Грижата за доброто всеотдайно семейство е за луната в Рак. :rolleyes: Оставам с впечатлението че мислиш, че задължително двама човека, като се съберат, трябва да гледат в една посока, към едно нещо, не, те просто трябва да гледат един към друг. Луната в Козирог поставя социалната реализация на първо място, луната в Рак - семейната. Ето ти едно взаимно допълване - всеки се грижи за това, което иска. Често се срещат трактовки, нали, че Козирогът (ако е мъж) е склонен да иска жената до него да си остане у тях и да се грижи за домакинство, деца, да не работи. Не мга да го потвърдя от личен опит, понеже нямам толкова близки познати, които да са достатъчно повлияни от знака. Така че ето го парадокса, за който говоря - при съвпад, да кажем, ще се получи конфликт поне по отношение на това. Да искаш да оставиш жена с луна в Козирог В КЪЩИ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДОМАКИНСТВОТО?

:unsure: :unsure: Определено разумен подход, ако искаш да видиш вратата от външната страна и никога повече от вътрешната.
За мен в синастрия, от това, което съм видяла, не претендирам, че е много, но най-благодарни ми се струват тригони и опозиции. Съвпади, в някой случай, но определено не в случай като горния.
Иначе, честно да ти кажа, не съм виждала човек с луна в Козирог да обича да ходи по дискотеки, дори извън това да се занимава с подобни окултни и езотерични неща, защото когато си човек в прегръдката на Сатурн, първо, че си резервиран откъм изява на себе си - танци-манци (най-много мразя), второ, че лесно виждаш колко елементарно, тъпо, пошло и безмислено е цялото занимание. Ако ще се води нощен живот, можеш да ги видиш в някви барове, клубове, някаква по-спокойна обстановка, която не изисква активно участие и излизане на подиуми, сцени и така нататък. Луната в Козирог не обича такива работи. Тя иска да се утвърди пред другите не като парти анимал и да им спечели уважението с приятната си натура, тя търси престиж и типа преклонение, което хората имат пред класата и престижа. Заради това иска да изпъкне с постиженията в кариерата си, или интелектуалната сфера. Тя просто иска да е авторитет.
За това, че форума е проявление на социална активност. Сега

Никой не е казал, че живеем в гората и не искаме никакви хора да ни безпокоят. Искам обаче ясно да разгранича разликата, тъй като за мен ЗАБАВНОТО е да влизам в този форум, т.е да се обогатя да участвам в дискусия. Това ми е на мен забавлението. На второ място да посоча, че около себе си, но мисля, че и около всеки друг с такава Луна не бъкат особено много приятели, понеже истинско разкритие на тази същност се случва веднъж на 34958093458309 години. И трето, поне за себе си мога да кажа, че участвам във форумните дискусии най-вече като представител на хората с асцендент Дева, Слънце в Рак, Меркурий в Рак, Венера в Лъв и мисля, че това се вижда главно. Луната не се е показала, което не значи, че не е там. :rolleyes: :rolleyes:
Иначе относно коментара на нула. Аз не знам, нали и другите да кажат, които имат такава Луна, но не че нещо но ... лично аз го правя за собствен комфорт и от желание да развивам себе си. :rolleyes: Определено, семейството ми, близките ми ще се възползват от щедростта ми, ако евентуално постигна успех, но не работя за него, за да мога да бъда щедра към тях.