Не, че не ги харесвам. То небето си знае работата.
Просто си мислех, че орбиса е голям на Юпитер/Уран.
Аз на твое масто не бих го тълкувал, преди да се направи ректификация. Доста опасно е иначе за грешна диагноса!
Доби, сама не мога да си направя ректификацията, а за професионалист да ми я изготви ще трябва още да почакам.
Разликата да е неповече от 2*-3*.
Нещо страшно ли има в тия аспекти? 
Не нама нисто страшно, но може да не са верни в тълкуването. ще ти ги каза на кратко пак ти ще ми кажес как са.
първия мидпойнт венера юпитер е любовното щастие и върху луната зе сте бадес щастлива майка прес живота си.
втория мидпойнт венера нептун върху луна и ацендент, зе копнеес са любов и се зувствас тъжна и изоставена.
уран нептун върху луната и ацендента, че те е страх да се гризиш са благополуженито ти и да се насласдаваш на живота си бес гузна съвест. Затова си малко или повезе в дистанция с душата ти от време на време.
венера тригон сатурн се казва че си наследила принципите на майка си, което от една страна те прави отговорна майка в семейството, а от друга страна ти ограничава възможностите да правис това което ти пълни душата.
Въпроса които трабва да си зададес, дали да продължис по систамата на майка си, или по системата на ДИВНА? и там рано или късно сте всемас сама независимо ресение. ас сам ного сигурен че сте дойде тоси момент, понеже в момента си в спагат, месду миналото и бъдещето, и сам сигурен че много добре знаес отдавна кой крак накъде да предвижис.