Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 149260 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Въпроси към астролога Doby
« Отговор #540 -: Декември 18, 2010, 05:42:01 am »
Бих казала , че Уран е планета , която носи светлина и проблясъци и в тоя смисъл би могло да се тълкува и като внезапни решения и проблясъци на заплетени ситуации и казуси...Или точка на свободата от илюзий....Внезапно озарение...
Тадж , една Юпитерянска интерпретация.... ;D

Maraj Urana go talkuwa dobre, no kade e Neptun talkuwane? :wink2:

Нептун е планета на божествената любов , на изкуството , на илюзиите , на измамите , на неразрешимите неща , на заплетените ситуации....Заплетените казуси , тайните са по нептун , а Уран като планета на реформите , на новото , на внезапното не би се слял с енергията на нептун....Така разсъждавам Доби...,опит за интерпретация...

Mnogo poetizno talkuwane, WAW! :clap:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #541 -: Декември 18, 2010, 05:45:46 am »
Бих казала , че Уран е планета , която носи светлина и проблясъци и в тоя смисъл би могло да се тълкува и като внезапни решения и проблясъци на заплетени ситуации и казуси...Или точка на свободата от илюзий....Внезапно озарение...
Тадж , една Юпитерянска интерпретация.... ;D

Maraj Urana go talkuwa dobre, no kade e Neptun talkuwane? :wink2:

Нептун е планета на божествената любов , на изкуството , на илюзиите , на измамите , на неразрешимите неща , на заплетените ситуации....Заплетените казуси , тайните са по нептун , а Уран като планета на реформите , на новото , на внезапното не би се слял с енергията на нептун....Така разсъждавам Доби...,опит за интерпретация...

Mnogo poetizno talkuwane, WAW! :clap:

:-[ :-[ :blink: Мерси!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

« Отговор #542 -: Декември 18, 2010, 06:07:00 am »
Цитат на: doby

Егати!

Внезапни съмнения и страх да се освободи, бягство от свобода?!?!?!?!
Страх и от реформи?

Тия твърдения ме хвърлиха в дълбок размисъл и...потрес.
Какво ли не друго очаквах, ама ...тия точно неща, дето ги цитирах са ми меко казани - нелогични!

Имаш ли обяснение защо си ги извел така?

ima mnogo opasni midpointi i tos e edin tah. Obasnenie poweze namam, zisto i prosto taka deistwa tosi midpoint.
[/quote]

Добре, doby,

но, защо примерно страх от реформи. Страх е Сатурн. Реформа е Уран. Евентуално Сатурн/Уран мидпойнта би бил носил подобно тълкувание.
Виж, примерно, ако кажеш - неясна реформа, слевдане на сляп идеализъм, бунтарство без логична основа...по ще те разбера, ама...това с реформата ме дяна на тясно...

п.п; Уран/Плутон?
моя прочит е, че Плутон руши, Уран е нещо внезапно. Като ги свържа двете - внезапна 'смърт', срив, неочакван обрат и завой.

Съгласен?

*

tadj-all

« Отговор #543 -: Декември 18, 2010, 06:10:35 am »
Цитат на: Марая

Да, ама погледни от друг ъгъл - внезапно и божествена любов? Ново и неразрешимо.

да не забравяме, че Уран е "извън рамки"...Къде, нещата извън рамките се страхуват от реформа или бягство от свобода?

А, последното точно - бягство от свобода - не ти ли мяза на нещо друго?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #544 -: Декември 18, 2010, 06:14:33 am »
Цитат на: doby

Егати!

Внезапни съмнения и страх да се освободи, бягство от свобода?!?!?!?!
Страх и от реформи?

Тия твърдения ме хвърлиха в дълбок размисъл и...потрес.
Какво ли не друго очаквах, ама ...тия точно неща, дето ги цитирах са ми меко казани - нелогични!

Имаш ли обяснение защо си ги извел така?

ima mnogo opasni midpointi i tos e edin tah. Obasnenie poweze namam, zisto i prosto taka deistwa tosi midpoint.

Добре, doby,

но, защо примерно страх от реформи. Страх е Сатурн. Реформа е Уран. Евентуално Сатурн/Уран мидпойнта би бил носил подобно тълкувание.
Виж, примерно, ако кажеш - неясна реформа, слевдане на сляп идеализъм, бунтарство без логична основа...по ще те разбера, ама...това с реформата ме дяна на тясно...

п.п; Уран/Плутон?
моя прочит е, че Плутон руши, Уран е нещо внезапно. Като ги свържа двете - внезапна 'смърт', срив, неочакван обрат и завой.

Съгласен?
[/quote]

Saturn go talkuwam kato prezki ili defizit, kogato zowek ne e porasnal. ako e porasnal poema otgowornosta i resawa problema. Kolkoto do Uran Neptun taka go talkuwam as w praktikata si, dali ima ili nama logika sa drugite.

*

Марая

• 28287
« Отговор #545 -: Декември 18, 2010, 06:23:24 am »
Цитат на: Марая

Да, ама погледни от друг ъгъл - внезапно и божествена любов? Ново и неразрешимо.

да не забравяме, че Уран е "извън рамки"...Къде, нещата извън рамките се страхуват от реформа или бягство от свобода?

А, последното точно - бягство от свобода - не ти ли мяза на нещо друго?

Да и точно това имах в предвид.... ;D
Разсъждавайки Уран е планета която свързвам със свободата...., Нептун не е планета на ограничението в никакъв случай , тя е планета която е имагинерна , не е конкретика...А да избягаш от нещо конкретно то това нещо следва да има реална визия...Сатурн, Плутон- ДА....Но интерпретацията на Доби в тази част аз не я приемам....
Според мен там където е Уран нещата са всичко друго но не и бягство....Уран не бяга , той идва.....внезапно , хаотично , непредсказуемо , магнетично....Не знам как би прозвучало от медицинска гледна точка , защото не ме интересува тази част на астрологията поради обективни причини /не съм медицинско лице/..., но от психологическа гледна точка би могло да се каже също , че тук е точката на лудостта и гения , на невменяемостта и лечението на нелечими заболявания или заболявания свързани с душата....
И в тоя ред ако ЛУНА=УРАН/НЕПТУН , БИХ КАЗАЛА , ЧЕ ЧОВЕКА Е С ПСИХИЧЕСКО ОТКЛОНЕНИЕ , Бих отбелязала проблеми с майката , проблеми с емоциите , а защо не и реформаторски подход в сферата на изкуствата....,нестандартна личност....

Това е лично производство и опит за тълкуване , никой да не се чувства задължен да го приема за верен или да го съпоставя с картата си....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #546 -: Декември 18, 2010, 06:33:56 am »
За мен Уран и Нептун са две планети несъвместими енергийно. По тоя логика няма как този мидпойнт да се отразява добре на Слънце /на нашето ядро, нашата същност/. Тук се получава като дълбока вихрушка, която не знаеш как ще те омотае. Нептун се свързва със скритите заболявания, тия които трудно се откриват и мога да си представя в съчетание с Уран какво може да е това заболяване - бързо и фатално, защото не е открито навреме, и в повечето случаи най-вероятно липсва болка.

ПП: Не задължавам никой с мнението си, просто разсъждавам. Не съм медицинско лице, но не ми пречи да се интересувам от медицина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #547 -: Декември 18, 2010, 07:30:41 am »
Всеки не задължава с мнението си. Много незадължени мнения станахме, пропуснахме само "нищо лично, чисто астрологично". ;D

:96: :86: :wink2:

*

Divna

• 2478
« Отговор #548 -: Декември 18, 2010, 12:54:15 pm »
Doby, приятен семинар днес! :blink:

Забавлявай се добре! Забавлявай и публиката също, така както само ти го можеш, карайки хората да те слушат в захлас и да се смеят от сърце!  :kissd:

Пожелавам ти един чудесен ден, изпълнен с много положителни емоции!

http://www.youtube.com/watch?v=viYqDfbsT6M&feature=fvw
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 01:28:04 pm от Divna_RR »

« Отговор #549 -: Декември 19, 2010, 04:07:32 am »
Здравейте,
не знаех къде точно да кача тази карта и я слагам в темата на Доби,но моля всички за отговор,ако имате желание :blink:Въпроса ми е дали жената от картата ще има дете.Благодаря ви предварително
бихте ли се изказали за тази карта,моля
Благодарна съм на Марая за отговора и,но ако може и други мнения
слагам карта с транзити и прогресии

*

elfidka

• 3129
« Отговор #550 -: Декември 19, 2010, 04:25:32 am »
Съпа аз изобщо не разбрах, сег атази жена бременна ли е ?
Защото си записала кртата като бременност.  :o
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Asol

• 4140
« Отговор #551 -: Декември 19, 2010, 04:38:20 am »
Тази жена преди 3,4 години да е преживяла нещо ?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #552 -: Декември 19, 2010, 04:49:44 am »
По картата,
За първа бременност 5 дом ; У5 4 в 12 дом и е в квадратура със Сатурн. Възможно е първата бременност да не е желателна или не на място, поради материални причини или да е свързана с промяна на ценностната система. От много обичан мъж. Раждане може да има само при по-осъзнато мислене. По-вероятно е аборт по желание.
Втората бременност се дава планирана, по 7 дом.
« Последна редакция: Декември 19, 2010, 04:54:44 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #553 -: Декември 19, 2010, 06:53:34 pm »
Съпа аз изобщо не разбрах, сег атази жена бременна ли е ?
Защото си записала кртата като бременност.  :o
не не е бременна,но много иска,милата

« Отговор #554 -: Декември 19, 2010, 06:54:36 pm »
Тази жена преди 3,4 години да е преживяла нещо ?
мисля,че тогава се е омъжила,не съм на 100 % сигурна,ще я питам

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #555 -: Декември 19, 2010, 07:56:35 pm »
Здравейте,
не знаех къде точно да кача тази карта и я слагам в темата на Доби,но моля всички за отговор,ако имате желание :blink:Въпроса ми е дали жената от картата ще има дете.Благодаря ви предварително
[/quote]
бихте ли се изказали за тази карта,моля
Благодарна съм на Марая за отговора и,но ако може и други мнения
слагам карта с транзити и прогресии
[/quote]

sania80 ako iskas isprati mi danitze na lizni, sa da e wida po tozno.

*

Feia

« Отговор #556 -: Декември 19, 2010, 08:17:44 pm »
Добрине, искам да те питам нещо. Нали казваш, че в миналото не си бил особено щастлив от живота си? Обаче, когато си поел отговорността за живота си, тогава си започнал да се занимаваш с това, което ти харесва - в работата и други области.

Искам да те питам, ти как осъществи промяната в себе си и оттам в живота си? Как промени мисленето и действията си? Как намери сили, какво в теб се промени и как?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #557 -: Декември 19, 2010, 08:35:22 pm »
Добрине, искам да те питам нещо. Нали казваш, че в миналото не си бил особено щастлив от живота си? Обаче, когато си поел отговорността за живота си, тогава си започнал да се занимаваш с това, което ти харесва - в работата и други области.

Искам да те питам, ти как осъществи промяната в себе си и оттам в живота си? Как промени мисленето и действията си? Как намери сили, какво в теб се промени и как?

На кратко казано, беше ми писнало в къщир да гледам как се карат родителите ми. Реших на 18 години да си поема моя път, колкото по далече от дома, толкова по добре се чувствах. на 23 години успях да замина за Германия, и от там у Австрия, която за пръв път почувствах държава, като родина. Като си съвсем в чужбина, да видиш как бързо се променаш, и развиваш нови способности за живот, дето никога не си ги мислил.     

*

Feia

« Отговор #558 -: Декември 19, 2010, 08:37:17 pm »

На кратко казано, беше ми писнало в къщир да гледам как се карат родителите ми. Реших на 18 години да си поема моя път, колкото по далече от дома, толкова по добре се чувствах. на 23 години успях да замина за Германия, и от там у Австрия, която за пръв път почувствах държава, като родина. Като си съвсем в чужбина, да видиш как бързо се променаш, и развиваш нови способности за живот, дето никога не си ги мислил.     

Но намирането на подходяща и удовлетворителна професия е станало доста по-късно, нали? За това питам - за по-късните години.

*

tadj-all

« Отговор #559 -: Декември 19, 2010, 08:39:06 pm »

Хмм....

Напомняш ми за мен самия, как преди 3-4 години задавах същите или поне много сходни въпроси на хора, преживели нещо като промяна на личността или са се "освободили" от тежък проблем.

Ще ти дам отговорът на един астролог. Отговор, който и ден днешен кънти в ушите ми.

" Промяната става чрез натрупване на разочарования. И директен сблъсък с проблема!
И колкото Плутон и Сатурн са по-силни в един хороскоп и 'държат' проблема, толкова по-тежка и по-трудна е промяната. И по-бавна, защото човек е с издръжлив капацитет...на лошотии".

п.п: Нищо не се променя качествено, преди да му е дошло времето...