Луна Меркурии може да се каже емоционално мислене и говорене. Луната от 1 дом иска да направис нещо са неа - душата, за да се чувства добре нахранена, а меркурии от 11 дом казва, ние намама време за това понеже имаш задължения, и ти си по средата и въобще не се учудвам че така се чувствас. урана ти отгоре двете планети казва, намаме време за това, ако остане време сте се опитам да нахрана душата си. един въпрос - кой от твоите близки хора в семейството се грижи са твоите нужди? И сега сатурн отгоре ти дава шанса да обмислис сериосно са тези неща, и да проверис торбата си с задължение, кои са наистина важни и от кой можеш да се освободис като поемес отговорноста за това. И ако трабва да се разпределат задълженията в семейството на ново, както и най малко един зас на ден са твоите лични нужди и страсти. ще е хубаво всички да го знаят в семейството и този час ще е само са теб. Тази професия която работиш са да се осигуриш финансово, започва да губи смисъл за теб, понеже ти изсмуква почти цалата енергия. скоро време сте всемаш решения по тези въпроси, и колкото по рано, толкова по хубаво. Да помагас на другите е хубаво нещо, но сега е дошал момента да помогнес първо на себе си, не виждам накави пречки, освен навика ти да се жертваш за другите.
Много ти благодаря, Доби! :58:
Така хубаво си го написал!
Никой не се грижи за мен. Сама се грижа за себе си и за децата ми. Да, отговорностите са ми много, и не е лесно всичко да нося сама на плещите си. C'est la vie! /такъв е живота/
Да, работата не ме удоволетворява емоционално и затова обмислям да започна нещо друго, но в същото време тая работа ми дава финансова сигурност. Рискът ще е голям и затова съм под 1000 волта напрежение /както ти се изразяваш/.
Явно транзита на Сатурн през тази точка ми дава шанса наистина да обмисля добре и да не действам в същото време прибързано, а нат. Уран иска да е свободен, да действа бързо ... въобще сложна история.

Ще продължавам да се взирам в картата си, пък може и да видя в нея по-скоро какво са нарисували звездите за мен.
Благодаря, Доби! :kissd: