Здравей Гост

Новата ми карта!!!

• 37 Отговора
  • 4820 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Новата ми карта!!!
« -: Декември 01, 2010, 07:14:55 pm »
Здравейте!!
Днес събрах смелост и попитах в общината за часа си на раждане и познайте каква изненада се получи :o
Има разлика от 2 часа между този от майка ми и този в общината.
Би ми било интересно да коментираме новата ми карта.

*

Lillie

• 30532
Re:Новата ми карта!!!
« Отговор #1 -: Декември 01, 2010, 07:40:29 pm »
Когато разликата между часа, съобщен от майката, и часа от общината е съществена, желателно е да се направи ректификация. Може да се окаже, че нито единият, нито другият час е точен, а истинският час да е някъде по средата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2 -: Декември 01, 2010, 07:45:30 pm »
сега си превеждам интерпретации на новата ми карта и доста неща съвпадат, но пък и при старата доста неща съвпадаха.
склонна съм да се доверя на часа, записан в общината, тъй като майка ми е скарана с времето.
а и разликата е точно 2 часа - (12,45 и 14,45).
грешката е по-скоро в майка ми.
лошото е, че по новата карта лошите транзите предстоят, а по старата вече свършваха. :blink:
уф, развълнувах се толкова много, от откритието на точния час на раждане......а сега се оказа, че може и да не е този.....

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3 -: Декември 02, 2010, 12:28:55 am »
толкова лоша ли ми е картата, че нищо не пишете?

*

katrin_ls

« Отговор #4 -: Декември 02, 2010, 12:30:07 am »
толкова лоша ли ми е картата, че нищо не пишете?

Венера в Близнаци в 8ми дом - секси-секси...  :lol:

Какво по-конкретно те интересува?  :wub:

Неудовлетворението в една или друга сфера при теб идва от аспекта между светилата.

*

katrin_ls

« Отговор #5 -: Декември 02, 2010, 12:35:38 am »
По тази карта, понастоящем транзитните Уран и Юпитер леко притесняват въздушната ти Венера ( У8ми и У10).  Другата седмица очаквай промени ( дай боже за добро) по 3ти дом.
Мисля си, че ще има благоприятен изход ( развръзка) по 3 ти дом. В радиска имаш Уран на АС в аспект с Меркурий.
Внимавай с харчовете... транзитна Венера ще ''притесни'' и Луната ти в Телец.  :P
Изобщо ще ти активира наталния квадрат на светилата. Като в същото време транзитен Уран тръгва директен и ще аспектира в квадрат нат. Венера. Знам ли...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Декември 02, 2010, 12:37:36 am »
Рая , излишно е да се гледа без ректификация.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #7 -: Декември 02, 2010, 12:40:52 am »
ок!
просто ми се искаше да видя разликите между двете, да преценя коя повече ми приляга.
преди си имах плутон на АЦ, сега Уран  ;D
и тъй като нямаме добри астролози тук в провинцията бих помолила за помощ някой запознат, за да ми се направи ректификация.
ако съм досадна, не се  притеснявайте да ме изрежете :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #8 -: Декември 02, 2010, 12:42:58 am »
ок!
просто ми се искаше да видя разликите между двете, да преценя коя повече ми приляга.
и тъй като нямаме добри астролози тук в провинцията бих помолила за помощ някой запознат, за да ми се направи ректификация.

Сладурана!!!  ;D :wub:
Ректификацията си е сериозно занимание. Аз лично не бих могла. Дори и при добро желание, не мога!  Аз не съм астролог, аз съм просто лаик...  :-[
Но виж, както и да въртим картата, Уран ще разтресе лекичко Венера в Близнаци ... важно е да има хепи енд, при теб ще има!

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Декември 02, 2010, 12:43:02 am »
ок!

Много лична информация е нужна....Така , че става на лични.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #10 -: Декември 02, 2010, 12:54:28 am »
Общо взето доста неща се променят, включително и транзитите ще засягат други домове.
Аз лично не вярвах, че слънцето ми е в 10 дом (по старата карта), защото не съм постигнала нищо съществено в кариерата си, дори не ми е приоритет това.
Имаше разминавания и по отношение на ИЦ, семейството в което съм израснала няма нищо общо с ИЦ- Водолей, повече приляга ИЦ да е риби (баща ми е алкохолик)
Също така ми интересно как се промянат нещата по отношение на семейния живот, при условие, че Луната и хирон, от 7-ми отиват в 6-ти дом.
Плутон и Марс също отиват от 12-ти в 11-ти.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 12:58:46 am от Рая »

*

katrin_ls

« Отговор #11 -: Декември 02, 2010, 01:05:08 am »
С Водолей на ИЦ, да, можем да кажем, че има честа смяна на местожителство, промени в дома или нестандартно семейство.  ( нестандартно всеки както го разбира), но тук много зависи и положението на Уран.

Това че имаш Риби на ИЦ ( според новата карта) съвсем изолирано не означава, че баща ти ще има проблеми с алкохол. Нептун обаче прави квадрат със Сатурн, от където можем да заключим, че имаш сложни взаимоотношения с родител или има нещо проблематично около баща ти.

Не знам кое повече ти подхожда и кое не, ( не те познавам), но е хубаво да си направиш ректификация при проф. астролог.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #12 -: Декември 02, 2010, 01:24:05 am »
С Водолей на ИЦ, да, можем да кажем, че има честа смяна на местожителство, промени в дома или нестандартно семейство.  ( нестандартно всеки както го разбира), но тук много зависи и положението на Уран. -винаги сме живяли на едно и също място, никога не сме сменяли дори жилището, да не говорим за града, нищо нестандартно.

Това че имаш Риби на ИЦ ( според новата карта) съвсем изолирано не означава, че баща ти ще има проблеми с алкохол. Нептун обаче прави квадрат със Сатурн, от където можем да заключим, че имаш сложни взаимоотношения с родител или има нещо проблематично около баща ти. - той е такъв!

Не знам кое повече ти подхожда и кое не, ( не те познавам), но е хубаво да си направиш ректификация при проф. астролог.

А брачните взаимоотношения как ги виждате в този случай??
Уран на АЦ скорпион за какво говори??

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Декември 02, 2010, 01:25:36 am »
Че си прозорлива, изненадваш околните, интригуваща външност. Светли ли са ти очите?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

katrin_ls

« Отговор #14 -: Декември 02, 2010, 01:30:05 am »
...

А брачните взаимоотношения как ги виждате в този случай??
Уран на АЦ скорпион за какво говори??

Нестандартна визия...
За брачните отношения - твърдия аспект Венера - Нептун ще се прояви при теб един ден. Още повече, че Венера ти управлява партньорския дом. Няма мърдане от него. Прекалена идеализация на партньор. Още повече, че имаш квадрат на светилата. Много мъдро подхождащ спрямо партньорите. А може би, самите те са по-възрастни от теб , Сатурн е в 10 дом Дева връх на т-квадрат. Сатурн аспектира Нептун и Венера. Изобщо не е лека подобна констелация за отработване. А може би, самата ти търсиш партньор, който да те закриля, обгрижва. Усещане за някаква липса има у теб, непрекъснат стремеж за доказване в обществото ( Слънце в Лъв) в аспект с Плутон/Марс Везни в 11 дом.  И още и още...

*

holanda

« Отговор #15 -: Декември 02, 2010, 01:42:43 am »
някъде бях чела,че женски знак на МЦ бил индикатор за майка,поемаща по-доминираща роля за детето

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Декември 02, 2010, 01:44:35 am »
някъде бях чела,че женски знак на МЦ бил индикатор за майка,поемаща по-доминираща роля за детето

Зависи от изявата на родителя.... :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #17 -: Декември 02, 2010, 02:33:39 am »
Че си прозорлива, изненадваш околните, интригуваща външност. Светли ли са ти очите?

очите ми са черни, като маслини.
ето ме за бързо.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 03:38:21 am от Рая »

*

katrin_ls

« Отговор #18 -: Декември 02, 2010, 02:34:50 am »

очите ми са черни, като маслини.
ето ме за бързо.http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=160956577256773&set=a.149598225059275.26141.100000272952243

Съдържанието е недостъпно, Райче.  :-[

*

Asol

• 4140
« Отговор #19 -: Декември 02, 2010, 02:38:58 am »
По-скоро имаш Плутон на АС.