Lili , миналата година простака се е регистрирал....
Един ден ми каза , че отивал сам до Бургас , щото имал някаква работа...Запали Аудито и изчезна....Късния следобяд се прибра с два чифта прашки -скини....
Времето когато бяхме в Несебър....за тогава ти говоря....

Вечерта намирам в колата си един гланц , които нямам спомени да съм купувала...да не говорим , че каквито и да са количествата , просто марките не отговарят...Дърпам шофьора , питам го дали не е возил някоя мадама- той вика неее!
Питам Вуте , а той ме гледа като изтърван и вика ти си луда..., ти си болна...нали купуваш постоянно -не помниш!
След няколко дни на мейл на сина ми пристига поща от гепиме....
Мадамата е продавачка в МОЛ- а в Бургас....Магазина е СКИНИ , търси мъж за взаимни удоволствия и да е
платежноспобен....
На мен много малко ми трябваше , палнах колицата и газ в МОЛА....
Влизам вътре , видяла съм я на снимка.....играех ти казвам от вътре....Направих един пазар , попита ме как ще плащам...извадих кредитна карта и много случайно изпуснах гланца и..., казах , че си го е забравила на едно място.....Момичето се притисни , прежълтя , позеленя , 10 пъти си смени цвета....
Вечерта разбирам , че Вуте си я е вкарал и в безплатни разговори и въобще тя му била 3-тата от тоя сайт.....

А кажи сега , как виждаш тези хора -момичета на 20/25г. с нормална ценностна система?
Мъжете нямат вина , те са самци!