E, какво като е бисексуален? Няма душа ли? Метнал си Луната човека извън радикса.
И хомосексуалните и бисексуалните имат също чувства и емоции като хетеросексуалните. Така че, хайде стига с тия етикети, защото живеем в 21 век и направо е смешно да се разсъждава така.
А що се отнася до парковете, не е ли по-добре в парк с би и хомо, отколкото с изнасилвачи и убийци?
Единственото нещо, което нетолерирам е насилието.
но ти защо реши,че ги дискриминирам? :unsure: Изглежда проблема ми е,че не съм по дългите фермани и като напиша нещо,очаквам другия да ме усети интуитивно

Не си ме разбрала,Дивна. Точно пък аз с отворената си философия гледам толкова либерално на тези неща,че понякога се чудя как ще успея да си възпитам децата.За твърде много неща виждам смисъл и давам право да съществуват.
Това за съквартиранта го писах в смисъл,че колкото и да беше привлекателен,не бих могла да стигна до някаква интимност (в началото имаше доста закачки,все пак намира и жените за сексуално атрактивни).И няма общо с ориентацията му,а идеята че когато съм с някого,очаквам взаимност и разбира се,дори да има пречки-в състояние съм да ги трансформирам някак си,..но апетитите към други мъже няма как да променя,за да накарам човека да ми се ''даде'' изцяло.И ще бъде нещо,с което не мога да се справя,а аз ще страдам,но няма да се пускам заради това,че в такава ситуация се виждам безсилна,а това ме провокира.
Не съм имала по-специално отношение към бисексуалния си съквартирант,разсъjдавам над позицията си ако..евентуално..
Хомосексуалистите са много чувствителни и факта,че до известна степен се терзаят за предпочитанията си,ги прави отворени към страданието,а то на свои ред отваря потенциали и не само.
Имах много топло,приятелско отношение към моя съквартирант,от него научих много неща за поведението си към останалите,заради което понякога без да усетя,съм ранявала добри хора.
Та,в об6ти линии мнението ми не е отнесено към хомосексуалността,а случая ако аз се ангажирам емоционално към неин представител.
другото,за парковете,виждаш,че пускам засмени емотикони. Единственото,което ме дразни е собственото ми силно въображение,заради което сексуалната част при хомосексуалните не остава скрита за мислите ми..и това,признавам,не ми харесва