Здравей Гост

Натална карта

• 153 Отговора
  • 26655 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Натална карта
« Отговор #140 -: Декември 02, 2010, 06:44:26 am »
Не ги разбирам тези взаимоотношения, които се случват тук .

Требе да има драма, инак не е интересно.  ;D

То хубаво, ама и на мен идват вповече. Това нещо тук никога няма да свърши. Ще се повтарят тия ситуации, докато форума съществува. Колкото и да е приятна обстановката, идва един миг в който всичко рухва и пак същите стари песни. Много се замислям вече дали да не последвам Дивна.  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Декември 02, 2010, 06:45:43 am »
Сълзи и смях!  :72:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #142 -: Декември 02, 2010, 06:49:26 am »
Направо си е трагикомично, то не са разни слухове, то не са някакви м/уличностни кориди, а и за капак игра на "стражари и апаши" - "ти реален ли си" ? "Ти ли си ?" "Мъж ли си?"  ;D ..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Декември 02, 2010, 06:57:27 am »
Направо си е трагикомично, то не са разни слухове, то не са някакви м/уличностни кориди, а и за капак игра на "стражари и апаши" - "ти реален ли си" ? "Ти ли си ?" "Мъж ли си?"  ;D ..

Предлагам да се строявате в редица още на входа на форума и да представяте наличните веществени доказателства, че сте мъже.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #144 -: Декември 02, 2010, 06:58:37 am »
Няма гаранция, че някога ще разберем истината. ;D

Абсолютно. Все едно да разберем рождените данни на Жином. Мишън импосибъл.
Изобщо не е нужно дори да се затормозяваме с подобни неща, кой бил кой не бил.

*

Santi

« Отговор #145 -: Декември 02, 2010, 07:00:07 am »
Няма гаранция, че някога ще разберем истината. ;D

Абсолютно. Все едно да разберем рождените данни на Жином. Мишън импосибъл.
Изобщо не е нужно дори да се затормозяваме с подобни неща, кой бил кой не бил.

Именно .

*

katrin_ls

« Отговор #146 -: Декември 02, 2010, 07:00:37 am »
Както и няма как да бъдем сигурни, че представената информация е вярна, това важи и за отсрещната страна спрямо нашата.

Не можем да бъдем сигурни в нищо!!! Аз съм на принципа, око да види ръка да пипне. Другото е илюзия фантазия.

« Отговор #147 -: Декември 03, 2010, 02:57:25 am »
Ти ненормална ли си????????????????????????????Параноята те тресе напълно , ако подозираш всеки нов човек , регистрирла се тук , лекувай се, докато още имаш шансове!

аз може и да не съм навътре в астрологията, но от наблюдения, а и не само знам, че такова демонстративно самочувствие е характерно за добре поставените въздушни елементи- въздухарска работа....Вместо да се учи на практическа астрология/неща от живота / тръгнала да напада...явно така вижда нещата.....Марая, тя не заслужава твоето внимание- не се хаби с нея :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Декември 03, 2010, 03:02:20 am »
Демонстративното самочувствие го свързвам с огнено-въздушни доминанти. И Юпитер на някоя фе... пардон, фОкална точка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #149 -: Декември 03, 2010, 03:57:25 am »
Е, то всяко нещо си има граници :mellow:
С всичкото ми и огромно търпение на което съм способна ;D

Чакай да ти обясня!  ;D ;D ;D

След моето участие тук, някои хора са развили параноидна шизофрения и вече смятат всеки нов потребител тук за мен.

параноята обикновено е в главата, на този който я преекспонира до припадък

==========================================
Трагичното с случая е ,че за пореден път не осъзнават, защото не искат, че за затъването на форума са виновни самите те. Но НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, никога те не са виновни!!! Неееееееееее! Понеже да обвинят себе си е самоубийствено за егото (чието наличие винаги се отрича), затова е по удобно да се обвини Хело!

Самите ТЕ отразява самата ТЕБ, нали се опитваш да учиш психология, и извън астрологията, или от 2 в 1 се е получил ефекта на нито едно от двете ;D

=====================================================

То аз хубаво спрях да пиша тук... Не смятам и да пиша. Само, ако имам нужда, тогава.

Както е видно със съвсем просто око, подължаваш да пишеш. "Нуждата" очевидно поражда други такива скрити, нереализирани и потиснати, колко жалко в агресивния подход към осъзнаване на себе си, а материалният пряк привкус, никак,  ама никак не помага :mellow:

=====================================================================
Ако бях писала тук, докато Дивна пишеше, щяха пак да обвинят мен за това, че си е тръгнала. Ама нещастие, не можаха да обвинят мен.

колко неподходящ подтик :mellow:

========================================================================

Писането тук и без това е почти безсмислено, особено за хора, които вече разбират от астрология. Тук вече почти не се пише за астрология.

===============================================

Тоест, казваш че не се дискутира достатъчно и задоволително твоята карта и личните ти емоционално-психологични-сексуално-проблематични и емблематични проблемо-търсене-лутания :mellow:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #150 -: Декември 03, 2010, 07:17:19 pm »
Аброд.... ;D ;D направо ме остави без думи.... :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #151 -: Декември 03, 2010, 09:38:51 pm »
Е, то всяко нещо си има граници :mellow:
С всичкото ми и огромно търпение на което съм способна ;D

Чакай да ти обясня!  ;D ;D ;D

След моето участие тук, някои хора са развили параноидна шизофрения и вече смятат всеки нов потребител тук за мен.

параноята обикновено е в главата, на този който я преекспонира до припадък

==========================================
Трагичното с случая е ,че за пореден път не осъзнават, защото не искат, че за затъването на форума са виновни самите те. Но НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, никога те не са виновни!!! Неееееееееее! Понеже да обвинят себе си е самоубийствено за егото (чието наличие винаги се отрича), затова е по удобно да се обвини Хело!

Самите ТЕ отразява самата ТЕБ, нали се опитваш да учиш психология, и извън астрологията, или от 2 в 1 се е получил ефекта на нито едно от двете ;D

=====================================================

То аз хубаво спрях да пиша тук... Не смятам и да пиша. Само, ако имам нужда, тогава.

Както е видно със съвсем просто око, подължаваш да пишеш. "Нуждата" очевидно поражда други такива скрити, нереализирани и потиснати, колко жалко в агресивния подход към осъзнаване на себе си, а материалният пряк привкус, никак,  ама никак не помага :mellow:

=====================================================================
Ако бях писала тук, докато Дивна пишеше, щяха пак да обвинят мен за това, че си е тръгнала. Ама нещастие, не можаха да обвинят мен.

колко неподходящ подтик :mellow:

========================================================================

Писането тук и без това е почти безсмислено, особено за хора, които вече разбират от астрология. Тук вече почти не се пише за астрология.

===============================================

Тоест, казваш че не се дискутира достатъчно и задоволително твоята карта и личните ти емоционално-психологични-сексуално-проблематични и емблематични проблемо-търсене-лутания :mellow:

Обикновено дори не отговарям на подобни малоумни постове, но все пак ще ти кажа, че колкото и да се опитваш, никога няма да стигнеш моят интелект.  ;D

Това е! Коментарите са излишни!  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #152 -: Декември 04, 2010, 03:10:22 am »

:72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #153 -: Декември 04, 2010, 03:57:14 am »
Егото също. ;D

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците