Здравей Гост

Мъжете - къде поглеждаме при първа среща

• 159 Отговора
  • 22600 Прегледи
*

abroad

Re:Мъжете - къде поглеждаме при първа среща
« Отговор #60 -: Ноември 25, 2010, 02:32:00 am »
Какво е първото което забелязваме...

Усещането...
Луна Рак 8ми, Венера Водолей 2ри (но не това е най-важното ;D), Слънце Козирог 1ви (на ръба на 2ри)

По луната е! :blink:

Често пъти и за съжаление, съвсем не :P
По-скоро по Венера във 2ри, квадрат Марс, тригон Плутон, следва секстил Нептун и последно по съвпада с Юпитер ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Ноември 25, 2010, 02:36:31 am »
Какво е първото което забелязваме...

Усещането...
Луна Рак 8ми, Венера Водолей 2ри (но не това е най-важното ;D), Слънце Козирог 1ви (на ръба на 2ри)

По луната е! :blink:

По-скоро по Венера във 2ри, квадрат Марс, тригон Плутон, следва секстил Нептун и последно по съвпада с Юпитер ;)

Аброд , усещането е по луната , останалото е само декор... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #62 -: Ноември 25, 2010, 02:40:09 am »
тоест засичане на погледите,

най-трудното нещо е да ви се засечат погледите  ;D
хеле пък и ако стои отсреща,тогава е направо мишън импосибъл  ;D

Е когато някой ти е антипатичен, се обръщаш на другата страна или най-малкото не гледаш в очите, което си е липса на интерес, нали така?  ;D  Ако ще и отгоре ми да се качи някой, ако ми е антипатичен ще си извърна главата на друга страна и няма да ми види очите по никакъв начин...  ;D

*

abroad

« Отговор #63 -: Ноември 25, 2010, 02:41:27 am »

нали се сещаш, че има и едно по-друго усещане ;D
не случайно изредих аспектите на Венера
онова с Луната не ми е от лесните, щото ранеността й не позволява плавно протичане на енергиите :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Ноември 25, 2010, 02:46:42 am »

нали се сещаш, че има и едно по-друго усещане ;D
не случайно изредих аспектите на Венера
онова с Луната не ми е от лесните, щото ранеността й не позволява плавно протичане на енергиите :-[

Аброд , моята Венера е почти водолейска , защото е на 29:12" в козирог....Знам за какво говориш , прогресивната ми е ретро във водолей.....Любимите ми мъже са водолей ;D ;)....Тук думата има тригона на венера/плутон....
Ти стигаш до дъното с финеса и любовта на венера .... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #65 -: Ноември 25, 2010, 03:04:14 am »
Аброд , моята Венера е почти водолейска , защото е на 29:12" в козирог....Знам за какво говориш , прогресивната ми е ретро във водолей.....Любимите ми мъже са водолей ;D ;)....Тук думата има тригона на венера/плутон....

Пропуснала съм рецепцията на Венера с Уран ;D
Но не, водолеите съвсем не са ми сред предпочитаните такива партньори, тях ги възприемам стерилно като приятелчета, много добри при това ;D
Моето наказание са Овните ;D - Марс е на върха на 5ти дом

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Ноември 25, 2010, 03:07:09 am »

Пропуснала съм рецепцията на Венера с Уран ;D
Но не, водолеите съвсем не са ми сред предпочитаните такива партньори, тях ги възприемам стерилно като приятелчета, много добри при това ;D
Моето наказание са Овните ;D - Марс е на върха на 5ти дом

Pри мен само го управлява...5-я дом ;D ;D и е еректирал.....
Взаимната рецепция с Уран е друга бира....
Ти не харесваш *постни сърми* и колкото по-диви и нестандартни , по-експериментални , толкова по-добре... ;) ;D Нали?! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Ноември 25, 2010, 05:35:49 am »
Венера = осезание
Луна - наречи го усещане, но това усещане всъщност са емоциите ни :blink:

Ако Венера е осънаване..., аз съм прима балерина на балшой театър.... ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Ноември 25, 2010, 05:40:50 am »
ВиЖденията те подвеждат. ;D

Могат да ме наведат..., но не и ПОДведат.... :P ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Ноември 25, 2010, 05:48:13 am »
Ми тогава за какво осъзнаване ми говориш? ;D

Не е по ВЕНЕРА...,по нея не осъзнаваме.,,, ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Ноември 25, 2010, 01:50:28 pm »
Искахте дупе да има в анкетата , що не гласувате за дупе?! ;D ;D

На мъжете пуснах аванта с две опции , то няма мъже :'( , няма кой да гласува.... ;D ;D
Няма угодия....

*

nerealna

« Отговор #71 -: Ноември 25, 2010, 01:57:51 pm »
не могат да решат за какво да гласуват ;D
другия вариант е, че си мислят- "женски глупости...кво да се занимавам"  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Ноември 25, 2010, 02:00:26 pm »
не могат да решат за какво да гласуват ;D
другия вариант е, че си мислят- "женски глупости...кво да се занимавам"  ;D

Едва ли , май има 5 мъже които пишат....Крис , Доби , Тадж , Зъболекар , Санти....

*

nerealna

« Отговор #73 -: Ноември 25, 2010, 02:04:03 pm »
и жино е мъж  ;)  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Ноември 25, 2010, 02:05:57 pm »
и жино е мъж  ;)  ;D

Жином е админ....
А дали е така....?

http://www.youtube.com/watch?v=RnScoF_tWF4
 ;D ;D

« Отговор #75 -: Ноември 25, 2010, 03:50:59 pm »
Първото  в което се заглеждам в хората като цяло са очите.Като че ли се опитвам чрез тях да погледна в душата им.После поглеждам цялото лице и физиката, но като общо впечатление.Ръце и крака не ме интересуват.В дупето се заглеждам  когато вече е голо :blink: Не обичам слаби или прекалено дебели мъже.При ръст 1,80 до 90-100кг. са ми перфектни.Харесва ми когато мъжа е интелигентен,комуникативен и излъчва спокойствие а сексуално първосигнално ми въздействат синеоките мъже.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #76 -: Ноември 25, 2010, 04:09:11 pm »
В първия момент е важно дали се получава химията, как е чувството при срещата на очите... После обаче задължително оглеждам и останалото. Мъж с къси тантурести крака и голям задник няма никакъв шанс с мен.

Що се отнася до отговорите в анкетата - аз се позачудих защо мъжете не отговориха в тяхната, но сега като трябва и ние да си казваме, разбрах - и за нас, и за тях е важно общото впечатление от типа: "Този/тази ми харесва/не ми харесва". После може да чепкаме и детайлите - защо така. Но те не са важни като цялостното усещане.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Ноември 25, 2010, 04:15:40 pm »
Просто са ни твърде[/b] крехки и уязвими мъжленцата във форума,[/b] под голям натиск подложени, и се проявяват като сремежливи теменужки... Разбираемо... И аз да бях на тях... Да ги похвалим заслужават, че изобщо ни се включват наоколо, поне за малко цвят, да искаме и да гласуват, споделяйки за такива съкровености за нежните им души, би било прекалено... :-[

;D  Все пак нали говорим за мъже? ;D ;D
Мен като жена ме обижда подобно твърдение...., а за тях не знам..... :rolleyes: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Ноември 25, 2010, 04:49:49 pm »
Прия , дале4 съм от мисълта да обсъждам мъжете и да споря ;D ;D..., но един мъж да го сравни6 с теменужка , та дори и сни4ка , като за мом4енце си е меко казано обидно....

Просто са ни твърде крехки и уязвими мъжленцата във форума,[/b] под голям натиск подложени, и се проявяват като сремежливи теменужки... [/b]Разбираемо... И аз да бях на тях... Да ги похвалим заслужават, че изобщо ни се включват наоколо, поне за малко цвят, да искаме и да гласуват, споделяйки за такива съкровености за нежните им души, би било прекалено... :-[

Мен като жена ме обижда подобно твърдение...., а за тях не знам..... :rolleyes: ;D

Прощавай , ама ми дойде в пове4е.....умалителното *мъжленцата във форума*, и *срамежливи теменужки*.....
Защото силата на една жена е слабост за мъжа...., ако е мъж ;D.....

И кое по-точно е обидното в едно подобно твърдение?

Като говорим за мъже, те да не са някакви извънземни или свръхчовеци? Те са просто хора като нас. Чувствителни, понякога силни, понякога слаби, понякога плачещи...

Че повечето съвременни българки са агресивни като месомелачки? Че обществото изисква от мъжете да са твърди като скали, и не допуска всякаква форма на чувствителност и крехкост у тях? Че мъжете са подложени на огромен стрес и натиск от несправеливия свят, в който не се допуска и една сълза проронена от тях, или капка колебливост... И при всяка подобна прашинка, показана от някой от тях - биват или заклеймявани като слабаци, женчовци, или "швестъри"?
Живеем в еманципиран свят....21 век.... :blink:Наложително е бих казала към днешна дата да бъдеш или пътя или валяка...Така е устроен света...

Факт е, че сред моите приятели има 3 превъзходни момчета, с огромна чувствителност, мъжество и много рицарско в сърцата, които благодарение на такова отношение от горния вид жени и свят - просто след дълги и мъчителни старания да му се впишат - смениха лагера. А това е ужасно жестоко и тъжно.

Това е техния избор....и никой няма вина за него... ;D

*

nerealna

« Отговор #79 -: Ноември 25, 2010, 04:57:00 pm »
една такава "срамежлива теменужка" ни нарече тъпи п****   ;D

според мен това, че не гласуват в тази анкета,  означава, че те са тук единствено заради астрологията  :blink:
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 05:02:51 pm от nerealna »