Здравей Гост

Венера/Марс Визиите през призмата на астролозите

• 103 Отговора
  • 14780 Прегледи
*

nerealna

Re:Венера/Марс Визиите през призмата на астролозите
« Отговор #80 -: Декември 03, 2010, 10:00:28 pm »
мога да ти дам идея- да си я сложиш на десктопа  ;)  ;D

*

holanda

« Отговор #81 -: Декември 03, 2010, 10:13:50 pm »
Хахаха сигурно е защото Сатурн управлява косата,ами си има доста вярно  ;D

А някой по танцовите задачки няма ли да са включи или са прекалено лесни?  :rolleyes:

бе незнам за Сатyрн,но много обичат да ми се качват отгоре и не им се радвам на Козирогите  ;D

от танцувалните някои ми се струват еднотипни,но ще направя предположения.След малко  ;D

*

holanda

« Отговор #82 -: Декември 03, 2010, 10:55:36 pm »
*първата двойка..пада си по класиката,би могла да е Козирожка или Везнишка (заради елемeнта с красивата бяла бална рокля,стилното място..но най-вече защото зяпат другите  ;D)

*втората двойка ми е малко трудна,би могла да е по Рак,Дева или Стрелец-гони се някакво съвър6енство,емоцията е по-лирична и лека,но пак има силно чувство

*третата двойка е по Телец.Дамата се вихри,а партньора едва изчаква края,за да бъде яростно изконсумиран.Въпреки,че я гледа малко лошо,все едно е Скорпион и на принципа на опозицията-яд,го е,че трябва да накаже мадамата за това,че му действа,но се прави на важна  :rolleyes:

*четвъртата картинка ми е любима..пак е Скорпионска,но може би има елемент на Риби..нали те управляваха краката

*на петата снимка виждаме едно нахакано пале ,което едва сдърja еуфорията под сериозния поглед,вървящ си с Тангото иlu Самба. Прилича на Лъвешка работа с това преиграване.

*Онези мокрите на следващата,при които се чудиш таз вода дъjд ли е или слуз от герои на ''Мъже в черно 2'',са Рибешки,то е ясно..дори да ги покрие пак ще се обичат  ;D

*на седмата снимка откриваме две приятелчета,още са на тема ''просто флирт'' и това им е първата възможност да покажат интереса си един към друг.Малко скучновата история..би било добре да отидат под дъjда,когато Рибешките освободят мястото и се запътят към Вечността  ;D. Та..давам им 3 точки-приличат на Девешка пробация  ;)

*Следващите са Близнаци.Толкова енергия хвърлят за едната роля,че после няма да има секс  :P.

*девета снимка-Водолей естествено.Сигурно мъja се чуди дали би издърjaл до финала ако мадамата му реши да импровизира с фелацио в тази поза  :rolleyes:

*последните...малко драма вкарват и те,не се гледат,опитват се да изразят ''обичам те,но е толкова трудно,ти ме съсипваш,ти също и те обичам,но имам и гордост.''. пак по Лъв,но с този фон,имат и Скорпионско
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 11:07:04 pm от жълтолилава »

*

Vision

• 3523
« Отговор #83 -: Декември 04, 2010, 07:01:14 am »
а тези какви са:

сатурнови май, но пък какви са тези неуместни усмивки в такъв случай??  ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #84 -: Декември 05, 2010, 12:33:01 am »
Синухе,изтълкувах ти всички задачки,а ти никакви отзиви не даваш !   :41:

« Отговор #85 -: Декември 05, 2010, 02:41:22 am »

Везни http://img259.imageshack.us/i/karlbangorientalart04do3.jpg/

Много ми харесва интерпретацията - чувственно и нежно  :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #86 -: Декември 05, 2010, 03:51:20 am »
Това е защото съм гаден Козирог  :P

4 Скорпион  :72: краката тук не са водещи колкото допирането на гениталиите и тъй като е скрито от снимката е двоен Скорпион  ;D

7 наистина скучновати и мудни ,но с топлота между тях жена Рак и мъж Телец (забележи тя е по потниче,а той по дълга дънкена риза)

8 Блзинаци

9 мъжа Водолей жената Лъв (лъчезарна усмивка и се забавлява с лудото си приятелче,не и пречи да се опре на нея)

аххх,гаден Козирог,такъв  :lol:  ;D ;D

4-много добра интерпретация,надмина моето тънко МПС  ;)

7-за тази двойка и на мен ми се въртеше,че мадамата е Рачешка,но някои снимки ги разглеждах като общо излъчване и заложих на простотата и принципността,типични за Девите.

