Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 149212 Прегледи
*

Divna

Re:Въпроси към астролога Dobi
« Отговор #180 -: Ноември 20, 2010, 05:53:33 am »
 ;D Не, че не ги харесвам. То небето си знае работата.  ;) Просто си мислех, че орбиса е голям на Юпитер/Уран.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #181 -: Ноември 20, 2010, 05:58:33 am »
;D Не, че не ги харесвам. То небето си знае работата.  ;) Просто си мислех, че орбиса е голям на Юпитер/Уран.

Аз на твое масто не бих го тълкувал, преди да се направи ректификация. Доста опасно е иначе за грешна диагноса!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

« Отговор #182 -: Ноември 20, 2010, 06:01:48 am »

Аз на твое масто не бих го тълкувал, преди да се направи ректификация. Доста опасно е иначе за грешна диагноса!

Доби, сама не мога да си направя ректификацията, а за професионалист да ми я изготви ще трябва още да почакам.  ;)
Разликата да е неповече от 2*-3*.

Нещо страшно ли има в тия аспекти?  :-[

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #183 -: Ноември 20, 2010, 06:23:35 am »

Доби, сама не мога да си направя ректификацията, а за професионалист да ми я изготви ще трябва още да почакам.  ;)

Не нама нисто страшно, но може да не са верни в тълкуването. ще ти ги каза на кратко пак ти ще ми кажес как са.
първия мидпойнт венера юпитер е любовното щастие и върху луната зе сте бадес щастлива майка прес живота си.
втория мидпойнт венера нептун върху луна и ацендент, зе копнеес са любов и се зувствас тъжна и изоставена.
уран нептун върху луната и ацендента, че те е страх да се гризиш са благополуженито ти и да се насласдаваш на живота си бес гузна съвест. Затова си малко или повезе в дистанция с душата ти от време на време.
венера тригон сатурн се казва че си наследила принципите на майка си, което от една страна те прави отговорна майка в семейството, а от друга страна ти ограничава възможностите да правис това което ти пълни душата. 
Въпроса които трабва да си зададес, дали да продължис по систамата на майка си, или по системата на ДИВНА? и там рано или късно сте всемас сама независимо ресение. ас сам ного сигурен че сте дойде тоси момент, понеже в момента си в спагат, месду миналото и бъдещето, и сам сигурен че много добре знаес отдавна кой крак накъде да предвижис.

*

Феникс

« Отговор #184 -: Ноември 20, 2010, 02:43:34 pm »
Ей,пич,пак зацикли там дето няма заек в трънката-първо в темата има наистина много полезна инфирмация,за да се цопнеш баш на това изречение
и второ-то тук вече никой не се съмнява че не си мъж,а малък лигльо
ай спри да се лигавиш че разваляш удоволствието да чета Доби

*

holanda

« Отговор #185 -: Ноември 20, 2010, 07:03:19 pm »
доби,а c колко време разполагам за силната,страстна и голяма любов по дирекции,че да дисквалифицирам тези,които изпуснат срока  ;D-до другата година или + нея? 

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #186 -: Ноември 20, 2010, 07:20:02 pm »
доби,а c колко време разполагам за силната,страстна и голяма любов по дирекции,че да дисквалифицирам тези,които изпуснат срока  ;D-до другата година или + нея? 

Твойта тема е, как да си изчиста сметките с моите бивши партнори, понеже по накакъв начин оставаш страхотни зарибаващи сладки следи и те стават като наркомани по теб. В момента имаш още малко работа с накои от твоите бивши, който искат непременно пак вразка с теб, ходил където ходил и никоя друга жена не мозла да му даде това което ти си му дала, и сега сте чука на вратата ти. Мисла че малко си е изменил вече, поне на думи е така. Догодина има пак опасност да се влюбис. Ти знаес най добре на кой да покасвас червения картон, и които се опитва да преминава твоите граници, може и накоя твоя мина да настъпи, нали така?

*

tadj-all

« Отговор #187 -: Ноември 20, 2010, 07:32:01 pm »
Цитат на: doby

Разликата не е много голама, единствено 4рез орбисите, който е по близо до планетата действа по силно, както и този мидпойнт които има аспект. Зависи също и, от кой домове са планетите които прават мидпойнта, от активни, като 1 и 5 дом, после духовни итн.  

Нека вземем един хипотетичен пример.

Венера е в екзалтация в 5-ти дом. Има тригон с Юпитер, който също е в екзалтация. Асцендента е Скорпион, домовата позиция е стандартната за Скорпион - без вписани домове и знаци.

Венера лежи на Марс/Сатурн мидпойнта директно и хвърля 45 градуса към мидпойнта Уран/Нептун.

Какъв би бил финия превод на такава планете за теб?

Предварително благодаря за отговора ти!

Венера в 5 дом тригон към Юпитер, важно е тук също в кой дом стои юпитер. тоси тригон означава за този човек има хармонично относение както към себе си, така и към другите, привлекателен и популарен. И по биологизните съответствя нама да има проблеми с сърцето си. Ако всемем Марс Сатърн върху Венера, вече се изменат нещата, и става хладнокръвен, груб към себе си и другите, а по биологизни съответствя предпоставки са болест и може да се достигне до смърт на тоси орган. И по същия назин се тълкува към Уран Нептун към Венера с неговите психологични и биологични съотвествия.   

Юпитер стои в 9-ти дом, екзалтация,
Венера е в 5-ти и тя е в екзалтация. (Писах, че е хипотетичен пример)

Давам тоя пример, защото такава Венера, без твърди мажорни аспекти "носи" много добри позитиви за родения. И именно това исках да уловя - какво би дал този мидпойнт на Сатурн/Марс.

Интересно е, че има двойна противоречивост - от една страна не би трябвало да има проблем със сърцето по мажорните аспекти, а от друга, чрез мидпойнтите - би могъл да има. Което разбира се, не пречи да го има, като противоречие.

п.п: Проблемът със сърцето е защото Венера е в пети(домът на "сърцето") и защото има Сатурн/Марс мидпойнт върху нея, или защото тя, хипотетично управлява 12-ти дом(везни) при асцендент Скорпион?

*

tadj-all

« Отговор #188 -: Ноември 20, 2010, 07:34:12 pm »

Венера е в екзалтация в 5-ти дом. Има тригон с Юпитер, който също е в екзалтация. Асцендента е Скорпион, домовата позиция е стандартната за Скорпион - без вписани домове и знаци.

Венера лежи на Марс/Сатурн мидпойнта директно и хвърля 45 градуса към мидпойнта Уран/Нептун.

Въпросът е към Доби, но надявам се, няма да имаш нищо против ако споделя мнението си. ;)

Венера върху мидпойнт Марс/Сатурн  е показател за една противоречива Венера, която хем иска да се поддаде на импулса и момента, но пък си знае, че с рогите напред нещата не винаги се получават. Човекът с такава Венера може да е донякъде колекционер на неща, които имат и носят някаква по-голяма стойност и престиж. Обаче примерът като цяло, показва една доста многопластова Венера.  :blink:

Благодаря!

Обаче. Тоя сценарий съм го виждал и при твърди мажорни аспекти на Венера към 2-та малефика. Без да седи на мидпойнт. А те, последните - имат орбиса до 2градуса според Доби, аз ги гледам по около 1,5 максимум, и като такива - би ми било чудно, каква е точната разлика...

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #189 -: Ноември 20, 2010, 07:38:27 pm »

Въпросът е към Доби, но надявам се, няма да имаш нищо против ако споделя мнението си. ;)

Венера върху мидпойнт Марс/Сатурн  е показател за една противоречива Венера, която хем иска да се поддаде на импулса и момента, но пък си знае, че с рогите напред нещата не винаги се получават. Човекът с такава Венера може да е донякъде колекционер на неща, които имат и носят някаква по-голяма стойност и престиж. Обаче примерът като цяло, показва една доста многопластова Венера.  :blink:

Благодаря!

Обаче. Тоя сценарий съм го виждал и при твърди мажорни аспекти на Венера към 2-та малефика. Без да седи на мидпойнт. А те, последните - имат орбиса до 2градуса според Доби, аз ги гледам по около 1,5 максимум, и като такива - би ми било чудно, каква е точната разлика...

До 1.5 градуса за мидпойнтите е много добре, аз ги всемам до 2 градуса орбис на мидпойнтите само в радих хороскопа, иначе при дирекции и транзити мидпойнти 1 градус са мидпойнтите

*

Divna

« Отговор #190 -: Ноември 20, 2010, 07:44:35 pm »

Не нама нисто страшно, но може да не са верни в тълкуването. ще ти ги каза на кратко пак ти ще ми кажес как са.
първия мидпойнт венера юпитер е любовното щастие и върху луната зе сте бадес щастлива майка прес живота си.
втория мидпойнт венера нептун върху луна и ацендент, зе копнеес са любов и се зувствас тъжна и изоставена.
уран нептун върху луната и ацендента, че те е страх да се гризиш са благополуженито ти и да се насласдаваш на живота си бес гузна съвест. Затова си малко или повезе в дистанция с душата ти от време на време.
венера тригон сатурн се казва че си наследила принципите на майка си, което от една страна те прави отговорна майка в семейството, а от друга страна ти ограничава възможностите да правис това което ти пълни душата. 
Въпроса които трабва да си зададес, дали да продължис по систамата на майка си, или по системата на ДИВНА? и там рано или късно сте всемас сама независимо ресение. ас сам ного сигурен че сте дойде тоси момент, понеже в момента си в спагат, месду миналото и бъдещето, и сам сигурен че много добре знаес отдавна кой крак накъде да предвижис.

Dobi, blagodarq!  :58:
Mislq, 4e zna4eniqta na midpointite si otgowarqt napylno za men.

Dobi, mnogo sa mi to4nite sawpadi na midpointi s natalni planeti. Pritesniawam se ot midpointa Slynce-Uran warhu natalna Venera. Tova kak da go tylkuwam, 4e ima opasnost ot veneri4eski zabolqvania ili, 4e v lubowta obi4am da ima niakakva svobodaÉ

*

holanda

« Отговор #191 -: Ноември 20, 2010, 07:47:17 pm »
Мисла че малко си е изменил вече, поне на думи е така.

ти това по прогресии и дирекции ли го виждаш.. :unsure:

в действителност има такъв образ,но в моята практика няма връщане при бив6и  ;)

*

holanda

« Отговор #192 -: Ноември 20, 2010, 08:04:18 pm »
Но ще има. ;D

няма да има ,принципите са си принципи  :blink:

Прибери си топките и си затвори хубаво ципа  :P ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #193 -: Ноември 20, 2010, 08:36:53 pm »

Dobi, blagodarq!  :58:
Mislq, 4e zna4eniqta na midpointite si otgowarqt napylno za men.

Dobi, mnogo sa mi to4nite sawpadi na midpointi s natalni planeti. Pritesniawam se ot midpointa Slynce-Uran warhu natalna Venera. Tova kak da go tylkuwam, 4e ima opasnost ot veneri4eski zabolqvania ili, 4e v lubowta obi4am da ima niakakva svobodaÉ

Слънце Уран мидпойнт върху Венера е неочаквани романтични любовни преживавание. Ако мога да говора въобще са венерически саболавания, те идват от твойта финансова система, които се отрасават и на душата ти, понеже почти не остават среддства за твоите .лични нужди. :wub:  

*

tadj-all

« Отговор #194 -: Ноември 20, 2010, 08:36:57 pm »
Doby,

Като боравиш с мидпойнтите, в колко градусов кръг ги разглеждаш? 90, 45, 22,50 градуса например?

Би ли ми показал, каква е табличката на мидпойнтите за Луната за тази дата:

20.11.2010/15:33/ София?

*

holanda

« Отговор #195 -: Ноември 20, 2010, 08:42:40 pm »
След някоя друга годинка може и да се улюбиш много с некой, ама това е след бая време. ;D

колко ? кажи ми,не ме мъчи така.. ;D

на мен уж  ми се дава да срещна голямата любов,периода е започнал отпреди,но като си дрема блажено вкъ6ти някак трудно я изживявам тая Голяма любов  ;D

*

holanda

« Отговор #196 -: Ноември 20, 2010, 08:51:05 pm »
* da кажем след 4-5 години  :lol:

ехее,аз дотогава ще съм се намерила  ;D

че и теб даже  :P

*

Divna

« Отговор #197 -: Ноември 20, 2010, 08:51:32 pm »

Слънце Уран мидпойнт върху Венера е неочаквани романтични любовни преживавание. Ако мога да говора въобще са венерически саболавания, те идват от твойта финансова система, които се отрасават и на душата ти, понеже почти не остават среддства за твоите .лични нужди. :wub:  

Blagodarq, Dobi! :58:

Ne prestawam da ti se radwam na na4ina po kojto predstawq6 ne6tata!   :kissd:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #198 -: Ноември 20, 2010, 08:52:38 pm »
Doby,

Като боравиш с мидпойнтите, в колко градусов кръг ги разглеждаш? 90, 45, 22,50 градуса например?

Би ли ми показал, каква е табличката на мидпойнтите за Луната за тази дата:

20.11.2010/15:33/ София?

90, 45, 135, i sawpad opsizia
Towa e Lunata s midpointite zres moita programa.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #199 -: Ноември 20, 2010, 09:06:41 pm »

Blagodarq, Dobi! :58:

Ne prestawam da ti se radwam na na4ina po kojto predstawq6 ne6tata!   :kissd:

Аз още в първите три години в практиката ми 1983 година разбрах, зе по този начин които съм учил анализите, нама да ги практикувам повече, понеже са трудно разбираеме са клиентите. За това почнах да вземам други клучови думи, които по лесно се запомнаха и разбираха от тах.  :wub: