тригон да не се обиждат, те винаги правят изключение, както знаем.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Ноември 21, 2010, 10:50:27 pm »
Мързела го търсете по телешко-стрелчешки акценти и прилежащите им управители ;) Венера в опозиция или квадрат с Юпитер - ейййййй класика! Като две кисели и едно прясно!  ;D

Венера в тригон с Юпитер е класика при "изгоден" брак и паразитиране върху партньора, наблюдавала съм го в много женски карти. И в такива случаи се среща много по-често от съвпада Венера/Юпитер. Разбира се, много е важно как са поставени двете планети и с кои домове имат връзка в радикса. Моля присъстващите с такъв тригон да не се обиждат, те винаги правят изключение, както знаем.  :-[

Има ли такива във форума :rolleyes:....
Учудвам се , ако ги има.... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Ноември 21, 2010, 10:52:28 pm »
Има бе, затова казвам да не вземат всичко лично.  :blink:

А за Сатурн в твърд аспект със светилата не съм много сигурна. Понякога "закърпва" положението, а понякога още повече разваля.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #73 -: Ноември 21, 2010, 10:53:08 pm »
Ааааа, ти да е........Къна!  :P

Не вЕ разбраФ  ;D :unsure:

Минават ми много мисли в главата и от контакти напоследък с разни колеги, ми се иска да направим едно обединяване на астролози, непрофесионалисти и почитатели на астрологията с повторното навлизане на Уран в Овен и да правим повече семинари, конференции и курсове.

Хм, убуу /както вика Кайли/, ма аз хем, мрязя да съм в публиката, хем мразя да съм на сцената. Къде ли ми е и мястото в подобна организация?!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #74 -: Ноември 21, 2010, 10:53:41 pm »

Ааааа, ти да е........Къна!  :P Не съм съгласна. Като туриш и Асц. Везни, сигурно трябва да съм най-големия мързел за всички времена по написаното......да, ама не. Работя като добиче и ако случайно остана с малко работа, намирам си нова и нова....докато се изморя. Това лежане и почивка не знам кво е.  ;) Откакто прогресивната ми Луна влезе във Водолей ме тегли пък към групови дейности. Минават ми много мисли в главата и от контакти напоследък с разни колеги, ми се иска да направим едно обединяване на астролози, непрофесионалисти и почитатели на астрологията с повторното навлизане на Уран в Овен и да правим повече семинари, конференции и курсове. Не, че досега не са се организирали, но чувствам някакво разединение се вихреше във въздуха досега и ще бъде хубаво да се загърбят стари разногласия...къде е имало. Имам и други идеи и цели, но засега няма да ги коментирам. Не знам какво мислите по въпроса. Мечтая за постигане на по-сериозен положителен имидж на астрологията в БГ. Или пак се изказах неподготвена? Мечтателка?  :unsure:

Az te podkrepqm, Skarlet!
Ideqta ti e 4udesna!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #75 -: Ноември 21, 2010, 10:54:09 pm »
Добре де, за жена бива тригона на Венера и Юпитер да дава изгоден брак, но при мъжете Луната представя съпругата и там би трябвало тригон на Луната с Юпитер да даде изгоден брак. Поне такива наблюдения имам.  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Ноември 21, 2010, 10:58:15 pm »
Добре де, за жена бива тригона на Венера и Юпитер да дава изгоден брак...

Женски карти визирам, проследявала съм го в много теми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #77 -: Ноември 21, 2010, 10:59:20 pm »
Ааааа, ти да е........Къна!  :P

Не вЕ разбраФ  ;D :unsure:

Минават ми много мисли в главата и от контакти напоследък с разни колеги, ми се иска да направим едно обединяване на астролози, непрофесионалисти и почитатели на астрологията с повторното навлизане на Уран в Овен и да правим повече семинари, конференции и курсове.

Хм, убуу /както вика Кайли/, ма аз хем, мрязя да съм в публиката, хем мразя да съм на сцената. Къде ли ми е и мястото в подобна организация?!  ;D

С идеи, помощ, развитие, срещи, комуникации, добиване на нови знания, споделяне със съмишленици.....и ще идеш после в рая.  ;D Аз подадох молба и станах член на БАА. Бях на една среща, говорихме, мечтахме, правихме планове за достигането на едно достойно уважение.....което се полага от векове на астрологията. И мисля, че всеки, който има в дупето си астрологични габърчета, ще се чувства добре в едно такова общество.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #78 -: Ноември 21, 2010, 11:00:31 pm »
Добре де, за жена бива тригона на Венера и Юпитер да дава изгоден брак...

Женски карти визирам, проследявала съм го в много теми.

Аха, ясно.  ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #79 -: Ноември 21, 2010, 11:00:51 pm »
Добре де, за жена бива тригона на Венера и Юпитер да дава изгоден брак, но при мъжете Луната представя съпругата и там би трябвало тригон на Луната с Юпитер да даде изгоден брак. Поне такива наблюдения имам.  :rolleyes:

Аp имам Луна секстил Венера. :72:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!