Някой, отдавна са скъсали струната
и определено не са отработили въздушната стихия - комуникация при тях не съществува, а за обмяна на ценна информация, такт, естетика в комуникацията и изказа, изобщо да не говорим.
Да намериш верния тон, понякога е най-важното нещо, за да можеш да стигнеш до другия (ако всъщност искаш това :tongue2:). Трябват ти и усещанията на водата, но и интелекта на въздуха. Иначе ще се разлеем в емоции и сантимент.
По принцип, ако са много добри астролози, гениални, това няма да от значение, нали сме в астро форум, но за съжаление нямам такива наблюдения. Хората със сериозни интереси в този форум, определено са комуникативни.
На въздухарите им харесвам това,че докато си обменят културно комуникативно естетично и интелектуално информация,хвърлят идеи,които самите те не могат да материализират защото се изразходват само в говоренето.Но пък умните улавят идеите и с тях стават гениални. :tongue2:Ако залагаш само на въздуха,си обречен да си само ходеща библиотека,с чиято помощ някой ще създаде гениалната си творба 
Нула, миличка в 21 век, важните неща, конструктивните, се правят в екип (ерата на Водолея, всичко вече е прекалено сложно, технично, системно), а и съм забелязала, че въздушните зодии, са някак над тези неща. Аз почти нямам въздух в натала, но изключително много ценя Въздушния елемент, защото са винаги обективни и ако се вслушаш в тях, ти казват много неща. И изобщо не се стремят те именно да са "творците", за тях егото/личността не е толкова важно/а, колкото самата идея.
Ако търсиш интригите в един екип - ВОДАТА, мила, те са емоционалните вампири, които по мои наблюдения могат да навредят много повече (може би, защото самата аз имам доста вода в натала). Но определено крайността при теб идва от земната стихия.

Което не е лошо, все някой трябва да е формообразуващ, но поне да е конструктивен.