8-Козироже,тук нещо..чакай да ти оправя правописната грешка-Близнаци  :P :P

9-и тези ги коментирах като цяло,но ако трябва да помисля над мадамата-би могла и да е Везна.Все пак Везни и Водолей са в една стихия и между тях обикновено протича много забавна приятелска енергия..и никога не е скучно.А и Везната е най-добрия избор,що се отнася до баланса в ексцентрична поза  :rolleyes: ;D

но като цяло,имаш попадения,да  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #87 -: Декември 05, 2010, 04:10:40 am »
Нухе , колко време ще е ретро периода на Купидон? ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #88 -: Декември 05, 2010, 05:31:37 am »
Нухе , колко време ще е ретро периода на Купидон? ;D ;D
:57:

пишман купидон  ;D
никога няма да уцели  :rolf:

*

holanda

« Отговор #89 -: Декември 05, 2010, 05:34:22 am »
Щом казваш  ;D

Поздрав и ако ти се занимава го разгадай  :rolleyes:

За 9та снимка и аз си мислех,че може да е Везна,но не видях тръпчинки и кокетство.Пък и често едната стихия води до скука,докато огън и въздух в опозе е по-добре  ;)

;D  щом казвам

мадамата е Козирог-с тези семпли бели и черни костюмчета си личи.
Мъja е Близнак,харесва му да си джитка с любимата колица,но не му е силен въздуха,защото иска да бъде хванат от лелята.С костюм е,прибира се от работа,предприемач е,но не е главен шеф.Може би работи в Germanos  ;D..та..Овенче с асц.Близнаци.  

димната завеса и мрачна атмосфера като че ли има обгазяване ;D са по Нептун с Плутонови акценти,особено там..при алуминиевите колони /т.е ''барни ме за фалоса,обхвани го с ръце, и без това си го търсят ''(Плутонов цвят на ноктите) /

между другото, мен само такива закачки могат да ме провокират да си напъна мозъка.Определено Сатyрна ти е някъде,където прави добър аспект с моя Мерк  :blink:
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 05:45:07 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Декември 06, 2010, 12:31:45 am »
О не той винаги уцелва,но тъй като и винаги бяга след като уцели върви назад  :P
Ако вървеше напред означава,че все още се прицелва или тепърва си търси жертва.

:rolf: :rolf: :rolf: :clap:

Къде е Купидон в момента....? На кой градус и в кой знак? :rolleyes: :-\

Ето ти един готин Купидон

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #91 -: Декември 08, 2010, 02:15:53 pm »
аа, много готина тема ..  :P ето нещо и от мен ..

марс в скорпион / не може да го разбереш какво ти мисли .. на секс ли ша е .. на бой ли .. :rolleyes:  :P

марс във водолей / в пълна бойна готовност, с елемент на изненада ..  :P :

венера в овен / на лов из кухнята   ..  :rolleyes:

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #92 -: Декември 13, 2010, 07:08:16 am »
Малко парфюмени Марсове, че досега разглеждах мъжки парфюми за коледни подаръци.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #93 -: Декември 13, 2010, 07:09:53 am »
Втора порция.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #94 -: Декември 13, 2010, 07:10:57 am »
И последно

*

Diyana

• 2705
« Отговор #95 -: Декември 13, 2010, 07:18:04 am »
И тук двама Марсовци, които ми е трудно да определя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Декември 13, 2010, 07:19:21 am »
Диана водолейския и скорпионския ми скриха шапката..... :rolleyes:
Леееелеее, мирише ми на готини мъже... :P ;D

*

holanda

« Отговор #97 -: Декември 13, 2010, 05:19:40 pm »
И тук двама Марсовци, които ми е трудно да определя.

първия малко на Водолейски бие..с този поглед встрани (не е задължително да е устремен към друга фуста,но отговаря на Водолейския принцип-ориентиран към приятелствата и недотам интимен )

другия има много магнетичен поглед.На мен въобще не ми харесва,но може да го направим Скорпионски (заради вибрациите и импулсите,които предизвиква ) или Марс в Лъв (нагло те гледа в очите и мисли,че ще те хипнотизира, дебне и чака подходящ момент за атака)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #98 -: Декември 13, 2010, 06:18:51 pm »
първия малко на Водолейски бие..с този поглед встрани (не е задължително да е устремен към друга фуста,но отговаря на Водолейския принцип-ориентиран към приятелствата и недотам интимен )

другия има много магнетичен поглед.На мен въобще не ми харесва,но може да го направим Скорпионски (заради вибрациите и импулсите,които предизвиква ) или Марс в Лъв (нагло те гледа в очите и мисли,че ще те хипнотизира, дебне и чака подходящ момент за атака)

Мдаа, мислех си за водолейския и аз, но е по-чувствен тип. Нещо болезнено има в него, не толкова страстно, земя или вода. Устните са по-плътни, чертите, венерини, квадратна челюст, докосването - по-нежно и на вид неуверено, оставя партньорката да води. Може и да е Риби, макар на външност да го докарва и на Телец.
Втория го гледах нептунов заради тоя зелен цвят на очите, но пък си е животно отвсякъде, твърде директен и все пак не е ачик марсов. Има я тази лъвска самонадеяност и бруталност, но пък и там не е чак така агресивно-авджийско излъчването. Може би Скорпион, но някъде след втората-третата нощ, вече не е така прикрит.

*

holanda

« Отговор #99 -: Януари 05, 2011, 07:06:10 am »
А това на Рибешки Марс ми намирисва httpmediapicforme0017414Arte-em-Foto-Novos-P%C3%A1peis-290106-1024x768-KOON-ass-culo-trasero-_large.jpg]Click   :-[

девойката или собственика на пръстчетата?  ;D :P