Ами, да. Е има тук там девойки дето си търсят мъже с цел брак, но сякаш прибягват до чуждите сайтове, че там чужденците имат по-дебели банкови сметки. Като ще се дава, поне да има смисъл... 

то пък от чужденците само някакви ударени от гръм влизат в сайтове за запознанства с чуждестранни жени. Или такива със здравословни проблеми. Имам един съсед тук,на около 40 ,наскоро си беше хванал гадже от Пол6а.Забърсал я от някакъв сайт за запознанства.
Виждах девойката няколко пъти,тя една наплашена :unsure:.А съседа не е на 100 % май-всеки път като го заговарям, ми пуска някакви странни коментари

. Един път ,докато нямах интернет и слизах в кафето с pc-то,той седна на масата до мен и започна да гледа какво правя.Аз търсех някаква картинка.. . Запита ме какво имам в чантата си?

:lol: Аз на свои ред го бъзвам и му казваM : ''Принтер''

Тоя обаче ми прие шегата насериозно и започна да пита как така може да има принтер в чантата :unsure:.И започна да ми вади някакви листове,да принтирал,ако може,пък щял да ми плати

Направо..мен ми е чудно как не те страх да се сваляш с другоземец,нито го знаеш дали не е опасен,или луд.. :lol: