Здравей Гост

Мъжете - къде поглеждаме при първа среща

• 159 Отговора
  • 22694 Прегледи
Re:Мъжете - къде поглеждаме при първа среща
« Отговор #120 -: Ноември 25, 2010, 10:43:15 pm »
priya,факта че говориш в минало време за тези връзки е много интересен.Аз няма какво да мисля,за мен нещата са ясни.Ако един мъж покани жена на среща,не говоря за просто приятелско излизане а за заявен интерес и не плати сметката,в 99% тази връзка не оцелява в времето.Ето тука си правите анкети.Попитай дали така започнала връзка е оцеляла и колко дълго.

« Отговор #121 -: Ноември 25, 2010, 10:46:01 pm »
Марая,сигурно и така става.Интересно ми е колко насериозно ще се захванеш с мъж,който чака да му плащаш сметките.Ако е само до секса с него е ясно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #122 -: Ноември 25, 2010, 10:46:40 pm »
Аз съм си плащала и по принцип този момент с това някой друг да плати вместо мен ми е доста неловък, а не обичам да се чувствам така. :blink: :blink:Това запазва самоуважението и чувството за независимост.

« Отговор #123 -: Ноември 25, 2010, 10:49:11 pm »
Не го прочетох,но предполагам нямаш предвид че имаш две едновременно протичащи интимни дългосрочни връзки.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #124 -: Ноември 25, 2010, 10:50:07 pm »
Това запазва самоуважението и чувството за независимост.

Да, особено на първа среща е по-безопасно да го кажем. Ама то си зависи от много неща и от хората, няма правила и някакви строги изисквания, всеки си решава.

Има го и този момент, че да се бориш с мъжа обаче да се правиш на независима не си струва жалката гледка, той трябва да усеща, че владее положението в повечето ситуации, а дали е така вече, е друг въпрос. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Ноември 25, 2010, 10:51:40 pm »
Марая,сигурно и така става.Интересно ми е колко насериозно ще се захванеш с мъж,който чака да му плащаш сметките.Ако е само до секса с него е ясно.

Скъпа да не мислиш , че можеш да си купиш секс с пари....
Предпочитам да ползвам други играчки....
Мъжете не са онези мъже от 18 век...Те не са по-малко депресирани , стресирани и провокирани!
ДА ИМА ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ , КАКТО И СРЕД ЖЕНИТЕ , но това , че един мъж няма достатъчно пари за да си плати сметката не го прави по-малко секси от други , които имат пари да ми платят и палто от леопард , но не ме кефат....
Искаш да кажеш , че отношенията са правопропорционални на банковата сметка? ;D ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #126 -: Ноември 25, 2010, 10:54:41 pm »
nerealna не е до вкопчването.Ако имаш 2 деца колко лесно и бързо ще се откажеш от мъжа си и колко лесно и бързо ще си намериш друг,който да те приеме с тях?И колко лесно и бързо твоя мъж ще те зареже и ще си намери друга?Не говорим за щастие а за най-обикновено оцеляване.Защото това е в основата.Тези думи за любов и щастие идват малко по-отпосле.

омръзнало ми е да чета по форумите жени, представящи се за жертви, които постоянно се оплакват от мъжете си, а живеят с тях и се оправдават с децата и с парите.
така или иначе не можеш да планираш всичко в живота си! . ако мъжът ти умре нали пак ще останеш сама с децата и без пари.тогава как ще се оправиш?
 децата ще са щастливи с  щастлива майка, а не нещастна и изтормозена.

една интелигентна и уващажаща себе си жена никога не би позволила да упражняват над нея психическо  или физическо насилие ! никое живо същество не заслужава това !

а що се отнася до финансите ако живеет заради това с мъжа - ами...като сте си дали задниците под наем ще си търпите последствията.
и  не ми казвайте, че няма друг начин - начини винаги има!

« Отговор #127 -: Ноември 25, 2010, 10:55:00 pm »
Сигурно звучи абсурдно.Интересно имаш ли брак и как е започнал.По-горе sunrain написа,че ако един мъж не се почувства мъж с теб от самото начало,не чакай това да стане после.И от тази гледна точка си права,че жените са виновни.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #128 -: Ноември 25, 2010, 10:59:23 pm »
Наблюдава се и един друг феномен, искаш да поемеш смекта за нещо, а то ти се репчи насреща и забранява да го направиш.

Да, това е тъпо.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #129 -: Ноември 25, 2010, 10:59:42 pm »
Марая,за наше всеобщо съжаление първото нещо което гледаме ние жените в един мъж е доколко той е силен и можещ.И със сигурност всяка една от вас тука ако избира между 2 мъже,при равни други условия ще предпочете мъжа с по=дебелия портфейл.Аз поне си го признавам а това не е малко постижение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Ноември 25, 2010, 11:03:49 pm »
Марая,за наше всеобщо съжаление първото нещо което гледаме ние жените в един мъж е доколко той е силен и можещ.И със сигурност всяка една от вас тука ако избира между 2 мъже,при равни други условия ще предпочете мъжа с по=дебелия портфейл.Аз поне си го признавам а това не е малко постижение.

За съжаление винаги е избирало сърцето , парите не са ми били проблем....Останала съм много млада вдовица , след един цикъл на юпитер се развеждам и имам точно толкова на брой деца , колкото пръста имаш на едната си ръка....
С пари можеш да си купиш много неща , но сърце- НИКОГА! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #131 -: Ноември 25, 2010, 11:04:53 pm »
nerealna,да никоя интелигентна жена няма да позволи това положение.Но няма да мине в другия лагер заради това нали?Ще опита да се оправи сама и със сигурност ще си търси МЪЖ.Друг.Който да и помага и да и даде любов и щастие.

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Ноември 25, 2010, 11:10:05 pm »
nerealna,да никоя интелигентна жена няма да позволи това положение.Но няма да мине в другия лагер заради това нали?Ще опита да се оправи сама и със сигурност ще си търси МЪЖ.Друг.Който да и помага и да и даде любов и щастие.

Тук съм абсолютно съгласна!!!! :blink:
Но за какво ми е помощник?! Мога да си наема такъв? :-\ :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Ноември 25, 2010, 11:29:19 pm »
Слънце-стрелец 1-ви дом
Луна телец-6-ти дом
Венера козирог-2-ри дом
АСЦ-скорпион 29*

Поглеждам ръката , мяткам поглед в краката в случай , че чорапа е бял , гледам през него , любезно разбира се , но ако всичко е на мястото си според показателите изградени с годините  ;D , забивам поглед в очите му , а след този поглед в рамките на 3 мин..., знам какво би могло да се случи!

*

holanda

« Отговор #134 -: Ноември 25, 2010, 11:49:11 pm »
Аз съм си плащала и по принцип този момент с това някой друг да плати вместо мен ми е доста неловък, а не обичам да се чувствам така. :blink: :blink:Това запазва самоуважението и чувството за независимост.

ох,това и на мен ми е най-неприятния момент.Не за нещо,ами просто е толкова раздухана тема..''кой ще плати тъпата сметка и какво ще си каже другия ''

аз се чувствам толкова неловко,направо ми идва да изчезна и да си спестя момента  ;D

*

katrin_ls

« Отговор #135 -: Ноември 25, 2010, 11:51:17 pm »
nerealna не е до вкопчването.Ако имаш 2 деца колко лесно и бързо ще се откажеш от мъжа си и колко лесно и бързо ще си намериш друг,който да те приеме с тях?И колко лесно и бързо твоя мъж ще те зареже и ще си намери друга?Не говорим за щастие а за най-обикновено оцеляване.Защото това е в основата.Тези думи за любов и щастие идват малко по-отпосле.

омръзнало ми е да чета по форумите жени, представящи се за жертви, които постоянно се оплакват от мъжете си, а живеят с тях и се оправдават с децата и с парите.
така или иначе не можеш да планираш всичко в живота си! . ако мъжът ти умре нали пак ще останеш сама с децата и без пари.тогава как ще се оправиш?
 децата ще са щастливи с  щастлива майка, а не нещастна и изтормозена.

една интелигентна и уващажаща себе си жена никога не би позволила да упражняват над нея психическо  или физическо насилие ! никое живо същество не заслужава това !

а що се отнася до финансите ако живеет заради това с мъжа - ами...като сте си дали задниците под наем ще си търпите последствията.
и  не ми казвайте, че няма друг начин - начини винаги има!

Nerealna,  :wub: имаш моето уважение во век и веков!!! Все едно прочетох моите си мисли! Радвам се, че има жени като теб!!!  :58: :88:

Нека повече хора го прочетат, защото на мен също ми е писнало от многострадални геновеви, тъжни принцеси, а пепеляшките няма да коментирам...
Аз съм за баланса - колкото дава единия толкова и другия! 50 на 50. Ако мъжът ми внася 500 лв и аз искам да внасям 500 лв. Така ще сме равноправни и няма да има усещане за балами и тарикати. Няма как иначе, в един миг на единия ( който осигурява семейния бюджета) ще му писне, ще се запъхти буквално,  а другия само дай дай. Дай дай ама то не е бездънна яма.  

Да, много жени казват - аз му родих дете или деца и ся кво ще правя ако ме напусне? Ами, да не са раждали, бе. Крайното решение дали да се роди едно дете го взема жената. И аз съм на 31 г , ама не съм раждала и нямам нито 1 аборт. Внимавала съм. Имало е мъже, които са искали деца от мен, но НЕ!  Деца ще имам от любовта на живота ми , а той е ЕДИН!  Цигански работи не правим... да раждам от тоя оня, после друг, трети пети и става цигания. А , не!  Та наистина да си носят последствията. Трябва да разберат всички бъдещи майки, ако решите да връзвате мъж с дете, това е кауза пердута!

*

katrin_ls

« Отговор #136 -: Ноември 25, 2010, 11:56:19 pm »
Сигурно звучи абсурдно.Интересно имаш ли брак и как е започнал.По-горе sunrain написа,че ако един мъж не се почувства мъж с теб от самото начало,не чакай това да стане после.И от тази гледна точка си права,че жените са виновни.

И аз познавам жени, чийто мъже са кръшкали преди сватбата и не са се проявявали като мъже спрямо тях. И те същите, продължават да си живеят във филмите, че мъжете им са верни... ама наистина е много готско да живееш в илюзии, фантазии.. нямаш грижи!!!  ;D

*

katrin_ls

« Отговор #137 -: Ноември 26, 2010, 12:04:31 am »
И друго - ако мъжът поема разходите по домакинството, то тогава той си прави буквално каквото си иска. Съобразява се до едно време. След това си е бейгиби. Върви му кажи нещо. И жената като подскочи като ожилена и той казва - алоуууу, ти коя си..? Аз това аз онова. ''
Та върви му кажи нещо. И тук гранд дамата започва едно избиване на комплекси сред приятелки, в обществото. Просто защото мъжът не я зачита като жена. Дава пари, но по задължение и е крайно отегчен от това.  Та, тук не говоря за еманципация, а за намирането на златна среда.  Освен това, мъжът колкото и пари да има, много драго му става, когато жена му или тъст(тъща) за загрижени за него, питат го, как е, има ли пари, няма ли пари. Да помогнат с каквото могат. Драго е. Но малко се сещат. Повечето оставят дъщерите си на произвола на съдбата. Тъжно е.

*

nerealna

« Отговор #138 -: Ноември 26, 2010, 12:07:33 am »
Ая  и на мен ми харесва твоят начин на мислене  :blink: Ти дева ли беше ? Винаги са ми харесвали хората със силно влияние на дева.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Ноември 26, 2010, 01:07:21 am »

Трябва да разберат всички бъдещи майки, ако решите да връзвате мъж с дете, това е кауза пердута!

Още по-тъжна гледка са жените, които постоянно се изживяват като жертви без да имат общи деца с мъжа, т.е. в семейства, в които мъжът и жената нямат деца. Постоянно се оплакват, мразят го, самоизяждат се, но продължават да се вкопчват в него заради парите и финансовата сигурност.
И с дете мъж не се връзва, минаха отдавна тези времена! Имам и такъв пример пред очите, една моя приятелка, жалка история наистина.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.