Здравей Гост

Въпроси към астролога Doby

• 991 Отговора
  • 148860 Прегледи
Re: Въпроси към астролога Doby
« Отговор #940 -: Януари 04, 2012, 08:03:16 am »

Правилно, ще задам въпрос:“ за какво ви е това“?:)

И, според астрологията, ще знам, че Луна в Скорпион и Луна в Рак, не могат да ми отговорят по задоволителен, за тях самите, начин:)

Този въпрос може да зададе само Луна,която по никакъв начин не може да се докосне до потребностите на Луна в Рак и Луна в Скорпион.По мои впечатления,някоя въздухарска ще е,най приляга близнашка.Че по-византийска от нея рядко се среща.Не разбира за какво говори често,но винаги ще даде задоволителен отговор/така си мисли само тя обаче/.Ако имахме Луна в Телец или Козирог,нивга такъв въпрос и такива концептуализации нямаше да се появят в темата.Ще се говори за практика,ще се търси фундамент,база,основа,нещо стабилно за сядане,ще се търси смисъл най-важното.При Близнаци,климатизацията е важна,вентилацията.Но и това има своята полза,тъй като отнякъде може да ти влее малко кислород без да иска и без да разбира ценността му.Но нали затова пък са другите,да уловят ценното и да го използват ;DКръгът има от всичко,и всяко нещо има своя смисъл.Трябват очи за цялото обаче.

*

AH

• 2201
« Отговор #941 -: Януари 04, 2012, 09:06:16 am »
Ще се говори за практика

Ясно е, че сме докоснали фалшивата струна.

Въпросът е, дали ако отговоря, или не отговоря, ще продължим да натягаме струната и дали това ще доведе до верен тон, или ще скъсаме струната:)

« Отговор #942 -: Януари 04, 2012, 09:22:28 am »
Ще се говори за практика

Въпросът е, дали ако отговоря, или не отговоря, ще продължим да натягаме струната и дали това ще доведе до верен тон, или ще скъсаме струната:)

Какво ще направиш незная.Виж си транзитите,медитирай малко.После ще разберем висшата или низшата страна ще проявиш.На Луната.Аз приемам всичко. ;D
P.S.Благодаря за потвърждението на теста ми. ;)

*

AH

• 2201
« Отговор #943 -: Януари 04, 2012, 09:28:33 am »
Какво ще направиш незная.Виж си транзитите,медитирай малко.После ще разберем висшата или низшата страна ще проявиш.На Луната.Аз приемам всичко. ;D

не отиваме в лекарския кабинет да задаваме въпроси и да говорим, за да лекуваме лекаря, нали

но, пък лекарят може и да го няма или да откаже да ни лекува

важното е, че трябва да ни е ясно, че лекарят може да помогне, но на практика сами се лекуваме:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #944 -: Януари 04, 2012, 09:51:15 am »
АН, а какво ще кажеш за влиянието на Слънце и Луна, които са в куинконс?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #945 -: Януари 04, 2012, 11:26:21 am »
Ще се говори за практика

Някой, отдавна са скъсали струната  ;) и определено не са отработили въздушната стихия - комуникация при тях не съществува, а за обмяна на ценна информация, такт, естетика в комуникацията и изказа, изобщо да не говорим.  :P

Да намериш верния тон, понякога е най-важното нещо, за да можеш да стигнеш до другия (ако всъщност искаш това :tongue2:). Трябват ти и усещанията на водата, но и интелекта на въздуха. Иначе ще се разлеем в емоции и сантимент.

По принцип, ако са много добри астролози, гениални, това няма да от значение, нали сме в астро форум, но за съжаление нямам такива наблюдения. Хората със сериозни интереси в този форум, определено са комуникативни.   
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #946 -: Януари 04, 2012, 02:52:22 pm »

не отиваме в лекарския кабинет да задаваме въпроси и да говорим, за да лекуваме лекаря, нали

но, пък лекарят може и да го няма или да откаже да ни лекува

важното е, че трябва да ни е ясно, че лекарят може да помогне, но на практика сами се лекуваме:)
Щом казваш.... :blink:

« Отговор #947 -: Януари 04, 2012, 03:16:01 pm »

Някой, отдавна са скъсали струната  ;) и определено не са отработили въздушната стихия - комуникация при тях не съществува, а за обмяна на ценна информация, такт, естетика в комуникацията и изказа, изобщо да не говорим.  :P

Да намериш верния тон, понякога е най-важното нещо, за да можеш да стигнеш до другия (ако всъщност искаш това :tongue2:). Трябват ти и усещанията на водата, но и интелекта на въздуха. Иначе ще се разлеем в емоции и сантимент.

По принцип, ако са много добри астролози, гениални, това няма да от значение, нали сме в астро форум, но за съжаление нямам такива наблюдения. Хората със сериозни интереси в този форум, определено са комуникативни.   
На въздухарите им харесвам това,че докато си обменят културно комуникативно естетично и интелектуално информация,хвърлят идеи,които самите те не могат да материализират защото се изразходват само в говоренето.Но пък умните улавят идеите и с тях стават гениални. :tongue2:Ако залагаш само на въздуха,си обречен да си само ходеща библиотека,с чиято помощ някой ще създаде гениалната си творба  ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #948 -: Януари 05, 2012, 04:44:19 am »

Кое толкова те шокира във факта, че опозицията между Луни е трудна, независимо в кои знаци  се случва, понеже касае противоположни инстинкти и потребности. И е активна по всички оси, защото подсъзнанието обхваща всички житейски сфери.

Ще дам пример от вчера. Опозиционни Луни при майка и дете. Детето е все още малко/на 12г/, а майката – млада /на 36г/. Бащата е починал, а майката решава да продължи живота с друг човек. Детето отказва да приеме нов баща и заплашва със самоубийство.

Имаме противопоставяне на живот на Аза срещу смърт на Другия Аз.

« Отговор #949 -: Януари 05, 2012, 07:31:11 am »
но това навярно може някак да се провери

Това е интересно, но какво ще е условието на задачата?
У7 описва партньорите  като даденост в радикса, но не точно като светила- по-скоро според позиция и аспекти какви ще са ни партньорствата изобщо в живота.
А хората, които привличаме или ни привличат,  често са по алмутена.

Много интересна тема, качвам наталнаата ми карта,ако ви се занимава да я погледне.Според вас аз 1 брак ли ще имам   :blink:  Мисля си,да не би защото 7 дом е в Лъв за това да ме привличат все огнени господа  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #950 -: Януари 05, 2012, 08:43:59 am »

Кое толкова те шокира във факта, че опозицията между Луни е трудна, независимо в кои знаци  се случва, понеже касае противоположни инстинкти и потребности. И е активна по всички оси, защото подсъзнанието обхваща всички житейски сфери.

Ще дам пример от вчера. Опозиционни Луни при майка и дете. Детето е все още малко/на 12г/, а майката – млада /на 36г/. Бащата е починал, а майката решава да продължи живота с друг човек. Детето отказва да приеме нов баща и заплашва със самоубийство.

Имаме противопоставяне на живот на Аза срещу смърт на Другия Аз.

Теста ми беше за твоята Луна  :blink:.И нищо не ме шокира в аспект опозиция.По примера,който си поставила-причината да си готов да умреш не е в различните потребности,а в заплахата за разрушаване на дълбоко единство без което не искаш да живееш.Това би трябвало да ти 'извади очите',а не да го отдаваш на различни потребности и невъзможност тези хора да се спогаждат.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #951 -: Януари 05, 2012, 08:52:51 am »
Я кажете за опозиции на Венерите в синастрия.

Покрай Луните може да обсъдите и Венера.

*

AH

• 2201
« Отговор #952 -: Януари 05, 2012, 09:07:44 am »
Теста ми беше за твоята Луна  :blink:.И нищо не ме шокира в аспект опозиция.По примера,който си поставила-причината да си готов да умреш не е в различните потребности,а в заплахата за разрушаване на дълбоко единство без което не искаш да живееш.Това би трябвало да ти 'извади очите',а не да го отдаваш на различни потребности и невъзможност тези хора да се спогаждат.

Ако успеем да се разграничим от собствения хороскоп, от собствените Слънце и Луна, ще си зададем въпрос – кое единство е по-важно? – на съзнание и подсъзнание на собствения Аз, или единство с чуждия Аз.

И как това единство ще го постигне човек без контрол над емоциите все още, както и с неукрепнала психика, каквото е едно дете на 12г, примерно.

« Отговор #953 -: Януари 05, 2012, 09:24:38 am »
Цитат
Ако успеем да се разграничим от собствения хороскоп, от собствените Слънце и Луна, ще си зададем въпрос – кое единство е по-важно? – на съзнание и подсъзнание на собствения Аз, или единство с чуждия Аз.

И как това единство ще го постигне човек без контрол над емоциите все още, както и с неукрепнала психика, каквото е едно дете на 12г, примерно.

На теория на всички ни е ясно,че не е добре да търсим единството си чрез друг човек.Но дори и тези,които го разправят,имат нужда от Буда,Аллах,Мохамед,Христос и кой знае още колко такива.Хората не са завършени сами посебе си и не могат да бъдат цялостни сами.Затова и не живеят сами,все си търсят дружинка за лафче.Първото нещо,което е най-достъпно за всички е 'защо той има онова в гащите,а пък аз го нямам'.Един монах може да се е отрекъл да търси единството си чрез жена,ама какво прави-търси единство с Бог.Пременил се Илия,и пак с тия.Това желание да сме си достатъчни и да не търсим друг е хубава мечта,но непостижима.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #954 -: Януари 05, 2012, 09:29:42 am »

На въздухарите им харесвам това,че докато си обменят културно комуникативно естетично и интелектуално информация,хвърлят идеи,които самите те не могат да материализират защото се изразходват само в говоренето.Но пък умните улавят идеите и с тях стават гениални. :tongue2:Ако залагаш само на въздуха,си обречен да си само ходеща библиотека,с чиято помощ някой ще създаде гениалната си творба  ;D

Нула, миличка в 21 век, важните неща, конструктивните, се правят в екип (ерата на Водолея, всичко вече е прекалено сложно, технично, системно), а и съм забелязала, че въздушните зодии, са някак над тези неща. Аз почти нямам въздух в натала, но изключително много ценя Въздушния елемент, защото са винаги обективни и ако се вслушаш в тях, ти казват много неща. И изобщо не се стремят те именно да са "творците", за тях егото/личността не е толкова важно/а, колкото самата идея.

Ако търсиш интригите в един екип - ВОДАТА, мила, те са емоционалните вампири, които по мои наблюдения могат да навредят много повече (може би, защото самата аз имам доста вода в натала). Но определено крайността при теб идва от земната стихия.  ;) Което не е лошо, все някой трябва да е формообразуващ, но поне да е конструктивен.  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #955 -: Януари 05, 2012, 09:43:23 am »
Целта на въздуха като стихия е да ражда идеите, а целта на земята например е да ги материализира. Един истински въздух го боли вятъра, че не е материализирал идеята си - за него е важно, че я е създал.

Въздухът е съзнанието - съзнанието създава реалности, а не ги материализира. За материализацията си има други стихии... В "Корпус Херметикум" много ясно е описано това нещо: първо е било съзнанието, после то се е осъзнало и е станало една точка, после било казано: да бъде светлина и тя дошла... после друго, после друго и така нататък, но ако съзнанието не е съществувало, то всеки един от нас дори нямаше да бъде сбирка от хаотични атоми...  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #956 -: Януари 05, 2012, 09:51:31 am »

На теория на всички ни е ясно,че не е добре да търсим единството си чрез друг човек.Но дори и тези,които го разправят,имат нужда от Буда,Аллах,Мохамед,Христос и кой знае още колко такива.Хората не са завършени сами посебе си и не могат да бъдат цялостни сами.Затова и не живеят сами,все си търсят дружинка за лафче.Първото нещо,което е най-достъпно за всички е 'защо той има онова в гащите,а пък аз го нямам'.Един монах може да се е отрекъл да търси единството си чрез жена,ама какво прави-търси единство с Бог.Пременил се Илия,и пак с тия.Това желание да сме си достатъчни и да не търсим друг е хубава мечта,но непостижима.

Дори Буда, Мохамед и Христос първо са постигнали единство със себе си, тоест с Бога вътре в себе си и едва тогава са постигнали единство с Вселената. Отричат се от жената, като това е акт на символизъм - отричат се от външният свят за да търсят вътрешният. Само един истински завършен индивид може да постигне хармония с външният свят, всичко останало са просто приказки... А Бога в същност си ти самият - Духът ти, частта от цялото. Бог извън теб няма!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #957 -: Януари 05, 2012, 09:55:39 am »
Анабел, ти не беше ли зодия Близнаци?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #958 -: Януари 05, 2012, 10:02:49 am »
E Stella, Козирог съм,  :P ;D Къде ти Близнаци, нЕам дани. Аз ако бях Близнаци, ама изобщо нямаше да се връзвам,и на половината неща дето стават във форума. Това е от Козирога.... ;D Близнаците са къде, къде по-саркастични, и някак ефирни от мен в изказа и комуникацията (поне моите приятели Близнаци). Но си работим и си общуваме много добре с тях.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #959 -: Януари 05, 2012, 10:03:50 am »

Дори Буда, Мохамед и Христос първо са постигнали единство със себе си, тоест с Бога вътре в себе си и едва тогава са постигнали единство с Вселената. Отричат се от жената, като това е акт на символизъм - отричат се от външният свят за да търсят вътрешният. Само един истински завършен индивид може да постигне хармония с външният свят, всичко останало са просто приказки... А Бога в същност си ти самият - Духът ти, частта от цялото. Бог извън теб няма!
Веще, верно е това, наистина, но тази теория не пасва за Мохамед . Той не само не се е отрекъл от жените, а сам е имал харем..... За него се казва, че е умрял в леглото на най-младата си съпруга, която бай дъ уей е била 14 годишна. Брака си с нея консумира, когато тя е била на 9 ........
К'во единство ? К'ви 5 лева ???
ПО- СКОРО Е ПЕДОФИЛИЯ !!! ;D ;D ;D ;D ;D

пп. За протокола, миналата година за свободно избираем записах ИСЛЯМ .
И по време на лекциите научих уникални неща за Мохамед ......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!