Здравей Гост

интересен сън

• 47 Отговора
  • 11520 Прегледи
интересен сън
« Отговор #20 -: Юни 12, 2005, 12:51:15 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
тая нощ сънувах сън, за който се подготвям и който чакам от години....

Пълно осъзнаване, че съм едновременно на две места - в леглото и в съня....

В съня можех да отида където поискам и да правя каквото поискам - летях, разглеждах се и се оглеждах навсякъде - всичко беше като сенки- в сиви тонове - и сгради, и улици и същества.....
Честито за първата стъпка :)
Наитина така пише в книжките- всичко се вижда в сиво.
Ти всъщност успя ли да се видиш в леглото??? Или беше само осъзнаване?
виждах се и в леглото и в пространството и реалността на съня....

Вчера през деня спах, с малката надежда, че пак ще имам подобен сън, и през нощта се надявах, но не :D - е, не може да не продължат подобни сънища :)
Явно си готова да го правиш съзнателно това- не само докато спиш...
Трябва обаче да внимаваш виждайки тялото си- причинявало голям шок, който те запращал обратно...
Успех!
Има хубава книжка с указания на Лобсанг Рампа- чела ли си я?
ПП. А на мен ми подариха кристална топка :)

*

АН

интересен сън
« Отговор #21 -: Юни 13, 2005, 10:14:33 am »
Цитат
Всичко щеше да е наред, ако малкото "лъвче" беше приело нещата, но то тропа с крак- искам, искам.
Лъвчетата и на 7 месеца и на 70г са си все Лъвчета :D

Вчера цял ден обикалях затворени и отворени магазини да търся зелени тапети за една Лъвица на седемдесет и няколко години - нали зеленото успокоява :D  

*

АН

интересен сън
« Отговор #22 -: Юни 13, 2005, 10:18:49 am »
Цитат
Не се сещам, коя имаш предвид - имам една, изтеглена от Спиралата, на някой от компютрите.

Твоята каква е- от нета ли?

Продължавам много да сънувам- но последните дни не лягам без роман на Ст. Кинг - мисля че книгите му провокират сънуването при мен.

Но подобен сън все още нямам пак.

Кажи за кристалната топка - ползваш ли я и има ли ефект? - аз скоро не съм слагала моите кристали около леглото, но добре ме подсещаш.

интересен сън
« Отговор #23 -: Юни 13, 2005, 01:04:47 pm »
Цитат
Цитат
Не се сещам, коя имаш предвид - имам една, изтеглена от Спиралата, на някой от компютрите.

Твоята каква е- от нета ли?

Продължавам много да сънувам- но последните дни не лягам без роман на Ст. Кинг - мисля че книгите му провокират сънуването при мен.

Но подобен сън все още нямам пак.

Кажи за кристалната топка - ползваш ли я и има ли ефект? - аз скоро не съм слагала моите кристали около леглото, но добре ме подсещаш.
Да- от спирала е- но там са две от този автор. Едната е автобиографична, а другата, която ти препоръчвам е "Тайните на аурата".
А топката ми е нова. Не съм имала време да се пробвам :))) Но усесхтането е много приятно... Знаесх ли упражнения за топка /в спомената книжка има едно/ или поне литература по въпроса?
А за лъвчетата не коментирам повече :)))))))))))

*

lin

интересен сън
« Отговор #24 -: Юни 14, 2005, 09:20:33 am »
Цитат
Притесняват ме мене всеки "100%". Не обичам да си позволявам да знам нещо на 100%, да вярвам на 100% също май не ми се случва ... не знам как да го обясня, но ... ако знам че нещо наближава, дори само това знание, а то доста често си е откровена интуиция, та независимо каква по вид, но подготвеността вече отнема сериозен процент от процентите. И като/ако се случи, да дойде, да се случи, тогава ... не бързам, май само опитвам кондиция да запазя, ако е дошъл скандал - добре дошъл! :D, скандалнича! :ph34r:, ако друго зло е дошло - пак така, разбързам ли се да му избягам, затворя ли очи и откажа ли пълноценно да се занимавам с него ... хм, ами то става скучно :lol: Мина ли през него, или то през мене, изживея ли го ... вече го "познавам" ... и следващия път отдалеч го разпознавам ... всеки следващ път има все по още нещо, ново, интересно ... и него опознавам ... и така си остарявам :) или пораствам, може би с годините идва апетита - не знам.
Апетит за Живот B)
Ирина, малко късно ти отговарям, но защото съм съгласна с теб, та да отбележа.  :)

Аз също все си се бунтувам - вътрешно или външно...
И си казвам, че то така не може да не реагираме съвсем на случващото се около нас - иначе какъв би бил смисълът?!
Някои пък вярват именно в това, че трябва да се дистанцират максимално от сблъсак на интереси и отстояване на собствена позиция. Вярват, че стават по-възвишени...

Моя сън в случая ми казваше много ясно и недвусмислено, че ще се създаде ситуация, благоприятстваща гранде скандал. Много ситуации в живота ни се решават по този начин. Само че аз винаги вярвам, че има и друг - по-добър начин - трезвия разговор, без да си скубем косите  :D  ;)

В случая аз просто трябваше да внимавам повече.
Т.е. не да заобиколя проблема, а да го реша мирно и тихо.
Аз го реших, но не беше нито мирно, нито тихо  :D  ;)

М-ду другото - някой има ли звездно предположение, защо от няколко дни сънувам мрачни и депресиращи сънища?! :ph34r:  :(  

*

АН

интересен сън
« Отговор #25 -: Юни 14, 2005, 10:55:59 am »
Цитат
А топката ми е нова. Не съм имала време да се пробвам :))) Но усесхтането е много приятно... Знаесх ли упражнения за топка /в спомената книжка има едно/ или поне литература по въпроса?
А за лъвчетата не коментирам повече :)))))))))))
нямам книги за кристалните топки - но Тед Андрюс може би беше писал - той така добре пише :) - сигурна съм, че ако я намериш, ще ти свърши работа.

Аз много харесвам упражненията му за сънуване :)  

*

АН

интересен сън
« Отговор #26 -: Юни 14, 2005, 10:59:10 am »
Цитат
М-ду другото - някой има ли звездно предположение, защо от няколко дни сънувам мрачни и депресиращи сънища?! :ph34r:  :(
може да е защото бързите транзити са ти в 12-ти дом, пък там настроението е такова :)

Не наближава ли време за отпуски и да си планираш почивката и да ти е приятно?:)

*

lin

интересен сън
« Отговор #27 -: Юни 14, 2005, 11:24:45 am »
Привет АН!

Приятно ми е да 'срещна' и теб. Отдавна не сме си бъбрили  :)

Хм, 12-ти дом... добре че са бързи бързите транзити!  :)  :D

Мога ли да те попитам и още нещо?
Пак ли заради тях или заради съвпада на Възела с Лилит или и аз не знам защо... но съм по-лесно раздразнителна и доста подозрителна. Справям се де, но като че ли нещо външно ми влияе.
За този съвпад пише доста неприятни неща  :(  :angry:  :ph34r:

A отпуски скоро не се виждат на хоризонта.
Нито имам идея с кого, нито имам идея къде...
Ето - наруших обичайното плануване и очакване, но не ми е тъжно от това.
Само да не си остана без почивка!

Ти мисли ли вече за почивка? Планина или море?

*

АН

интересен сън
« Отговор #28 -: Юни 15, 2005, 09:08:15 am »
Цитат
Пак ли заради тях или заради съвпада на Възела с Лилит или и аз не знам защо... но съм по-лесно раздразнителна и доста подозрителна. Справям се де, но като че ли нещо външно ми влияе.
За този съвпад пише доста неприятни неща  :(  :angry:  :ph34r:

A отпуски скоро не се виждат на хоризонта.
Нито имам идея с кого, нито имам идея къде...
Ето - наруших обичайното плануване и очакване, но не ми е тъжно от това.
Само да не си остана без почивка!

Ти мисли ли вече за почивка? Планина или море?
аз съм склонна да приема, че пак е заради тях :D  -  и при други хора тр.Слънце беше в съвпад с наталната Луна, пък отсреща стои Плутон :D - гледам моята натална Луна :D - ще си повтаряме, че транзитите си заминават бързичко :D

В случая обаче нещата се случват в различна сфера, т.е. дом- при теб е в 12 -ти дом и гледай да не трупаш вътрешно раздразнение- дай му някакъв израз или намери отдушник - по-лесно е, ако ставаше например в 11-ти или в 1-ви дом- все се намират наоколо потърпевши :D

А за почивки - аз попътувах в началото на юни.

Е, все някак си измисли форма на почивка :)  

*

lin

интересен сън
« Отговор #29 -: Юни 15, 2005, 10:01:40 am »
Цитат
В случая обаче нещата се случват в различна сфера, т.е. дом- при теб е в 12 -ти дом и гледай да не трупаш вътрешно раздразнение- дай му някакъв израз или намери отдушник - по-лесно е, ако ставаше например в 11-ти или в 1-ви дом- все се намират наоколо потърпевши :D
Не мога да намеря отдушник  :ph34r:  :(
Не и в човешко изражение.

И да спортувам не мога засега...  :angry:

Разхождам се повечко след работа...  и май това е.
Ще помисля и за нещо друго тия дни, че има още доста докато се измъкнат бързите планетки от 12-тия ми.

За почивките... бях в командировка за 4 дни в Сл. Бряг.
Ами не виждам как може някой да си почива на такова място!
Потресена съм буквално от всичко. Слава Богу поне морето си беше все още там! :D  ;)  

*

АН

интересен сън
« Отговор #30 -: Юни 16, 2005, 01:27:45 pm »
Цитат
За почивките... бях в командировка за 4 дни в Сл. Бряг.
Ами не виждам как може някой да си почива на такова място!
Потресена съм буквално от всичко. Слава Богу поне морето си беше все още там! :D  ;)
:D  :D  :D

и аз слушах подобни отзиви :) - силно впечатление на бала ни беше направил факта, че за 3 дни в съседното крило на хотела вдигнали етаж и половина :D - но тихичко :D

а виж на какво попаднах сега в нета, докато търсех нещичко за есе на тема КОВАРСТВО И ЗАВИСТ :D /понеже сме били тежко болни, когато е трябвало да правим класното, сега ще пишем есе или по-точно някой друг може би да ни го напише :D /

В широк смисъл на думата магията е всяко управляване на обекти или събития чрез магическо поведение, дори когато няма обективна връзка между поведението и обекта. В Оксфордския илюстрован речник по окултизъм магически се наричат и такива явления като: алхимия, астрология, чудотворни изцеления, хипноза, ясновидство и т. н.[10]  

*

lin

интересен сън
« Отговор #31 -: Юни 16, 2005, 04:54:26 pm »
Цитат
силно впечатление на бала ни беше направил факта, че за 3 дни в съседното крило на хотела вдигнали етаж и половина :D - но тихичко :D
АН, ние бяхме в чисто новото крило на 4-ризвезден хотел... и нямаше стая, която да не се наводни или да не се срути нещо из нея...
Да не говорим, че навън всичко прилича на разорана нива след буря.  :(  :ph34r:

"Koварство и завист" по кое произведение е тема?
Мноооого ми беше любима /и още е де/ литературата в уч-ще.
Успя ли да намериш нещичко из нет-а?

Виж находката ти за определението "магия" е много интересно... Хм! Че откога астрологията може да бъде наречена "явление"?! <_<  Че и някои от другите споменати...
Явлението е явление, защото се появява и след някакво време остава в миналото. Явленията нямат последователи, школи, изследвания и трудове зад себе си, които освен всичко друго са оцелели във времето...
И да не разсъждавам повече...
Но това за магичското поведение е интересно написано! :ph34r:
« Последна редакция: Юни 16, 2005, 04:56:42 pm от lin »

*

Ирина

интересен сън
« Отговор #32 -: Юни 17, 2005, 12:27:18 am »
--
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 12:59:40 pm от Ирина »

*

Ирина

интересен сън
« Отговор #33 -: Юни 17, 2005, 12:54:54 am »
--
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 12:59:17 pm от Ирина »

*

АН

интересен сън
« Отговор #34 -: Юни 17, 2005, 04:57:01 am »
Цитат
Цитат
тая нощ сънувах сън
:)
да, но от тогава не става и не става :D

Много е разочароващо да си бил някъде, да искаш да отидеш пак, но да не намираш и не намираш пак пътя :D  

*

АН

интересен сън
« Отговор #35 -: Юни 17, 2005, 05:02:44 am »
Цитат
Цитат
силно впечатление на бала ни беше направил факта, че за 3 дни в съседното крило на хотела вдигнали етаж и половина :D - но тихичко :D
АН, ние бяхме в чисто новото крило на 4-ризвезден хотел... и нямаше стая, която да не се наводни или да не се срути нещо из нея...
Да не говорим, че навън всичко прилича на разорана нива след буря.  :(  :ph34r:

"Koварство и завист" по кое произведение е тема?
Мноооого ми беше любима /и още е де/ литературата в уч-ще.
Успя ли да намериш нещичко из нет-а?

Виж находката ти за определението "магия" е много интересно... Хм! Че откога астрологията може да бъде наречена "явление"?! <_<  Че и някои от другите споменати...
Явлението е явление, защото се появява и след някакво време остава в миналото. Явленията нямат последователи, школи, изследвания и трудове зад себе си, които освен всичко друго са оцелели във времето...
И да не разсъждавам повече...
Но това за магичското поведение е интересно написано! :ph34r:
класното е било по произведенията на Славейков и Каравелов - пък като сме се изхитрили да не го направим когато трябва, сега ще пишем есе по тема, която изобщо не ни провокира :D - няма автор и произведение, т.е. можем да си пишем каквото пожелаем :D - да ни бяха дали да пишем за любов, че сме на възраст, в която май само това ни вълнува :D

Госпожицата с класното е Скорпионче и движещата сила за действията и са емоции и чувства :D - като няма лично отношение, върви че го накарай да свърши нещо :D

А за астрологията - аз бих казала, че е ТЪРСЕНЕ :)  

*

lin

интересен сън
« Отговор #36 -: Юни 17, 2005, 10:59:35 am »
Цитат
класното е било по произведенията на Славейков и Каравелов - пък като сме се изхитрили да не го направим когато трябва, сега ще пишем есе по тема, която изобщо не ни провокира :D - няма автор и произведение, т.е. можем да си пишем каквото пожелаем :D - да ни бяха дали да пишем за любов, че сме на възраст, в която май само това ни вълнува :D

Госпожицата с класното е Скорпионче и движещата сила за действията и са емоции и чувства :D - като няма лично отношение, върви че го накарай да свърши нещо :D

Да ти кажа честно... поезията и на мен ми беше малко...
Макар че повестите на Каравелов са друго нещо.  :)
И все пак бих предпочела да се вихря по произведенията на Йовков, Пелин, Талев...

Сега се сещам... имах една съученичка Скорпионче.
От това момиче непрестанно извираше невероятна емоция, но винаги бурна и крайна.
Често беше фатално влюбена...
Много артистична натура!!!  :D
Затова и доста хора гледаха на нея като на леко ексцентрична личност  :)
Беше толкова емоционална, че много бързо, от иначе изключително точно пасващото й име 'Искрица', се появи прозвището 'Криза'  :)

Но въпреки цялата й емоция и артистизъм, трудно вързваше повече от половин страница нещо си по литература за ужас на учителката ни  :)  :D

Твоето Скорпионче АН, надали е такава крайност... но мога да си представя отчасти... при целия ми опит с представителите на този знак!  ;)

Цитат
А за астрологията - аз бих казала, че е ТЪРСЕНЕ :)
Да - това е много хубаво определение.  :)

АН, имаш ли време да ми разкажеш /по мейла, разбира се/ някои неща за едни мои предстоящи аспекти пак...

Не е спешно. И само ако имаш време и настроение!  :)  

*

АН

интересен сън
« Отговор #37 -: Юни 17, 2005, 11:59:04 am »
моето Скорпонче прилича на описаното от теб :D

За писането на теми по литература не е зле Меркурий да е добре поставен в радикса, пък при Скорпионите има голяма вероятност той да попада в знака си на изгнание :D Пък сега май стават вече задължителни матурите по литература и ще му е по-лесно идните години да изкара с чужда помощ 5-ца или 6-ца, отколкото да се яви на матура - тогава може и 2-ка да си изкара :D
Друго си е да има човек понятие от астрология и да не иска от отсрещната страна повече, отколкото могат да му дадат :D - пък и то само литературата да им е проблем на Скорпиончетата :D

Разбира се, че можеш да пишеш в пощата - но да те предупредя - последните седмици яхото не работи добре с българските пощи и от днес даже аз не мога да чета кирилица в писма, изпратени от български пощи. Съжалявам за неудобството, но пощата в яхото е твърде подходяща за сайта. Изборът към момента е или латиница от български пощи или използване на чужди пощи. :)  

*

lin

интересен сън
« Отговор #38 -: Юни 17, 2005, 01:39:31 pm »
Цитат
Друго си е да има човек понятие от астрология и да не иска от отсрещната страна повече, отколкото могат да му дадат biggrin.gif

Дааааа  :)  Много голямо предимство е това!
Но от друга страна, ако обектът на нашето астро-изследване и наблюдение знае за това... и в един момент каже: "Е, нали си ме знаеш, че съм такъв... не очаквай повече от това..."
Пък нали в радикса с всяко нещо можем да достигнем определен прогрес и задачата е непрестанно да работим за него...

Ама това не във връзка с твоето Скорпионче.
То сега е в друга възраст и до голяма степен чарът му е точно в това, което е.  :)

Странно за yahoo. Сигурно ще го оправят скоро.
В понеделник ще ти драсна 1 мейл на маймуница  ;)  

*

Ирина

интересен сън
« Отговор #39 -: Юни 18, 2005, 07:07:34 am »
--
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 12:58:40 pm от Ирина »