Е, то всяко нещо си има граници :mellow:
С всичкото ми и огромно търпение на което съм способна

Чакай да ти обясня!

След моето участие тук, някои хора са развили параноидна шизофрения и вече смятат всеки нов потребител тук за мен.
параноята обикновено е в главата, на този който я преекспонира до припадък
==========================================
Трагичното с случая е ,че за пореден път не осъзнават, защото не искат, че за затъването на форума са виновни самите те. Но НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, никога те не са виновни!!! Неееееееееее! Понеже да обвинят себе си е самоубийствено за егото (чието наличие винаги се отрича), затова е по удобно да се обвини Хело!
Самите ТЕ отразява самата ТЕБ, нали се опитваш да учиш психология, и извън астрологията, или от 2 в 1 се е получил ефекта на нито едно от двете

=====================================================
То аз хубаво спрях да пиша тук... Не смятам и да пиша. Само, ако имам нужда, тогава.
Както е видно със съвсем просто око, подължаваш да пишеш. "Нуждата" очевидно поражда други такива скрити, нереализирани и потиснати, колко жалко в агресивния подход към осъзнаване на себе си, а материалният пряк привкус, никак, ама никак не помага :mellow:
=====================================================================
Ако бях писала тук, докато Дивна пишеше, щяха пак да обвинят мен за това, че си е тръгнала. Ама нещастие, не можаха да обвинят мен.
колко неподходящ подтик :mellow:
========================================================================
Писането тук и без това е почти безсмислено, особено за хора, които вече разбират от астрология. Тук вече почти не се пише за астрология.
===============================================
Тоест, казваш че не се дискутира достатъчно и задоволително твоята карта и личните ти емоционално-психологични-сексуално-проблематични и емблематични проблемо-търсене-лутания :mellow: