класното е било по произведенията на Славейков и Каравелов - пък като сме се изхитрили да не го направим когато трябва, сега ще пишем есе по тема, която изобщо не ни провокира
- няма автор и произведение, т.е. можем да си пишем каквото пожелаем
- да ни бяха дали да пишем за любов, че сме на възраст, в която май само това ни вълнува
Госпожицата с класното е Скорпионче и движещата сила за действията и са емоции и чувства
- като няма лично отношение, върви че го накарай да свърши нещо
Да ти кажа честно... поезията и на мен ми беше малко...
Макар че повестите на Каравелов са друго нещо.
И все пак бих предпочела да се вихря по произведенията на Йовков, Пелин, Талев...
Сега се сещам... имах една съученичка Скорпионче.
От това момиче непрестанно извираше невероятна емоция, но винаги бурна и крайна.
Често беше фатално влюбена...
Много артистична натура!!!
Затова и доста хора гледаха на нея като на леко ексцентрична личност
Беше толкова емоционална, че много бързо, от иначе изключително точно пасващото й име 'Искрица', се появи прозвището 'Криза'
Но въпреки цялата й емоция и артистизъм, трудно вързваше повече от половин страница нещо си по литература за ужас на учителката ни
Твоето Скорпионче АН, надали е такава крайност... но мога да си представя отчасти... при целия ми опит с представителите на този знак!
А за астрологията - аз бих казала, че е ТЪРСЕНЕ 
Да - това е много хубаво определение.
АН, имаш ли време да ми разкажеш /по мейла, разбира се/ някои неща за едни мои предстоящи аспекти пак...
Не е спешно. И само ако имаш време и настроение!