Здравей Гост

ГЕПИМЕ -Лош марс , лоша луна , крив меркурии или нещо друго???

• 153 Отговора
  • 39611 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Ето ви виртуален свят!!! ;D ;D

Iskam pesen i za gepime..... ;D ;D ;D ;D

Не е песен, но специално за теб сътворих това стихотворение  ;D:

В сайта Гепиме
никому басма не цепиме.
Всеки профил в тоз
оазис на разврата
сладострастно ви подканва
да не сте сами в кревата.
Сънищата влажни тук
превръщат се в реалност,
дами с цици напращели
ви предлагат сексуалност.
Всеки втори мъж си
възхвалява инструмента,
пламва тук страстта
внезапно, на момента.
Снимки с облекло оскъдно
ни предлагат да направим
нещо безразсъдно.
За срама тук просто
забравете, козовете всички
в профила си извадете -
диаметър, дължина и обиколка,
не забравяйте да споменете,
че обичате попфолка!

Дали виртуалния свят не е причина за изкривената психика и липса на реализация?
Дали скрити зад монитора хората в този сайт не компенсират друго?
Има ли смисъл от тези безпредметни и вулгарни разговори?
Дали няма да дойде времето на интернет бебетата? :rolleyes: :-\ :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Докато обмислях какво да напиша в темата и дали има смисъл да повдигаме такъв въпрос, ти си ме изпреварила.  ;D

Ето какво щях да напиша:

Народът, притиснат от финансовата криза, масово скучае и няма какво да прави, тази тенденция се наблюдава при поколението на възраст между 20 и 30 години. Влязох във въпросния сайт и след разглеждане на няколко профила установих, че един от основните мотиви е "Да си убия времето", доста по-силно застъпен сред женската половина. На първо място, разбира се, е сексът, това важи за двата пола. Но докато мъжете са доста по-конкретни, жените ги устройва  вариантът чат. Някои дори са в търсене на нови приятели в сайт с подобно съдържание.  ;D Както се спомена в един от коментарите, по-лесно е да се открие Кехлибарената стая, отколкото сродна душа на такова място.

Какво кара хората да скучаят, да търсят къде да си убият времето?

Липсата на реализация, липсата на цели, липсата на мотивация, какви други липси?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

скуката си е достатъ4на причина мен ако питаш.. ;D

ама тез' дечурлига щом и до сексец стигаT, значи ги води по-дълбока мотивация  :85:

*

Марая

• 28287
Lili , миналата година простака се е регистрирал....
Един ден ми каза , че отивал сам до Бургас , щото имал някаква работа...Запали Аудито и изчезна....Късния следобяд се прибра с два чифта прашки -скини....
Времето когато бяхме в Несебър....за тогава ти говоря.... :'(
Вечерта намирам в колата си един гланц , които нямам спомени да съм купувала...да не говорим , че каквито и да са количествата , просто марките не отговарят...Дърпам шофьора , питам го дали не е возил някоя мадама- той вика неее!
Питам Вуте , а той ме гледа като изтърван и вика ти си луда..., ти си болна...нали купуваш постоянно -не помниш!
След няколко дни на мейл на сина ми пристига поща от гепиме....
Мадамата е продавачка в МОЛ- а в Бургас....Магазина е СКИНИ , търси мъж за взаимни удоволствия и да е платежноспобен....
На мен много малко ми трябваше , палнах колицата и газ в МОЛА....
Влизам вътре , видяла съм я на снимка.....играех ти казвам от вътре....Направих един пазар , попита ме как ще плащам...извадих кредитна карта и много случайно изпуснах гланца и..., казах , че си го е забравила на едно място.....Момичето се притисни , прежълтя , позеленя , 10 пъти си смени цвета....
Вечерта разбирам , че Вуте си я е вкарал и в безплатни разговори и въобще тя му била 3-тата от тоя сайт..... ;D ;D
А кажи сега , как виждаш тези хора -момичета на 20/25г. с нормална ценностна система?
Мъжете нямат вина , те са самци!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

още едно доказателство,че Луната ми в Дева не бачка както трябва-това за финансовата част никога не бих се сетила  ;D
 В такъв сайт (даже не съм го разгледала още ,след малко) може да влезе човек,на които му се закача,ама да е някакъв дивак или простакеса съответно..
навремето мои приятелки се хвалеха с гаджета,забърсани от Сладур.  :unsure: Имаше едно друго,в което аз самата си бях направила регистрация,но след няколко седмици си закрих профила.

всичко си е за спешката според мен,едва ли някои влиза да търси голямата любов на такова място-малко приказки,малко свалки ,някои сигурно и срещи си чукват,себе си също..и така.. ;D ;D

трябва наистина да ти е тъпо или диво ,за да се занимаеш с такъв сайт. И самия ти да си зле и да нямаш качествата,за които мечтаеш в реалния живот,пък да се хвалиш на мацките във сайта колко е голям,твърд и натопорчен.  ;D
 Знаех за един ,които незнам от какъв сайт си беше намерил виртуална приятелка,ама да ви кажа честно,тоя тип и той не беше много в час..та..ей такива си се намират..и това му е хубавото на интернета-събира рецидивисти,които иначе са опасни  за себе си и околните  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
Мадамата е продавачка в МОЛ- а в Бургас....Магазина е СКИНИ , търси мъж за взаимни удоволствия и да е платежноспобен....

Но сигурно не е предполагала, че вместо платежоспособен мъж ще попадне на мъж с платежоспособна жена.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

А кажи сега , как виждаш тези хора -момичета на 20/25г. с нормална ценностна система?

Куртизанките, които харесваш също ли са с такава ценностна система?

;D

*

Марая

• 28287

Но сигурно не е предполагала, че вместо платежоспособен мъж ще попадне на мъж с платежоспособна жена.  ;D

:72: , вероятно вече не е в сайта това момиче! Така ми се струва...

*

priya

• **
  • 1263
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:20:48 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Mia21

• 2502

Марая,с това съвсем не съм съгласна. Точно мъжете са виновни, а не някой друг. Те ако имат акъл в главата, никога няма да обърнат внимание на една жена, различна от тяхната, ако ще и гола да им се съблече, при условие, че си знаят дереджето. Изкушения винаги е имало и ще има. Въпросът е дали ти ще им се отдадеш... ;) :blink:

*

Марая

• 28287

Марая,с това съвсем не съм съгласна. Точно мъжете са виновни, а не някой друг. Те ако имат акъл в главата, никога няма да обърнат внимание на една жена, различна от тяхната, ако ще и гола да им се съблече, при условие, че си знаят дереджето. Изкушения винаги е имало и ще има. Въпросът е дали ти ще им се отдадеш... ;) :blink:

Mия , мъжа е този които е длъжен да си поиска...Аз изобщо не го оправдавам , дори ми се повдига....Въпроса е , че на мъжа е заложено да ловува....
Чии го дърват там тия млади момичета? А? ;D

*

holanda

1--Тъжното в случая е друго, че много значителна част от младото поколение са изключително консуматорски настроени в подхода си кум информацията. Те я разглеждат единствено като източник за задоволяване на нуждите си и удоволствията си.

2--Министърът на културата предложи да поканят ивана и глория да правят вариете в Националната Опера, от която изхвърли балета... Защото не продавал...

Въпрос на приоритети...

за първото се съгласявам с две ръце  :-\..а ако бях мъj - u с три  ;D(много ми е весело,днес се справих с цели 6 упражнения).

а за второто с Глорията и Ивана..това наистина ли е така или някаква медийна прuyмица? :unsure: Ако е действителен случай,направо незнам какво да пиша,безкрайно непочтителна и глупава постъпка  :angry:

*

priya

• **
  • 1263
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:20:59 am от priya »

*

Lillie

• 30532
Те ако имат акъл в главата, никога няма да обърнат внимание на една жена, различна от тяхната, ако ще и гола да им се съблече...

Е, не всички са като Махатма Ганди.  ;D Нали за него се споменава, че за да си тренира волята, си лягал с млади голи жени без да ги докосва и без им посегне.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
...

Mия , мъжа е този които е длъжен да си поиска...Аз изобщо не го оправдавам , дори ми се повдига....Въпроса е , че на мъжа е заложено да ловува....
Чии го дърват там тия млади момичета? А? ;D

Липсата на пари. Пусти глад, както и желанието на блесне на дансинга.  :P

С две думи полузаконна проституция? :-\ ;D

*

Lillie

• 30532
Зад някои профили в сайтовете за запознанства се крият проституиращи момичета и млади жени.
Не става въпрос за почерпка с коктейл или излизане на ресторант.
Един мой познат ми разказа как от скука се е регистрирал в някой от тези сайтове. Заговаря го някаква жена, като веднага започва да го разпитва за социалния му и финансов статус. Не след дълго му иска пари "назаем", взамяна на което му предлага секс.
И не вярвам това да е било единичен случай.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

За Глория и Ивана в Операта е така - предложи го на обсъждане на новата стратегия за театрите и бюджетирането им, проведено тази година - пролетта някъде в Министерството, бях там.

не разбирам те опера ли ще пеят или ще проведат няколко концерта ,колкото да закърпят положението.. :-\
един вид с благотворителна цел  ;)

защото ако пеят опера,не ми се вижда лоша идеята-и нормални* хора биха отишли от любопитство.. ;D
е,важен е момента дали дамите имат гласовите данни за такава иновация в попфолк-културата  :-[

*

Марая

• 28287
Aйя , защо ли си мисля , че мъжете с пари нямат време за такива сайтове? Може и да бъркам! :rolleyes: :-\....
Какъвто и да е контакта , той не е реален....и не е пълноценен...
Един мъж с пари знае къде да отиде и какво да намери!
Това са комплексари за мен.... :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 02:16:30 am от priya »

*

Kaya

• 2893
При всяко положение този вид идеи са абсурдни. Оперното изкуство изисква систематична дългогодишна подготовка и школуване на определен вид природни заложености. Които при този клас певици липсват.
глорка и иванка
 :angry: :-X :41:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.