Sa sazalenie s uprawitelite sa raswedoh predi 25 godini, i ne gi praktikuwam, SORY!
Това е интересно, доколкото ми е известно, космобиологията и ураниците наистина не ползват домовете при анализ, но пък специално в твоя случай е интересно, защото в интерпретациите ти са много широко застъпени позициите на планетите в домовете. Няма ли противоречие тук? Как определяш какви са потенциалите на дадена област от хороскопа, ако там няма планета? Ако съдиш по първичните планетни принципи, по положението в знака и обмен на енергии между тях, манифестиран в мидпойнтите, защо изобщо интерпретираш планета в дом? Следиш ли за транзити към куспиди \имам предвид не към осите, а към другите домове в хороскопа\? И в тоя смисъл, доколкото се ориентирах от картите, които си пуснал, използваш Плацидус като домификация. Тествал ли си други домови системи?
Още един въпрос. Ако в наталната карта някой мидпойнт не е активиран, нито чрез мажорен, нито чрез минорни аспекти, предполагаш ли, че при транзит, дирекция или прогресия към този мидпойнт някога в бъдещето ще се прояви неговото действие - например като заболяване, като печалба от тотото, или въобще някакво такова акутно събитие, което еднозначно да се определя по този конкретен мидпойнт?
Разглеждаш ли паралели и антиси към мидпойнтите в натала?
Можеш ли да опишеш чисто схематично алгоритъма, по който правиш анализ на една натална карта?
Затрупах те с въпроси, и още много чакат на опашката. Интересът ми към темата ти е огромен, а познанията ми - несъразмерни. Благодаря, че си решил да поостанеш тук и да споделиш наблюденията и изследванията си с нас.