Здравей Гост

Уран в домовете

• 44 Отговора
  • 6185 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Уран в домовете
« Отговор #40 -: Ноември 24, 2010, 09:41:35 pm »
Уран в 5-ти дом - Шоколадово яйце с играчка-изненада
Аз успях още от детството си да стана крал на изненадите, защото съм роден като играчка-изненада от шоколадово яйце, и експериментирам с нови начинания, защото ми е кеф да играя по моите си правила, и защото „тиктакам” различно от другите!
Избирате да останете при онзи партньор, който Ви дава свобода. А на който не му понася Вашата необичайна жизненост, може да остане надалеч, нали?

Имам такъв Уран, още повече, че управлява 9, 10 - дом и СЛВ, управлява и Луната ми, а самият Уран се управлява от Венера. Много навързана стана. Не знам дали съм шоколадово яйце с играчка  ;D - ама съм разбрала, че мъжете се притесняват да бъдат с мен, въпреки кроткото ми излъчване, усещат нещо - и си мисля, че разбират колко трудно е да ме имат истински. Явно тази несигурност ги плаши.  :lol:

Ne mislis li, ze samo slabite maze se plasat ot towa?
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Uran

• 6041
« Отговор #41 -: Ноември 24, 2010, 09:42:54 pm »
 Дейзи, имаш много голяма вътрешна свобода, която не всеки може да понесе, а предполагам, че и тайничко ти завиждат за това. :blink:

« Отговор #42 -: Ноември 24, 2010, 09:56:44 pm »
Дейзи, имаш много голяма вътрешна свобода, която не всеки може да понесе, а предполагам, че и тайничко ти завиждат за това. :blink:
   Точно...уж съм дребна, ситна, финна / ;D/ - обаче наистина завиждат и ме оставят винаги сама да се справям, не могат да повярват че имам нужда от помощ.
 Доби, трябва наистина да е силен мъж за да ме впечатли - обикновено тези силни, които съм виждала, отдавна са заети....

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #43 -: Ноември 24, 2010, 10:05:10 pm »
   Точно...уж съм дребна, ситна, финна / ;D/ - обаче наистина завиждат и ме оставят винаги сама да се справям, не могат да повярват че имам нужда от помощ.
 Доби, трябва наистина да е силен мъж за да ме впечатли - обикновено тези силни, които съм виждала, отдавна са заети....

Moze bi ne si swiknala da gi sablasnawas da ti pomagat, nali zenata ako snae kak da sablasnawa, ne moga da si predstawa ze nakoi maz moze da ti otkaze.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #44 -: Ноември 25, 2010, 01:58:42 am »
Уран при мене учавства в стилиум в Скорпион с Венера Марс и Мерк често ми се случва да ми се лепят етикети като шантава нвщо ми има или нестандартна все ми е едно де но да кажа и аз нещо за моя Уран.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent