Здравей Гост

Подарък за Марая

• 180 Отговора
  • 19817 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Подарък за Марая
« Отговор #60 -: Ноември 30, 2010, 10:59:39 pm »
... за какво ? :rolleyes: Аз също съм разглеждала и изучавала много карти, но както го има единия така го има и другия момент.  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Ноември 30, 2010, 11:06:54 pm »
... за какво ? :rolleyes: Аз също съм разглеждала и изучавала много карти, но както го има единия така го има и другия момент.  :P

И за двете мисли иде реч! ;D
Хубавото е /говоря за себе си и естествено , че имам и астрологичните си убеждения за това/ , не само да четем и преписваме , а и да мислим..., защото нищо не е по-ценно от личния опит...., а истината не е истина независимо дали вярваме в нея и в това е нейната уникална красота.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #62 -: Ноември 30, 2010, 11:28:31 pm »
А сега и поетични размисли.  ;D Личният опит е ясен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Ноември 30, 2010, 11:31:00 pm »
А сега и поетични размисли.  ;D Личният опит е ясен.

Да има от всичко , като подправка... ;D...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #64 -: Декември 02, 2010, 05:14:15 am »
Така. Излишно е да споменавам, че не съм астролог и написаното може да е голяма смехория, но все пак правя опити да навързвам нещата. Слаба съм в прогностиката.  :-[

Марая, първо гледам транзитите към настоящия момент, както и за 2011.

От рождения ти ден - първа точна лунация. Новолуние, което отключва целият т-квадрат в който участва и Уран. На 6 дек както знаеш, Уран сменя посоката. Той понастоящем ти транзититира през твоя 4ти дом. Което ще постави на дневен ред  въпроси касаещи твоето местонахождение. Възможно е внезапно преместване или нещо друго внезапно като събитие, което да те касае лично. Някой да дойде при теб или респ. да си отиде от теб.

Следваща лунация - пълнолунието на 21 дек, е в последния градус на Стрелец - Близнаци. Засяга ти Юпитер ( който ти управлява Слънцето и Меркурий) и тогава си мисля, че ще поставиш край ( точка) на отношения с мъж, съдружник, партньор, и респ. ще отвориш нови врати, за нови партньорства, било то дори и бизнес. Трудностите са неизбежни, тъй като тр. Венера ще премине твоя 12 дом, ще направи опозиция с нат. Луна и никак няма да ти е комфортно декември месец. Както и Меркурий обръща ретро на 10 дек, и до края на годината, мисля си, ще ни изтормози доста. Ще има осуетени планове, провалени срещи и т.н.

Ще се почувстваш добре след като Венера премине АС-то. Особено когато се съедини със Слънцето.

През цялата 2011 излизат на преден план темите по 2-8дом ( това се потвърждава и от солара), както и 1-7ми дом, заради нодална ос която навлиза в знаците на твоето Слънце и Юпитер. Ще бъдеш в преразход на енергия, ще чувстваш умора. Ще се наложи да забавиш малко темпото.

Затъмнението на 4 януари 2011 засяга макар и 2 гр орбис Марса ти. Ще се случи нещо добро около твое дете. Прием в университет или нещо друго, одобряване за нещо, хубаво събитие ще е...
След това имаме, на 26 януари Сатурн обръща ретро. В момента при теб той е на К11. Връща се обратно в 10 дом... струва ми се, че ще преразглеждаш доста неща по 10 дом. Ще поставиш условия и ще държиш да бъдат изпълнени. Ще си поиграеш малко на чичо Сатурн. Имаш нещо за разрешаване. Сатурн не напразно се връща обратно аспектирайки Слънцето.
Не съм извадила лунациите за 2011. За да продължа по тях.

Както вече споменах, за 2011 излизат на преден план въпроси отнасящи се до 2-8ми дом. Това се потвърждава от солара, както и от прогресиите. Имаш пр. Луна в 2 дом , сходящ съвпад с нат. Марс и по този начин ти се активират повечето домове.
Пр. Слънце отново в 2 дом е в съвпад с нат. Венера.  Със сигурност ще бъдат засегнати личните ти ресурси. Дай боже за добро, да напълниш кесията. Но така или иначе, моя съвет е да си щадиш силите и енергията, защото има вероятност и да светне червената лампа. Пр. Слънце сменя знака, нали. Много подчертани са нещата по този ос.

Ще продължа...

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Декември 02, 2010, 05:16:43 am »
Така. Излишно е да споменавам, че не съм астролог и написаното може да е голяма смехория, но все пак правя опити да навързвам нещата. Слаба съм в прогностиката.  :-[

Марая, първо гледам транзитите към настоящия момент, както и за 2011.

