Прия , дале4 съм от мисълта да обсъждам мъжете и да споря

..., но един мъж да го сравни6 с теменужка , та дори и сни4ка , като за мом4енце си е меко казано обидно....
Просто са ни твърде крехки и уязвими мъжленцата във форума,[/b] под голям натиск подложени, и се проявяват като сремежливи теменужки... [/b]Разбираемо... И аз да бях на тях... Да ги похвалим заслужават, че изобщо ни се включват наоколо, поне за малко цвят, да искаме и да гласуват, споделяйки за такива съкровености за нежните им души, би било прекалено... 

Все пак нали говорим за мъже?

Мен като жена ме обижда подобно твърдение...., а за тях не знам..... :rolleyes: 
Прощавай , ама ми дойде в пове4е.....умалителното *мъжленцата във форума*, и *срамежливи теменужки*.....
Защото силата на една жена е слабост за мъжа...., ако е мъж

.....
Все пак нали говорим за мъже?

Мен като жена ме обижда подобно твърдение...., а за тях не знам..... :rolleyes: 
И кое по-точно е обидното в едно подобно твърдение?
Като говорим за мъже, те да не са някакви извънземни или свръхчовеци? Те са просто хора като нас. Чувствителни, понякога силни, понякога слаби, понякога плачещи...
Че повечето съвременни българки са агресивни като месомелачки? Че обществото изисква от мъжете да са твърди като скали, и не допуска всякаква форма на чувствителност и крехкост у тях? Че мъжете са подложени на огромен стрес и натиск от несправеливия свят, в който не се допуска и една сълза проронена от тях, или капка колебливост... И при всяка подобна прашинка, показана от някой от тях - биват или заклеймявани като слабаци, женчовци, или "швестъри"?
Живеем в еманципиран свят....21 век.... :blink:Наложително е бих казала към днешна дата да бъдеш или пътя или валяка...Така е устроен света...
Факт е, че сред моите приятели има 3 превъзходни момчета, с огромна чувствителност, мъжество и много рицарско в сърцата, които благодарение на такова отношение от горния вид жени и свят - просто след дълги и мъчителни старания да му се впишат - смениха лагера. А това е ужасно жестоко и тъжно.
Това е техния избор....и никой няма вина за него...