*първата двойка..пада си по класиката,би могла да е Козирожка или Везнишка (заради елемeнта с красивата бяла бална рокля,стилното място..но най-вече защото зяпат другите

)
*втората двойка ми е малко трудна,би могла да е по Рак,Дева или Стрелец-гони се някакво съвър6енство,емоцията е по-лирична и лека,но пак има силно чувство
*третата двойка е по Телец.Дамата се вихри,а партньора едва изчаква края,за да бъде яростно изконсумиран.Въпреки,че я гледа малко лошо,все едно е Скорпион и на принципа на опозицията-яд,го е,че трябва да накаже мадамата за това,че му действа,но се прави на важна :rolleyes:
*четвъртата картинка ми е любима..пак е Скорпионска,но може би има елемент на Риби..нали те управляваха краката
*на петата снимка виждаме едно нахакано пале ,което едва сдърja еуфорията под сериозния поглед,вървящ си с Тангото иlu Самба. Прилича на Лъвешка работа с това преиграване.
*Онези мокрите на следващата,при които се чудиш таз вода дъjд ли е или слуз от герои на ''Мъже в черно 2'',са Рибешки,то е ясно..дори да ги покрие пак ще се обичат

*на седмата снимка откриваме две приятелчета,още са на тема ''просто флирт'' и това им е първата възможност да покажат интереса си един към друг.Малко скучновата история..би било добре да отидат под дъjда,когато Рибешките освободят мястото и се запътят към Вечността

. Та..давам им 3 точки-приличат на Девешка пробация

*Следващите са Близнаци.Толкова енергия хвърлят за едната роля,че после няма да има секс

.
*девета снимка-Водолей естествено.Сигурно мъja се чуди дали би издърjaл до финала ако мадамата му реши да импровизира с фелацио в тази поза :rolleyes:
*последните...малко драма вкарват и те,не се гледат,опитват се да изразят ''обичам те,но е толкова трудно,ти ме съсипваш,ти също и те обичам,но имам и гордост.''. пак по Лъв,но с този фон,имат и Скорпионско