Здравей Гост

Марс в домовете - кой за накво се бори

• 54 Отговора
  • 6413 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Марс в домовете - кой за накво се бори
« Отговор #40 -: Ноември 21, 2010, 03:02:00 pm »
Марс в домовете
„Най-голямата мотивация е страх от загуба.“

Марс в 1-ви дом - Борбата да бъде първи
Още като дете сте притежавали силна борбеност и желание винаги да бъдете пръв. Спонтанно използвате личната си енергия за налагане на личността си в живота. В повечето случаи Вие правите каквото искате и се борите да получите това, което искате. Когато ловувате го правите на високи обороти. Вашият стремеж към завоевания се възпламенява бързо чрез еротичното излъчване на другия пол и особено когато „плячката” се дърпа  (това още повече засилва апетита на „ловеца”). Почти всички Ваши действия са насочени към това да получите онова, което искате. Другите хора първо мислят, а после ”стрелят”, докато Вие първо стреляте, а след това мислите. Тъй или иначе това няма голямо значение за Вас, защото човек не може да има всичко. Активен човек като Вас почти винаги е зает с някаква дейност, а ударите по главата са нормално явление. Великолепно е да бъдеш борец, а ръкоплясканията, които понякога получавате за спечелените битки, са не по-малко великолепни. В партньорствата често правите това, което другите харесват, но в крайна сметка винаги това, което Вие искате.

Съгласна съм.Марс в 1-ви дом е кръст.Не е лесно. Трябва да умееш да мислиш много, много бързо и правилно, защото риска е огромен.

« Отговор #41 -: Ноември 21, 2010, 03:21:24 pm »
Обърках се нещо.И тук в почити всичките домове мога да кажа че е вярно за мен.

« Отговор #42 -: Ноември 21, 2010, 03:45:23 pm »
Защо да не чета всичките?Това ли е астрологията?Нищо че и другото може да е вярно за мен,щом не е вмоя дом, да не го чета?Този съвет ми подейства много демотивиращо,честно.Очаквах друго от астрологията. :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Ноември 21, 2010, 03:50:43 pm »
Защо да не чета всичките?Това ли е астрологията?Нищо че и другото може да е вярно за мен,щом не е вмоя дом, да не го чета?Този съвет ми подейства много демотивиращо,честно.Очаквах друго от астрологията. :-\

Не очаквай от астрологията , а от себе си.... ;D
Астрологията ще ти даде , тогава когато си готова....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Ноември 21, 2010, 04:43:10 pm »
Оф, явно там където имам съвпад с нещо, интерпретацията за дадената планета е вярна на 1/10.

То не само за съвпада се отнася, а и за всички останали аспекти. Колкото повече аспекти сключва дадена планета, толкова повече чистата интерпретация на поицията и по знак и дом се модифицира. Описанията от този тип са най-близки до неаспектираните планети.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Ноември 21, 2010, 04:47:39 pm »

Напротив, чети...колкото се може повече автори чети и извличай от прочетеното за себе си само това, което смяташ, че работи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #46 -: Ноември 21, 2010, 05:30:51 pm »
Оф, явно там където имам съвпад с нещо, интерпретацията за дадената планета е вярна на 1/10.

То не само за съвпада се отнася, а и за всички останали аспекти. Колкото повече аспекти сключва дадена планета, толкова повече чистата интерпретация на поицията и по знак и дом се модифицира. Описанията от този тип са най-близки до неаспектираните планети.

Напълно съм съгласен с твоето мнение. Планети в домовете е само една малка база, варху която се изграсдат аспектите и мидпойнтите.

Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Ноември 21, 2010, 05:36:33 pm »
Цитат
Марс в 8-ми дом - Борба на мненията
По рождение сте наследили очарователната способност чрез кризи и болки да мобилизирате свръхчовешките си сили. От дете сте се научили, че трябва да успявате, за да получите одобрение и награди от другите. Често са Ви необходими натиск или дълбока болка, за да се активизирате, като при това не трябва никой да подценява вашето мнение и още по-малко да се опитва да налага  собственото си пред Вас. Това само Ви възбужда да се борите дяволски и е много неприятно за другите. Налага се да се борите дори за това да получите полагащото Ви се наследство. Жертвате много енергия във връзката си и ако другият не цени постиженията Ви се превръщате в разярено зомби. Понякога обличате фанелка с надпис: „МОИТЕ АКЦИИ НОСЯТ ПРОМЕНИ, А КОЙТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ, ЩЕ БЪДЕ ПРОМЕНЕН!“ В края на краищата Вие винаги черпите сила и енергия точно от такива кризисни ситуации. А на този, който легне с вас в леглото, ще му е трудно да разбере дали язди дявола или е язден от дявола. С Вас не винаги е лесно, но Вие просто не сте създадени за леки връзки. Опасният път подхожда повече на страстната Ви натура, тъй като едновременно Ви плаши и очарова. Ако трябва да прекъснете някоя дълготрайна връзка, напускате другия с много голяма болка. В съжителството и общите финанси държите мнението Ви да се зачита. Във връзките Ви често се стига до силни различия в мненията и домогване до власт. Ако искате да се освободите от този дяволски кръг, трябва да си дадете възможността да отстоявате мнението си във връзките, но и да обръщате внимание на мнението на другите, за да може да се стига и до компромиси. Ако това не е възможно, тогава трябва да продължите да вървите по собствения си път.

Леле,лелеле! Не съм знаела, че яздя дявола -Марс в 8-ми дом; при това му е в квадрат с Плутон.

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #48 -: Ноември 21, 2010, 09:48:48 pm »
Марс в домовете

Още като дете сте притежавали силна борбеност и желание винаги да бъдете пръв. Спонтанно използвате личната си енергия за налагане на личността си в живота. В повечето случаи Вие правите каквото искате и се борите да получите това, което искате. Когато ловувате го правите на високи обороти. Вашият стремеж към завоевания се възпламенява бързо чрез еротичното излъчване на другия пол и особено когато „плячката” се дърпа  (това още повече засилва апетита на „ловеца”). Почти всички Ваши действия са насочени към това да получите онова, което искате. Другите хора първо мислят, а после ”стрелят”, докато Вие първо стреляте, а след това мислите. Тъй или иначе това няма голямо значение за Вас, защото човек не може да има всичко. Активен човек като Вас почти винаги е зает с някаква дейност, а ударите по главата са нормално явление. Великолепно е да бъдеш борец, а ръкоплясканията, които понякога получавате за спечелените битки, са не по-малко великолепни. В партньорствата често правите това, което другите харесват, но в крайна сметка винаги това, което Вие искате.

Съгласна съм.Марс в 1-ви дом е кръст.Не е лесно. Трябва да умееш да мислиш много, много бързо и правилно, защото риска е огромен.

Той Марс ако можеше да мисли изобщо, а като е в първи дом не се занимава с такива подробности  ;D. Но като цяло позицията му в 1-ви дом е по-скоро предимство - мое субективно мнение.

*

holanda

« Отговор #49 -: Ноември 21, 2010, 10:20:00 pm »
не виждам общо с написаното за Марс в 12 дом.Може би eдинствено това и то пак с условия : ''започвам да действам само тогава,когато има някои за спасяване''  :blink:

бих допълнила и нещо друго-обичам да работя в изолация,да няма щЪкaщи хора около мен  :blink:

прочетох и за останалите Мaрсови позиции и видях много общо с мен в написаното за Марс в 1 дом и Марс в 5 дом  :blink:
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 10:36:47 pm от жълтолилава »

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #50 -: Ноември 22, 2010, 07:37:41 am »

То ясно де, но гледам всички се разпознават, а аз седя нелокализиран. ;D

Съжалавам много, не мога да ти кажа също така се получава при теб.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #51 -: Ноември 22, 2010, 04:29:17 pm »
Аз съм с марс в 10ти,телец.Съвпад с луна и сатурн.Изобщо не съм борбена и нямам нищо общо със спорта :unsure:
Явно при мен нещо е сбъркано.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #52 -: Ноември 22, 2010, 04:35:50 pm »
Аз съм с марс в 10ти,телец.Съвпад с луна и сатурн.Изобщо не съм борбена и нямам нищо общо със спорта :unsure:

Борбена си само тогава, когато имаш проблеми, понеже тогава се засилва енергията ти, и си концентрирана в решаване на проблема.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #53 -: Януари 06, 2011, 03:12:35 pm »

Борбена си само тогава, когато имаш проблеми, понеже тогава се засилва енергията ти, и си концентрирана в решаване на проблема.

Доби обръщам се специално към теб.Да ти кажа колко си прав.Чак тези дни осъзнах изречението което си ми написал относно моя марс  в телец.Все си мислех,че не съм упорита и борбена.И да видиш от преди седмица с каква сила и упоритост ,с каква борба постигнах една важна цел за мен. :blink:И се оказва,че и в други ситуации съм постигнала целта си по този начин.Заинатявам се и си казвам,нищо не може да ме спре да изкача тази планина и да прескоча това препятствие.И накрая излизам победител.
Няма да ти казвам,колко нерви обаче съм похабила ;)
Ето това е явно марс в телец.Най-накрая го осъзнах.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #54 -: Януари 06, 2011, 04:40:27 pm »
Марс в домовете

Още като дете сте притежавали силна борбеност и желание винаги да бъдете пръв. Спонтанно използвате личната си енергия за налагане на личността си в живота. В повечето случаи Вие правите каквото искате и се борите да получите това, което искате. Когато ловувате го правите на високи обороти. Вашият стремеж към завоевания се възпламенява бързо чрез еротичното излъчване на другия пол и особено когато „плячката” се дърпа  (това още повече засилва апетита на „ловеца”). Почти всички Ваши действия са насочени към това да получите онова, което искате. Другите хора първо мислят, а после ”стрелят”, докато Вие първо стреляте, а след това мислите. Тъй или иначе това няма голямо значение за Вас, защото човек не може да има всичко. Активен човек като Вас почти винаги е зает с някаква дейност, а ударите по главата са нормално явление. Великолепно е да бъдеш борец, а ръкоплясканията, които понякога получавате за спечелените битки, са не по-малко великолепни. В партньорствата често правите това, което другите харесват, но в крайна сметка винаги това, което Вие искате.

хм , само вие си мислите, че има риск и има врагове и сами си докарвате напрежение, което го няма, големи пердета са марсовете в 1 дом, а толкова много приличат на лъвове, но са и толкова магнетични
« Последна редакция: Януари 06, 2011, 04:48:13 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.