Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 149247 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Въпроси към астролога Dobi
« Отговор #120 -: Ноември 20, 2010, 12:56:18 am »
Доби с какво свързваш мидпойнта Венера/плутон  и Венера /Уран....
Отчиташ ли ги като важни в картата? :blink:

Много са важни и двата .
Венера Плутон е моща на любовта и привличането - забавните масохисти
Венера Уран внезапно влюбване - танца на хормоните
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #121 -: Ноември 20, 2010, 01:09:37 am »
хм...един въпрос...
Кога ще изляза да живея за постоянно и щастливо в чужбина?

догодина :P

ти що се буташ сега да те питам между шамарите  :P ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Ноември 20, 2010, 01:11:13 am »

Много са важни и двата .

Towa li e причината поради която съм луда по мъже скорпиони? ;D ;)
А защо ми се лепят риби? :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #123 -: Ноември 20, 2010, 01:25:15 am »
Имас ли достатъжно пари можес и утре да тръгнес.

Мерси, Доби.
 :blink:
Аз, ако имах достатъчно пари, нямаше и да те питам кога ще тръгвам.
 :-X

« Отговор #124 -: Ноември 20, 2010, 01:34:56 am »

Много са важни и двата .

Имаш ли по тебе люспи вече - я се огледай хубаво  :P. Лепят ти се - щото си квадратна с тях, трябва да си го отработиш този квадрат вече - крайно време е - просто ги приеми, ча са такива каквито са и си ги остави да си отплуват.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #125 -: Ноември 20, 2010, 01:35:26 am »

Много са важни и двата .

Върху коя планета падат теси мидпойнта, аз мога и да ги вида ако искаш?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #126 -: Ноември 20, 2010, 01:37:00 am »
Имас ли достатъжно пари можес и утре да тръгнес.

Мерси, Доби.
 :blink:
Аз, ако имах достатъчно пари, нямаше и да те питам кога ще тръгвам.
 :-X

Варвам ти веднага, така е!

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Ноември 20, 2010, 01:37:44 am »

Много са важни и двата .

:-[Искам! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #128 -: Ноември 20, 2010, 01:45:34 am »
Те нямат ли йерархия някаква, да се подреждат по степен на значимост?  :o
Аз лично бих обърнала внимание на следните:

Солнце       =       Венера / Сатурн          0°50'50"
Венера       =         Луна / Марс            0°50'20"
Юпитер       =         Луна / Венера          0°25'30"
Уран         =         Луна / Южн.Узел        0°16'53"

Нямат Лили, просто зетката ги изстрелва по реда на планетите - в случая тук са дир.слънце е мидпойнт на нат.Венера и нат.Сатурн - и като погледнеш в картата дир.Слънце е почти в съвпад с натална Луна...А дир.Уран също е в съвпад с нат.Венера, което ще рече че е и мидпойнт на нат.Луна и ЮЛВ.
    Отделно по натал си имам точни мидпойнти - Венера е на СЛВ/ЮЛВ, а Слънцето е на Венера/СЛВ - та в момента имам доста акцентирани точки в хороскопа....Но всичко това за сега се отработва на вътрешно ниво. Външните събития - са няколко през тази година, посяла съм ветрове преди години, ожънах бури тази. Но тази посях нещо друго, на което ще му жъна плодовете след години надявам се. Не е нещо материално или реално.

*

Divna

« Отговор #129 -: Ноември 20, 2010, 01:45:44 am »
Доби, а мидпойнта Луна/Меркурий с какво мога да го свържа? Тук на преден план излизат емоциите /Луна/ и осмислянето им /Меркурий/.
Този мидпойнт е точно над натален Уран, а в момента тр. Сатурн е в съвпад с тях.
От известно време си задавам въпроса дали да не прекъсна напълно с преподавателската ми дейност и да започна пак нещо в сферата на изкуството, но с друга насоченост, като водене на цветова терапия.
Много съм състрадателна обаче и незнам дали ще мога ежедневно да понасям чуждата болка, а в същото време силно желая да бъда в помощ. Мисля, че по тоя начин ще се чувствам много по-удоволетворена.
Сега като си погледнах картата и се замислих, дали този аспект не ме провокира към тоя начин на мислене.

Доби, изключително ще оценя твоето професионално мнение по въпроса.

Предварително ти благодаря!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #130 -: Ноември 20, 2010, 02:09:52 am »
Доби, а мидпойнта Луна/Меркурий с какво мога да го свържа? Тук на преден план излизат емоциите /Луна/ и осмислянето им /Меркурий/.
Този мидпойнт е точно над натален Уран, а в момента тр. Сатурн е в съвпад с тях.
От известно време си задавам въпроса дали да не прекъсна напълно с преподавателската ми дейност и да започна пак нещо в сферата на изкуството, но с друга насоченост, като водене на цветова терапия.
Много съм състрадателна обаче и незнам дали ще мога ежедневно да понасям чуждата болка, а в същото време силно желая да бъда в помощ. Мисля, че по тоя начин ще се чувствам много по-удоволетворена.
Сега като си погледнах картата и се замислих, дали този аспект не ме провокира към тоя начин на мислене.

Доби, изключително ще оценя твоето професионално мнение по въпроса.

Предварително ти благодаря!

Луна Меркурии може да се каже емоционално мислене и говорене. Луната от 1 дом иска да направис нещо са неа - душата, за да се чувства добре нахранена, а меркурии от 11 дом казва, ние намама време за това понеже имаш задължения, и ти си по средата и въобще не се учудвам че така се чувствас. урана ти отгоре двете планети казва, намаме време за това, ако остане време сте се опитам да нахрана душата си. един въпрос - кой от твоите близки хора в семейството се грижи са твоите нужди? И сега сатурн отгоре ти дава шанса да обмислис сериосно са тези неща, и да проверис торбата си с задължение, кои са наистина важни и от кой можеш да се освободис като поемес отговорноста за това. И ако трабва да се разпределат задълженията в семейството на ново, както и най малко един зас на ден са твоите лични нужди и страсти. ще е хубаво всички да го знаят в семейството и този час ще е само са теб. Тази професия която работиш са да се осигуриш финансово, започва да губи смисъл за теб, понеже ти изсмуква почти цалата енергия. скоро време сте всемаш решения по тези въпроси, и колкото по рано, толкова по хубаво. Да помагас на другите е хубаво нещо, но сега е дошал момента да помогнес първо на себе си, не виждам накави пречки, освен навика ти да се жертваш за другите.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #131 -: Ноември 20, 2010, 02:23:54 am »

Много са важни и двата .

Ами наблизо са до ацендента ти и Нептуна. Sми може да се каже, че имаш изкуството да привличаш партнори които са за специални часове през живота ти, за да ти слагаш в албума си, а не да се опитваш да изграждаш накакви мечти. Те са като златни рибки с които можеш от време на време да плувас с тахр за да задаволиш твоя Нептун. Пък може и някой от тези рибки да се преварне в мъж.

*

Divna

« Отговор #132 -: Ноември 20, 2010, 02:38:51 am »

Луна Меркурии може да се каже емоционално мислене и говорене. Луната от 1 дом иска да направис нещо са неа - душата, за да се чувства добре нахранена, а меркурии от 11 дом казва, ние намама време за това понеже имаш задължения, и ти си по средата и въобще не се учудвам че така се чувствас. урана ти отгоре двете планети казва, намаме време за това, ако остане време сте се опитам да нахрана душата си. един въпрос - кой от твоите близки хора в семейството се грижи са твоите нужди? И сега сатурн отгоре ти дава шанса да обмислис сериосно са тези неща, и да проверис торбата си с задължение, кои са наистина важни и от кой можеш да се освободис като поемес отговорноста за това. И ако трабва да се разпределат задълженията в семейството на ново, както и най малко един зас на ден са твоите лични нужди и страсти. ще е хубаво всички да го знаят в семейството и този час ще е само са теб. Тази професия която работиш са да се осигуриш финансово, започва да губи смисъл за теб, понеже ти изсмуква почти цалата енергия. скоро време сте всемаш решения по тези въпроси, и колкото по рано, толкова по хубаво. Да помагас на другите е хубаво нещо, но сега е дошал момента да помогнес първо на себе си, не виждам накави пречки, освен навика ти да се жертваш за другите.

Много ти благодаря, Доби!  :58:

Така хубаво си го написал!

Никой не се грижи за мен. Сама се грижа за себе си и за децата ми. Да, отговорностите са ми много, и не е лесно всичко да нося сама на плещите си. C'est la vie! /такъв е живота/
Да, работата не ме удоволетворява емоционално и затова обмислям да започна нещо друго, но в същото време тая работа ми дава финансова сигурност. Рискът ще е голям и затова съм под 1000 волта напрежение /както ти се изразяваш/.
Явно транзита на Сатурн през тази точка ми дава шанса наистина да обмисля добре и да не действам в същото време прибързано, а нат. Уран иска да е свободен, да действа бързо ... въобще сложна история.  :-[

Ще продължавам да се взирам в картата си, пък може и да видя в нея по-скоро какво са нарисували звездите за мен.

Благодаря, Доби!  :kissd:  

*

Mia21

• 2502
« Отговор #133 -: Ноември 20, 2010, 02:46:16 am »
Доби, здравей! Преди време ми беше казал, че ще срещна любовта след 6-7 години. Много дълъг период.Без право на обжалване ли е...  :-[

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #134 -: Ноември 20, 2010, 02:55:32 am »
Доби, здравей! Преди време ми беше казал, че ще срещна любовта след 6-7 години. Много дълъг период.Без право на обжалване ли е...  :-[

Съжалавам че сам ти казал това, но не значи че трабва до тогава да чакаш. По принцип не обичам да казвам за толкова дълго време, но може да съм пропуснал да ти кажа че не е за предпочитане да се гледа на далече!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #135 -: Ноември 20, 2010, 02:58:18 am »
Доби, здравей! Преди време ми беше казал, че ще срещна любовта след 6-7 години. Много дълъг период.Без право на обжалване ли е...  :-[

Съжалавам че сам ти казал това, но не значи че трабва до тогава да чакаш. По принцип не обичам да казвам за толкова дълго време, но може да съм пропуснал да ти кажа че не е за предпочитане да се гледа на далече!

Споко, аз взимам мнението ти на сериозно, но не съм от хората, които ще чакат да им падне нещо от Космоса. Съдбата ще си каже тежката дума. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Ноември 20, 2010, 02:59:09 am »

Много са важни и двата .

Ами наблизо са до ацендента ти и Нептуна. Sми може да се каже, че имаш изкуството да привличаш партнори които са за специални часове през живота ти, за да ти слагаш в албума си, а не да се опитваш да изграждаш накакви мечти. Те са като златни рибки с които можеш от време на време да плувас с тахр за да задаволиш твоя Нептун. Пък може и някой от тези рибки да се преварне в мъж.

До следващата...., златна рибка! ;D
Мерси Доби!.... :kissd:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #137 -: Ноември 20, 2010, 02:59:53 am »
Доби, здравей! Преди време ми беше казал, че ще срещна любовта след 6-7 години. Много дълъг период.Без право на обжалване ли е...  :-[

Споко, аз взимам мнението ти на сериозно, но не съм от хората, които ще чакат да им падне нещо от Космоса и да чакам. Съдбата ще си каже тежката дума. ;)

Mnogo si prawa, taka e!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #138 -: Ноември 20, 2010, 03:52:48 am »
Да се наместя и аз да ме почешат по коремчето.  :P

Doby, имам Юпитер в съвпад с мидпойнта Луна/Венера в 7 дом. Мазно, а?  ;D Но идилията се разваля от Плутон на 135* от тях.

Венера Юпитер с плутона се понасат много добре, чувам са прав път че могат да бъдат неприятно. Само ако има накои допълнителен мидпойнт с нептун или с сатурн, тогава може да се развали.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Ноември 20, 2010, 03:57:26 am »
Венера Юпитер с плутона се понасат много добре, чувам са прав път че могат да бъдат неприятно. Само ако има накои допълнителен мидпойнт с нептун или с сатурн, тогава може да се развали.

Всъщност Юпитер е в съвпад с два мидпойнта - Луна/Венера и Уран/Нептун.
Иначе Юпитер се води без мажорни аспекти, но ако се отчетат тези мидпойнти, дори ми се струва някак подчертан.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.