От рождения ти ден - първа точна лунация. Новолуние, което отключва целият т-квадрат в който участва и Уран. На 6 дек както знаеш, Уран сменя посоката. Той понастоящем ти транзититира през твоя 4ти дом. Което ще постави на дневен ред  въпроси касаещи твоето местонахождение. Възможно е внезапно преместване или нещо друго внезапно като събитие, което да те касае лично. Някой да дойде при теб или респ. да си отиде от теб.

Следваща лунация - пълнолунието на 21 дек, е в последния градус на Стрелец - Близнаци. Засяга ти Юпитер ( който ти управлява Слънцето и Меркурий) и тогава си мисля, че ще поставиш край ( точка) на отношения с мъж, съдружник, партньор, и респ. ще отвориш нови врати, за нови партньорства, било то дори и бизнес. Трудностите са неизбежни, тъй като тр. Венера ще премине твоя 12 дом, ще направи опозиция с нат. Луна и никак няма да ти е комфортно декември месец. Както и Меркурий обръща ретро на 10 дек, и до края на годината, мисля си, ще ни изтормози доста. Ще има осуетени планове, провалени срещи и т.н.

Ще се почувстваш добре след като Венера премине АС-то. Особено когато се съедини със Слънцето.

През цялата 2011 излизат на преден план темите по 2-8дом ( това се потвърждава и от солара), както и 1-7ми дом, заради нодална ос която навлиза в знаците на твоето Слънце и Юпитер. Ще бъдеш в преразход на енергия, ще чувстваш умора. Ще се наложи да забавиш малко темпото.

Затъмнението на 4 януари 2011 засяга макар и 2 гр орбис Марса ти. Ще се случи нещо добро около твое дете. Прием в университет или нещо друго, одобряване за нещо, хубаво събитие ще е...
След това имаме, на 26 януари Сатурн обръща ретро. В момента при теб той е на К11. Връща се обратно в 10 дом... струва ми се, че ще преразглеждаш доста неща по 10 дом. Ще поставиш условия и ще държиш да бъдат изпълнени. Ще си поиграеш малко на чичо Сатурн. Имаш нещо за разрешаване. Сатурн не напразно се връща обратно аспектирайки Слънцето.
Не съм извадила лунациите за 2011. За да продължа по тях.

Както вече споменах, за 2011 излизат на преден план въпроси отнасящи се до 2-8ми дом. Това се потвърждава от солара, както и от прогресиите. Имаш пр. Луна в 2 дом , сходящ съвпад с нат. Марс и по този начин ти се активират повечето домове.
Пр. Слънце отново в 2 дом е в съвпад с нат. Венера.  Със сигурност ще бъдат засегнати личните ти ресурси. Дай боже за добро, да напълниш кесията. Но така или иначе, моя съвет е да си щадиш силите и енергията, защото има вероятност и да светне червената лампа. Пр. Слънце сменя знака, нали. Много подчертани са нещата по този ос.

Ще продължа...

Мерси..., чакам продължението :kissd: , малиййй много надобряла...брей...

*

katrin_ls

« Отговор #66 -: Декември 02, 2010, 05:26:22 am »
Значи, аз си мисля, че ти промените вече си ги направила. Говоря за големите промени. От тук нататък каквото и да се случи, няма да е кой знае каква новост за теб. Имаш 2 кардинални планети - Марс и Венера. Ще бъдат засегнати, но чак след 2012. До тогава можеш да събираш сили.
Като гледам солара - сол. Ас пада в 11 дом, респ. 5ти дом. Управител на сол. АС е Плутон в 2 нат. дом в сходящ аспект с нат. Луна. Ще се наложи да даваш материална сигурност на дете, обезпечаване. Ще ти изтупват кесията. Притеснява ме само сол. Сатурн в 12 соларен дом. И през 2011 ще имаш нужда от изолация. Венера също е в  12 сол. дом. Управлява ти ДС. За тайни любови се съмнявам, по-вероятно е да пожелаеш да се изолираш или в другия вариант е да напуснеш страната за известно време.

*

katrin_ls

« Отговор #67 -: Декември 02, 2010, 05:32:01 am »
Ако нещо друго конкретно те интересува, питай... не мисля, че ще е особено динамична и наситена откъм драматични събития година.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Декември 02, 2010, 07:06:47 am »
Значи, аз си мисля, че ти промените вече си ги направила. Говоря за големите промени. От тук нататък каквото и да се случи, няма да е кой знае каква новост за теб. Имаш 2 кардинални планети - Марс и Венера. Ще бъдат засегнати, но чак след 2012. До тогава можеш да събираш сили.
Като гледам солара - сол. Ас пада в 11 дом, респ. 5ти дом. Управител на сол. АС е Плутон в 2 нат. дом в сходящ аспект с нат. Луна. Ще се наложи да даваш материална сигурност на дете, обезпечаване. Ще ти изтупват кесията. Притеснява ме само сол. Сатурн в 12 соларен дом. И през 2011 ще имаш нужда от изолация. Венера също е в  12 сол. дом. Управлява ти ДС. За тайни любови се съмнявам, по-вероятно е да пожелаеш да се изолираш или в другия вариант е да напуснеш страната за известно време.

Мисля да направя точно това..., за известно време да напусна страната....Децата винаги са ми стрували само любов , всичко вложено в тях за мен е без значение...Генералните промени не съм приключила съвсем , но смятам да ги приключа през този солар ;D...Не се съмнявай за тайните любови... ;D ;D ;), реалния ме иска обратно...Никога не е късно за нищо...Що се съмняваш?!
Мисля , че тази година онова лице което ми дължи многото парички ще ми ги върне...., поне така ми подсказват някой аспекти... :blink: ;)Ти как мислиш?

*

katrin_ls

« Отговор #69 -: Декември 02, 2010, 07:10:03 am »
Възможно е да има разрешаване на сложен казус. Но за това повече, като извадя лунациите за 2011. Така или иначе, ще те занимават финансови дела, както и материални неща.
Трябва да внимаваш и с разхода на енергия. Възможно е да имаш слаб тонус или поне периоди на изтощение. Пази си здравето и по-малко цигари. Наблягай на плодовете и чистия въздух.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Декември 02, 2010, 07:16:45 am »
Възможно е да има разрешаване на сложен казус. Но за това повече, като извадя лунациите за 2011. Така или иначе, ще те занимават финансови дела, както и материални неща.
Трябва да внимаваш и с разхода на енергия. Възможно е да имаш слаб тонус или поне периоди на изтощение. Пази си здравето и по-малко цигари. Наблягай на плодовете и чистия въздух.

о.К...Пиши като ги извадиш....Любопитно ми е твоето мнение по въпроса....Най-хубавото нещо на писаното е , че остава...думите са като птиците- отлитат , а написаното остава.... ;D ;)

Аз също ще си спретна една прогноза...ще броим после пилците- КМДВ... ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Декември 02, 2010, 08:16:38 am »
И така...дойде ми музата и почвам, ще довършвам до 6-ти... ;D ;D

Предстоят сериозни промени в живота ми...Очаква ме корнно различен подход , нова визия и нов СВОБОДЕН начин на живот,,,Символично дирекционното слънце на 6-ти април ще направи ингрес в знака на Водолея...Шеметна , луда , нестандартна и различна без ограничения , без стегнации от всякакво естество...ще поема един много по-различен път свързан с темите на Уран..., Уран е упр. на 3-ти , а е ситуиран на МЦ...има тригон с марс- упр, на 5-ти и 12-ти и съуправител на 1-ви..., защото титуляра на асц-то е Плутон....
Символично дирекционната луна е в/у наталния Юпитер - аспекта ще продължи още една година и няколко месеца...., това ще бъде един сериозен нов подход към партньорствата , сериозна подкрепа от партньори и една силна духовна връзка ще пресече живота ми.../ако вече не го е направила ;D/.
Символично дирекционния Юпитер е на точен тригон от наталното Слънце- още един аспект , който потвърждава казаното по-горе...В общи линии темите засягат СЛЪНЦЕ , ЮПИТЕР И ВЕНЕРА.....Тригона на юпитер към наталното слънце е гаранция за разрешаване на всякакъв вид съдебни спорове и проблеми , а така също за едно духовно търсене и контакти с такива хора- видно от соларната карта в която Соларния АСЦ-попада в 11-ти дом- дома на групите..., дома на организациите...., в това число и партийни.... :blink: ;)
Символично дирекционната венера е в/у ИЦ- натално...още един имот ще бъде придобит през годината....Ще бъде красив и закупен с любов ...В дома ми ще има любов и разбиране....
Символично дирекционния марс ще застане на градуса на СЛВ и ще аспектира наталната нодална ос- в качеството си на управител на 5-ти дом , ме навежда на мисълта , че темите на 5-ти дом ще бъдат актуални и неизбежни, като събитийност....Нещо повече присъствието на соларните Юпитер и Уран в 5-ти дом в квадратура със соларния стелиум във втори ясно показват , че ще пада харч , а за да пада значи ще има....Ояакват ме сериозни финансови постъпления...това е година в която ще направя много пари и ще създам нещо доста творческо , което ще ми носи много радост....Няма да съм застрахована от любов..., но ще бъде много различна от онези любови преминали през живота ми....

Продължавам утре.... ;D ;D ;D

Дирекционния АСЦ е в точен тригон с наталното МЦ , както и в апликиращ съвпад с Марс от наталната карта... ;D
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 08:35:20 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Декември 02, 2010, 10:38:22 pm »
Дирекционния АСЦ е в точен тригон с наталното МЦ , както и в апликиращ съвпад с Марс от наталната карта.
Бих казала , че е маркирано всичко свързано с 5-ти , 12-ти и 1-ви дом....Нещата са видими и ясни.... ;D
Дирекционния Сатурн прави апликиращ секстил с Юпитер , в наталната карта м/у двете планети има Кеплеров аспект...
Сериозен творчески период свързан с пари , ценности , партньори....

ПР.Луна има изключително хармонични аспекти и в тази връзка аспектира големия земен тригон с който съм избрала да се родя... ;D Предстоят съвпад с марс , тригон с МЦ , секстил с ИЦ , съвпад с ПР.Меркурий , тригони с Плутон , Уран , а и секстил с Нептун , тригон към ДСЦ и секстил към АСЦ....Всичкото това , съм чакала твърде дълго , за него съм се борила и съм го заслужила... ;D
Транзитите ще ме измъчат още малко , последната квадратура на Юпитер и Уран към нат. Юпитер ще ми даде възможността по нестандартен начин да разреша въпроси касаещи оста 1-7 -ми дом...Добрата новина е , че следва тригон към АСЦ-то ми и секстил с Венера в натала....
ПЛУТОН , разчисти всичко...трансформира егото ми /транзита му през 1-ви дом :P :blink:/ , пресъздаде ме....
Има отлични аспекти от тук насетне..., първия е съвпада му с мидпойнта Слънце/венера...Следващите аспекти са след години....Но аз съм любовница на Плутон....и с него се обичаме... ;D
Та като цяло...звездите ми дават уникалния шанс да дишам , творя и живея така както искам и намеря за добре ...защото съм дала такава заявка с първата глътка въздух при раждането си....

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Декември 02, 2010, 11:22:21 pm »
Хубаво се кодираш :blink:

Дирекционния АСЦ е в точен тригон с наталното МЦ , както и в апликиращ съвпад с Марс от наталната карта.

А още по-хубавото с този аспект е,че няма само да очакваш и да мечтаеш,а ще си много действена и пробивна,ще завоюваш желаните от теб неща,ще покориш върховете към които си се устремила.При това ще ти идва с лекота,няма да се напрягаш,но ще има един много важен момент в който ще знаеш,че ще трябва да се раздадеш на макс за да жънеш в последствие.Освен всичко останало е възможно ново вдъхновение за признание и постижение за нова за теб област с която ще се справиш много бързо  ;)

Ух , че силно звучи!

;D :wub:   http://www.youtube.com/watch?v=xmm0f8WRGMI&feature=related

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Декември 03, 2010, 12:19:32 am »
Nasdrawe da si ziwa i sdrawa, ti imas dogodina Slanze trigon Jupiter, ne snam kak ste go preziwees? :85: :85:

Доби , държа да ми отговориш , как тълкуваш това?

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Декември 03, 2010, 12:25:09 am »
Явно става въпрос за the EGO. ;D

Нали , напомпано ЯКО , блестящо широко.... ;D ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #76 -: Декември 03, 2010, 12:25:47 am »
Nasdrawe da si ziwa i sdrawa, ti imas dogodina Slanze trigon Jupiter, ne snam kak ste go preziwees? :85: :85:

Доби , държа да ми отговориш , как тълкуваш това?

As go otgoworih oste wzera! :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Декември 03, 2010, 12:30:41 am »
Държа да ми отговориш в моята тема , какво значи това.... ;D ;D

Mnogo golemi uspehi na materialna ili duhowna osnowa, as misla ze e materilna i posle duhowna. Ako prodawas nakakaw imot ima opsnost da stane s 100%. Pak i se raszawatawas na mnogo dobra liznost, nesto takowa kato golama prolet pri teb. :clap:

;D :wub: Ще го запомня....Обичам думите.... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #78 -: Декември 03, 2010, 12:41:13 am »

Mnogo golemi uspehi na materialna ili duhowna osnowa, as misla ze e materilna i posle duhowna. Ako prodawas nakakaw imot ima opsnost da stane s 100%. Pak i se raszawatawas na mnogo dobra liznost, nesto takowa kato golama prolet pri teb. :clap:

Jupiter direkzion ot 8 dom prawi trigon s twoito Slanze 1 dom. Towa ako sa dumi, as sam badestnia president na bulgaria! :rolf:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Декември 03, 2010, 12:44:31 am »

Jupiter direkzion ot 8 dom prawi trigon s twoito Slanze 1 dom. Towa ako sa dumi, as sam badestnia president na bulgaria! :rolf:

Много ще бъда задължена , ако мии кажеш и кои мидпойнти ще се включат през годината.... :blink: