nerealna не е до вкопчването.Ако имаш 2 деца колко лесно и бързо ще се откажеш от мъжа си и колко лесно и бързо ще си намериш друг,който да те приеме с тях?И колко лесно и бързо твоя мъж ще те зареже и ще си намери друга?Не говорим за щастие а за най-обикновено оцеляване.Защото това е в основата.Тези думи за любов и щастие идват малко по-отпосле.
омръзнало ми е да чета по форумите жени, представящи се за жертви, които постоянно се оплакват от мъжете си, а живеят с тях и се оправдават с децата и с парите.
така или иначе не можеш да планираш всичко в живота си! . ако мъжът ти умре нали пак ще останеш сама с децата и без пари.тогава как ще се оправиш?
децата ще са щастливи с щастлива майка, а не нещастна и изтормозена.
една интелигентна и уващажаща себе си жена никога не би позволила да упражняват над нея психическо или физическо насилие ! никое живо същество не заслужава това !
а що се отнася до финансите ако живеет заради това с мъжа - ами...като сте си дали задниците под наем ще си търпите последствията.
и не ми казвайте, че няма друг начин - начини винаги има!
Nerealna, :wub: имаш моето уважение во век и веков!!! Все едно прочетох моите си мисли! Радвам се, че има жени като теб!!! :58: :88:
Нека повече хора го прочетат, защото на мен също ми е писнало от многострадални геновеви, тъжни принцеси, а пепеляшките няма да коментирам...
Аз съм за баланса - колкото дава единия толкова и другия! 50 на 50. Ако мъжът ми внася 500 лв и аз искам да внасям 500 лв. Така ще сме равноправни и няма да има усещане за балами и тарикати. Няма как иначе, в един миг на единия ( който осигурява семейния бюджета) ще му писне, ще се запъхти буквално, а другия само дай дай. Дай дай ама то не е бездънна яма.
Да, много жени казват - аз му родих дете или деца и ся кво ще правя ако ме напусне? Ами, да не са раждали, бе. Крайното решение дали да се роди едно дете го взема жената. И аз съм на 31 г , ама не съм раждала и нямам нито 1 аборт. Внимавала съм. Имало е мъже, които са искали деца от мен, но НЕ! Деца ще имам от любовта на живота ми , а той е ЕДИН! Цигански работи не правим... да раждам от тоя оня, после друг, трети пети и става цигания. А , не! Та наистина да си носят последствията. Трябва да разберат всички бъдещи майки, ако решите да връзвате мъж с дете, това е кауза пердута!