Здравей Гост

ГЕПИМЕ -Лош марс , лоша луна , крив меркурии или нещо друго???

• 153 Отговора
  • 39589 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
http://www.gepime.com/tisho_bs/

тоя беше първия които ми изскочи :41: :85:

I towa e мъж?  :o :o :o :o
Аууу , значи аз съм сбъркана...... :o

http://www.gepime.com/tojko_67/

тоя е втория..... :o :o :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
тоя беше първия които ми изскочи :41: :85:

Приоритети: "групов секс и сериозна връзка". Ох, дръжте ме, че щИ падна!  :rolf: :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
А че са комплексари, то е ясно.
А има и много мъже с пари, които нямат изобщо ПОДХОД към една жена. Буквално се спичат в присъствие на хубава жена и не им се получават нещата. А в сайтовете може да подхване разговор и така да се почувства по-силен вилен на потенциалната среща...   ;D

Стига бе , и как става номера? Чувства се силен зад монитора , а после...после нали трябва да общува....
Маааллллеее....Шантава работа ! то еди като хората няма там? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

Ами, да. Е има тук там девойки дето си търсят мъже с цел брак, но сякаш прибягват до чуждите сайтове, че там чужденците имат по-дебели банкови сметки. Като ще се дава, поне да има смисъл...  ;D

;D то пък от чужденците само някакви ударени от гръм влизат в сайтове за запознанства с чуждестранни жени. Или такива със здравословни проблеми. Имам един съсед тук,на около 40 ,наскоро си беше хванал гадже от Пол6а.Забърсал я от някакъв сайт за запознанства.
Виждах девойката няколко пъти,тя една наплашена  :unsure:.А съседа не е на 100 % май-всеки път като го заговарям, ми пуска някакви странни коментари  ;D. Един път ,докато нямах интернет и слизах в кафето с pc-то,той седна на масата до мен и започна да гледа какво правя.Аз търсех някаква картинка.. . Запита ме какво имам в чантата си? ;D :lol:  Аз на свои ред го бъзвам и му казваM : ''Принтер''  ;D
Тоя обаче ми прие шегата насериозно и започна да пита как така може да има принтер в чантата  :unsure:.И започна да ми вади някакви листове,да принтирал,ако може,пък щял да ми плати  ;D

Направо..мен ми е чудно как не те страх да се сваляш с другоземец,нито го знаеш дали не е опасен,или луд.. :lol:
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 03:08:01 am от жълтолилава »

*

holanda

http://www.gepime.com/tojko_67/

тоя е втория..... :o :o :o

в бай Тошко е истината,виж му загара... ;D

*

holanda

хващам се за косите и вдигам вежди  :41:  ;D

*

Lillie

• 30532
Маааллллеее....Шантава работа !

Моля, заповядайте, мадам.  ;D

Обърни внимание на първото момиче (русото) от клипа, според мен е с леки ментални отклонения, много странно се държи и говори.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Маааллллеее....Шантава работа !

Моля, заповядайте, мадам.  ;D

Обърни внимание на първото момиче (русото) от клипа, според мен е с леки ментални отклонения, много странно се държи и говори.  :-\

За доброто настроение на хората се грижеха Елза Парини, Лазар от Music Idol и Дамян Попов, който изпя своята нова песен, написана специално за рождениците. Тя се казва „Гепи ме" и в текста й се възпяват модерните в наши дни интернет запознанствата.
Ебаси аидъла ...., ай сиктир бе...и песен имало бе ЛИЛИ..., аз късно съм се сетила....

*

Lillie

• 30532
...и песен имало бе ЛИЛИ..., аз късно съм се сетила....

Еми да, виж колко сме изостанали с матряла. Щом има песен "Фейсбук", защо да няма "Гепи ме"!?  :P

Отделна тема за заклеймяване на "разврата" според мен няма нужда да отваряме, тук не сме Нравствена полиция все пак.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
За мен винаги мъжът е виновен. Не е виновна жената, която му се предлага. Това е въпрос на ценностна система. Ако ние спим с всичките, които ни се предлагат, трябва да сме всеки ден с различен. На това се казва-СЛАБ АНГЕЛ!Не всички мъже са такива! ;) :blink:

*

Марая

• 28287
Dобре бе , я вие като по-млади ме светнете , направо ме е срам :-[ :-[ , аз дето от това съм оперирана преди мнооого години....
Като как отиваш и се чукаш с некакъв потен тракторист или с тоя недоносения...първия , дето бил и групажен и солов и търси сериозна връзка моля ти се..... :-[ ;D ;D :rolleyes: :rolleyes:
Та какстава тоя номер , как стават въобще бракове през нета...Това не ми го побира мозъка....
Аз имам Управител на к3 -уран....ми що нямам връзка от нета :-\...Уран е в тригон с упр. на 5-ти дом..... :-\ :rolleyes:

*

holanda

а по-нататък разпитват водещата коя и любимата поза,а тя казва : ''моята най-любима поза е когато аз съм отгоре на мъja и когато стане вече много горещо и когато много ми се стимулира клитора,когато много съм отгоре и ми е много хубаво да съм отгоре''  ;D ;D

лошо няма да си отгоре,ама да си водеща и да не можеш да го кажеш по нормален начин,си е за срам  ;D

*

Lillie

• 30532
Всъщност аз не познавам човек без фейсбук профил, само на баба ми трябва да направим.

Представи си, че вече познаваш.  :P Не съм баба ти, ама и аз нямам. Честно!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
Всъщност аз не познавам човек без фейсбук профил...

Аз нямам.  :mellow:

*

Lillie

• 30532

А в гепиме?  :85:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753

Станахте 3-ма. Баба ми, Лили и Жином. Ехеее..;D

"Много сме. Тука сме..."  ;D

*

jinom

• **
  • 1753

Аз нямам.  :mellow:

А в гепиме?  :85:

В гепи ме имам регистрация, единствено щото исках да видя нещата от професионална гледна точка.  :mellow:

Никога не съм общувал в сайтове за запознанства, щото желанията на индивидите листвани там изобщо не могат да бъдат сравнени с моите.  :mellow:

*

Lillie

• 30532
Станахте 3-ма. Баба ми, Лили и Жином. Ехеее...  ;D

Тройка на разсъмване.  :rolf:

Извинявай, Айя.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

И аз нямам профил в никоя социална мрежа.  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

jinom

• **
  • 1753
Станахте 3-ма. Баба ми, Лили и Жином. Ехеее...  ;D

Тройка на разсъмване.  :rolf:

кой ти а пласьора?  ;D