Здравей Гост

Мъжете - къде поглеждаме при първа среща

• 159 Отговора
  • 22591 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re:Мъжете - къде поглеждаме при първа среща
« Отговор #140 -: Ноември 26, 2010, 02:15:41 am »
Вземи си руски затворник, много са свежарски, и повечето са над 180, шкембенце си имат и всички останали изброени екстри, ще ти грабнат окото. буахаха(рускопиядурски смях) ;D

;D ;D ;D
Ти пък откъде ги знаеш какви са?
Мерси за съвета все пак,ако  се наложи да търся,поне вече знам къде имам най-голям шанс да срещна мъжа на живота си... ;D ;D ;D

*

Divna

« Отговор #141 -: Ноември 26, 2010, 12:54:32 pm »
Е, тука няма как да ти повярвам.  ;D
В Холандия от дълго време гейовете започнаха да сключват и бракове помежду си. Там специално няма дискриминация. ?

;D е ,аз това го казвам за бг.
Тук си е друго,въпреки,че с толкова мюсюлмани пак си е риск да кажеш гордо ''аз съм мъj,но обичам да го лапам ! ''   ;D

моя бивш съквартирант беше бисекcуален.За него споменавах в една от темите,че е много отговорен,амбициозен,подреден,умен.И много,много красив.Ама бисексуален.
Иначе редовно си гледам една програма,в която жени избират мъже,а оHази вечер хомосексуални се избираха.

Знам 2 парка,в които избяGвам да ходя в Неделя,защото е гей-вечер и хората си се срещат и се пипат в колите.

как да е,аз не съм фен на хомосексуализма  ;D

E, какво като е бисексуален? Няма душа ли? Метнал си Луната човека извън радикса.
И хомосексуалните и бисексуалните имат също чувства и емоции като хетеросексуалните. Така че, хайде стига с тия етикети, защото живеем в 21 век и направо е смешно да се разсъждава така.

А що се отнася до парковете, не е ли по-добре в парк с би и хомо, отколкото с изнасилвачи и убийци?
Единственото нещо, което нетолерирам е насилието.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #142 -: Ноември 26, 2010, 04:47:49 pm »
Когато огледам един мъж,първо го оглеждам общо.После и аз като кой каза по-горе,много наблягам на ръцете.От китките надолу,т.е пръстите.Ако не ми харесат.....лошо,това ми се отразява.Но ако ми харесат,пак лошо,защото харесването се задълбочава ;DГледам общото излъчване,нямам нищо против да има "нещо криво".
Не харесвам красавците,защото голямата красота ме отблъсква.
После гледам и тялото.Не обичам мускулести мъже,а по скоро "френски тип".Средна височина, и нито дебел ,нито слаб.Момчешки тип.

*

holanda

« Отговор #143 -: Ноември 26, 2010, 05:44:13 pm »
E, какво като е бисексуален? Няма душа ли? Метнал си Луната човека извън радикса.
И хомосексуалните и бисексуалните имат също чувства и емоции като хетеросексуалните. Така че, хайде стига с тия етикети, защото живеем в 21 век и направо е смешно да се разсъждава така.

А що се отнася до парковете, не е ли по-добре в парк с би и хомо, отколкото с изнасилвачи и убийци?
Единственото нещо, което нетолерирам е насилието.

но ти защо реши,че ги дискриминирам?  :unsure: Изглежда проблема ми е,че не съм по дългите фермани и като напиша нещо,очаквам другия да ме усети интуитивно  :-\

Не си ме разбрала,Дивна. Точно пък аз с  отворената си философия гледам толкова либерално на тези неща,че понякога се чудя как ще успея да си възпитам децата.За твърде много неща виждам смисъл и давам право да съществуват.
Това за съквартиранта го писах в смисъл,че колкото и да беше привлекателен,не бих могла да стигна до някаква интимност (в началото имаше доста закачки,все пак намира и жените за сексуално атрактивни).И няма общо с ориентацията му,а идеята че когато съм с някого,очаквам взаимност и разбира се,дори да има пречки-в състояние съм да ги трансформирам някак си,..но апетитите към други мъже няма как да променя,за да накарам човека да ми се ''даде'' изцяло.И ще бъде нещо,с което не мога да се справя,а аз ще страдам,но няма да се пускам заради това,че в такава ситуация се виждам безсилна,а това ме провокира.

Не съм имала по-специално отношение към бисексуалния си съквартирант,разсъjдавам над позицията си ако..евентуално..

Хомосексуалистите са много чувствителни и факта,че до известна степен се терзаят за предпочитанията си,ги прави отворени към страданието,а то на свои ред отваря потенциали и не само.
Имах много топло,приятелско отношение към моя съквартирант,от него научих много неща за поведението си към останалите,заради което понякога без да усетя,съм ранявала добри хора.

Та,в об6ти линии мнението ми не е отнесено към хомосексуалността,а случая ако аз  се ангажирам емоционално към неин представител.

другото,за парковете,виждаш,че пускам засмени емотикони. Единственото,което ме дразни е собственото ми силно въображение,заради което сексуалната част при хомосексуалните не остава скрита за мислите ми..и това,признавам,не ми харесва  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #144 -: Ноември 26, 2010, 11:25:31 pm »
Mи знам, имал съм честта да ги видя такива..
Имаш огромния шанс да го намериш някъде измежду тях, отговарят на първичните полови белези и първосигналните инстинкти за самосъхранение. ;D 
Къде видя първични полови белези и първосигналност в това един мъж да е висок,трудолюбив(ръцете) и секси(брада+трапчинка)???
Аз ли криво се изразявам или ти си ги тълкуваш както щеш моите писания?
Или в шкембето се крие ключа от палатката? ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #145 -: Ноември 26, 2010, 11:26:42 pm »
Mи знам, имал съм честта да ги видя такива..
Имаш огромния шанс да го намериш някъде измежду тях, отговарят на първичните полови белези и първосигналните инстинкти за самосъхранение. ;D 
Къде видя първични полови белези и първосигналност в това един мъж да е висок,трудолюбив(ръцете) и секси(брада+трапчинка)???
Аз ли криво се изразявам или ти си ги тълкуваш както щеш моите писания?
Или в шкембето се крие ключа от палатката? ;D ;D ;D

:rolf:
Винаги съм си мислила , че е под..... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Ноември 27, 2010, 01:59:19 am »
Ха-ха-ха искахте дупе...
Няма гласували за дупе..., като се има в предвид темата от другата стая :rolf: :rolf: :rolf: , не смеете нали? :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #147 -: Ноември 27, 2010, 09:51:33 pm »
I виждам тялото, но търся ръцете в него/за мен докосването е по-важно от всичко друго...допира :blink:/

слънце- Овен 8д
луна   - Овен 8д
венра - Телец 9д
асц    - Дева  10гр
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Ноември 29, 2010, 09:32:31 pm »
Лице     - 7 (23.3%)
тяло    - 5 (16.7%)
ръце    - 5 (16.7%)
очи    - 6 (20%)
крака    - 1 (3.3%)
друго- какво    - 6 (20%)
ДУПЕТО :))))    - 0 (0%)

Общ брой гласове: 29

Най-важно е лицето , а главата се управлява от Марс...
Следват очите , приемам едното на слънцето , другото на луната...
Следват ръцете и тялото ....ръцете са на меркурий....
Краката са онова , което има малко значение...
Или марс , луна , слънце ,меркурий са планетите през които виждаме мъжете....
Какво искаме от тях:
активност , емоция , излъчване и комуникация... :blink: ;)

*

holanda

« Отговор #149 -: Ноември 30, 2010, 08:29:47 pm »
като заговорихме за фетиши и косми ..

не харесвам мъже с косми по гърдите,би могло да има,но съвсем малко.В пъти повече ми харесва линийката косъмчета,започващи от пъпа и стигащи до ..ммм..а там,надявам се, няма да е welcome tо the jungle
  ;D ;) :rolleyes: ..много се дразня и на косми под ми6ниците .
предпочитам ги голи пилета с тук таме некои косъм за украса  ;D
напълно обезкосмени обаче ми дават усещане за ..неzaвър6еност.. ;)

« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 08:39:19 pm от жълтолилава »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #150 -: Ноември 30, 2010, 08:39:53 pm »
Как пък се събрахте на едно място толкова жени с особено отношение към космите и дори с фетиши  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

holanda

« Отговор #151 -: Ноември 30, 2010, 08:43:18 pm »
Как пък се събрахте на едно място толкова жени с особено отношение към космите и дори с фетиши  ;D

тук всичките сме нестандартни и оригинални,не видя ли,че преобладаващата нодална ос е Водолей-Лъв  ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #152 -: Ноември 30, 2010, 08:45:10 pm »
Е сега вече разбрах каква е връзката с Лъв - атрибут на гривата  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #153 -: Ноември 30, 2010, 08:49:24 pm »
При мен са ръцете, движенията на ръцете, кожата на ръцете, пръстите.
На второ място е гласът, а на трето очите (погледа).

Слънце - Лъв.
Луна - Телец.
Венера - Близнаци.

*

holanda

« Отговор #154 -: Ноември 30, 2010, 09:01:08 pm »
Е сега вече разбрах каква е връзката с Лъв - атрибут на гривата  ;D

именно  ;D

и колкото по-ненаранено е Слънцето,толкова повече грива обичаме  ;D. Моето Слънце е на решето,затова u големите Лъ'ове ме плашат  ;D ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #155 -: Ноември 30, 2010, 09:01:48 pm »
Това ти е от Венерата в Близнаци. Съпругът ми е със същата Венера и той като теб обръща голямо внимание на ръцете. Това всъщност фетиш ли ти е?

*

holanda

« Отговор #156 -: Ноември 30, 2010, 09:09:54 pm »
би могло да бъде  :P

по принцип не е. Силен Меркурии,3 дом или Близнаци във връзка с 5 дом
 си пада по ръцете...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #157 -: Ноември 30, 2010, 09:10:20 pm »
ооо да, винаги се вглеждам в движенията на ръцете и само по това мога да преценя дали един мъж го бива или не за секс.
освен това може един мъж да е с много красиво лице и страхотно тяло, но ако ръцете му са груби и неподдържани, това ме отблъсква.
за мен е важен допира, ласките, които ми действат много по-възбуждащо от целувките.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #158 -: Ноември 30, 2010, 09:20:09 pm »
Това ти е от Венерата в Близнаци. Съпругът ми е със същата Венера и той като теб обръща голямо внимание на ръцете. Това всъщност фетиш ли ти е?
Преди време имах гадже с такава Венера,непрекъснато ме питаше що нямам дълги нокти,не нося пръстени и гривни и гледаше накриво лака ми с цвят бордо,защото предпочитал френски маникюр и бледи пастелни цветове. ;D
Една вечер му доставих удоволствие с розово-бежов лак и ефектна гривна с пръстен,беше много щастлив и не свали поглед от ръцете ми.У него направо си беше развито до степен фетиш.
Както мразя дълги нокти и дрънкулки по ръцете,един път му беше достатъчен.. :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #159 -: Ноември 30, 2010, 09:28:19 pm »
тук всичките сме нестандартни и оригинални,не видя ли,че преобладаващата нодална ос е Водолей-Лъв  ;D

Или по 11/5.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.