Така. Излишно е да споменавам, че не съм астролог и написаното може да е голяма смехория, но все пак правя опити да навързвам нещата. Слаба съм в прогностиката.

Марая, първо гледам транзитите към настоящия момент, както и за 2011.
От рождения ти ден - първа точна лунация. Новолуние, което отключва целият т-квадрат в който участва и Уран. На 6 дек както знаеш, Уран сменя посоката. Той понастоящем ти транзититира през твоя 4ти дом. Което ще постави на дневен ред въпроси касаещи твоето местонахождение. Възможно е внезапно преместване или нещо друго внезапно като събитие, което да те касае лично. Някой да дойде при теб или респ. да си отиде от теб.
Следваща лунация - пълнолунието на 21 дек, е в последния градус на Стрелец - Близнаци. Засяга ти Юпитер ( който ти управлява Слънцето и Меркурий) и тогава си мисля, че ще поставиш край ( точка) на отношения с мъж, съдружник, партньор, и респ. ще отвориш нови врати, за нови партньорства, било то дори и бизнес. Трудностите са неизбежни, тъй като тр. Венера ще премине твоя 12 дом, ще направи опозиция с нат. Луна и никак няма да ти е комфортно декември месец. Както и Меркурий обръща ретро на 10 дек, и до края на годината, мисля си, ще ни изтормози доста. Ще има осуетени планове, провалени срещи и т.н.
Ще се почувстваш добре след като Венера премине АС-то. Особено когато се съедини със Слънцето.
През цялата 2011 излизат на преден план темите по 2-8дом ( това се потвърждава и от солара), както и 1-7ми дом, заради нодална ос която навлиза в знаците на твоето Слънце и Юпитер. Ще бъдеш в преразход на енергия, ще чувстваш умора. Ще се наложи да забавиш малко темпото.
Затъмнението на 4 януари 2011 засяга макар и 2 гр орбис Марса ти. Ще се случи нещо добро около твое дете. Прием в университет или нещо друго, одобряване за нещо, хубаво събитие ще е...
След това имаме, на 26 януари Сатурн обръща ретро. В момента при теб той е на К11. Връща се обратно в 10 дом... струва ми се, че ще преразглеждаш доста неща по 10 дом. Ще поставиш условия и ще държиш да бъдат изпълнени. Ще си поиграеш малко на чичо Сатурн. Имаш нещо за разрешаване. Сатурн не напразно се връща обратно аспектирайки Слънцето.
Не съм извадила лунациите за 2011. За да продължа по тях.
Както вече споменах, за 2011 излизат на преден план въпроси отнасящи се до 2-8ми дом. Това се потвърждава от солара, както и от прогресиите. Имаш пр. Луна в 2 дом , сходящ съвпад с нат. Марс и по този начин ти се активират повечето домове.
Пр. Слънце отново в 2 дом е в съвпад с нат. Венера. Със сигурност ще бъдат засегнати личните ти ресурси. Дай боже за добро, да напълниш кесията. Но така или иначе, моя съвет е да си щадиш силите и енергията, защото има вероятност и да светне червената лампа. Пр. Слънце сменя знака, нали. Много подчертани са нещата по този ос.
Ще продължа...