Здравей Гост

ЕГО- АСТРОЛОГИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ , ЩО Е ЕГО , ЩО Е АЗ И НАТАЛНАТА КАРТА

• 156 Отговора
  • 22879 Прегледи
*

Feia

Obwinawaniata sa swarsani winagi s Pluton i planeti w 8 dom. :96:

Ама такива хора биват обвинявани или обвиняват другите?

I w dwete posoki, koito obwinawa ste go obwinawat, nali snaes ЗАКОН ЗА ПРИЧИНАТА И СЛЕДСТВИЕТО,  „Каквото повикало, такова се обадило”.

А, ако някой не обвинява другите, но него постоянно го обвиняват, това на кои планети се дължи?

Pak na plutona samo ze s negowata negatiwna strana na podtiskaneto, pri koeto moge da ima mnogo prizini i parwata da e wlasal w rolata na zertwata, ako nama sili da se rasgranizi.

Как може да се поправи това? Как и от какво трябва да се разграничи?

*

katrin_ls

В кастанеда се говори за едно състояние, което се нарича "загубване на човешката форма".

Остава да ни кажеш и как да я изгубиме. Честно, но вече почти съм се сбогувала с тялото си - напоследък пребивавам в много "особено" състояние на безразличие и готовност да отпътувам във всеки един момент. Някак не ме плаши смъртта вече и започвам да се замислям останало ли е нещо, което да ме задържа на тоя свят (освен котките  ;D).

За тези, които ще се запитат за текущите ми прогресии - прогресивна Луна в тригон с Юпитер в 7 дом.

Лилииииииии.... това е ЮЛВ съвпад Луна.  :'( :wub: Бъди силна, защото не е особено хубав период. Но след лошото винаги идва добро. Не губи надежда никога!

*

Lillie

• 30532
Знаех си, че веднага ще ме набедят в суицидални мисли.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

В момента в който някой тръгне да обижда и да унижава някого, трябва да бъде предупреден от Жином. Ако се продължи, там вече Жином знае какво да прави. Това е.

надявам се Жином да бди над мен и в реалния живот,защото него визирах  ;D.Това тук не беше нищо   ;D

*

katrin_ls

В момента в който някой тръгне да обижда и да унижава някого, трябва да бъде предупреден от Жином. Ако се продължи, там вече Жином знае какво да прави. Това е.

надявам се Жином да бди над мен и в реалния живот,защото него визирах  ;D.Това тук не беше нищо   ;D

;D

Оф. Жълтичко, уморих се много, Не виждам вече ни управители нито домове. Няма да мога да продължа по твоята карта.  :wub:

*

Feia

В кастанеда се говори за едно състояние, което се нарича "загубване на човешката форма".

Остава да ни кажеш и как да я изгубиме. Честно, но вече почти съм се сбогувала с тялото си - напоследък пребивавам в много "особено" състояние на безразличие и готовност да отпътувам във всеки един момент. Някак не ме плаши смъртта вече и започвам да се замислям останало ли е нещо, което да ме задържа на тоя свят (освен котките  ;D).

За тези, които ще се запитат за текущите ми прогресии - прогресивна Луна в тригон с Юпитер в 7 дом.

Искаш да избягаш от света, защото не искаш да се натовраваш с отговоностите на трудния живот.

Същото важи и за хората, които искат да избягат надалеч и да станат аскети, както и за тези, които се занимават с духовни практики и пребивават предимно в други измерения - в тези на халюцинациите и си вярват, че са много духовно развити - това е опит за бягство от реалността.

Но не отричам прозренията, които идват от аскетизма и от някои духовни практики.

*

Lillie

• 30532
Искаш да избягаш от света, защото не искаш да се натовраваш с отговоностите на трудния живот.

Достатъчно отговорности нося, вкл. и удобно прехвърлени на моя гръб, и никога не съм бягала от тях.  :blink:

Но в никакви духовни измерения не пребивавам, не ми остава време просто. Странно, но напоследък вече започвам да подлагам съществуването им на съмнение. Уж съм под въздействие на транзити, които предполагат "отваряне" към фини светове, а никакви ги няма... Или имам стабилни психически защити, или просто не ми е дадено да ги видя.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Достатъчно отговорности нося, вкл. и удобно прехвърлени на моя гръб, и никога не съм бягала от тях.  :blink:

Не съм писала, че бягаш от отговорностите си, а че ти се иска да избягаш.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

I w dwete posoki, koito obwinawa ste go obwinawat, nali snaes ЗАКОН ЗА ПРИЧИНАТА И СЛЕДСТВИЕТО,  „Каквото повикало, такова се обадило”.

А, ако някой не обвинява другите, но него постоянно го обвиняват, това на кои планети се дължи?

Pak na plutona samo ze s negowata negatiwna strana na podtiskaneto, pri koeto moge da ima mnogo prizini i parwata da e wlasal w rolata na zertwata, ako nama sili da se rasgranizi.

За обвинения, е като психически терор, особено ако се опитва да се оправдава, тогава влиса веднага в капана на обвинитела. С такива хора не е за предпозитане да се спори, понеже намат никакъв респркт към другия. Този които има силно самочувствие сте се разграници лесно, но тоси които го нама нама да му е лесно. Една възможност да напусне средата бес да казва нищо ако е на живо. Разграничаването е венера и планети в 2 дом. По принцип е процес на осаснаване и после разграничаване.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
Може би...

Но ми се щеше да имам малко от онези видения и астрални срещи, за които някои съфорумци споделяха. Няма, нищо няма. В хороскопа има такъв потенциал, но не се реализира, никакви видения и просветления не ме спохождат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

За обвинения, е като психически терор, особено ако се опитва да се оправдава, тогава влиса веднага в капана на обвинитела. С такива хора не е за предпозитане да се спори, понеже намат никакъв респркт към другия. Този които има силно самочувствие сте се разграници лесно, но тоси които го нама нама да му е лесно. Една възможност да напусне средата бес да казва нищо ако е на живо. Разграничаването е венера и планети в 2 дом. По принцип е процес на осаснаване и после разграничаване.

Ето например, тук, във форума, постоянно ме обвиняват, че си нямам друга работа, освен постоянно да се регистрирам с нови никове, само и само за да обиждам съфорумките, като се крия под чужди имена.

Не им светна в тъпите кратуни, че когото съм искала да обидя, съм го обидила и каквото съм искала да кажа на някого, съм го казала от моя собствен ник, без да крия, че това съм аз.

И сега мога да кажа на всеки един точно какво мисля за него, както съм го правила досега. Хората тук не са от значение за моя живот и няма нужда да се крия, за да им казвам какво мисля за тях.

Те доста често пишат малоумия и после като стане мазало, не обвиняват себе си, а мен, щото нали трябва да има някой виновен.

Затова и преди известно време напуснах форума, но се върнах (не за дълго), защото имах да задавам хорарни въпроси.

*

Feia

Може би...

Но ми се щеше да имам малко от онези видения и астрални срещи, за които някои съфорумци споделяха. Няма, нищо няма. В хороскопа има такъв потенциал, но не се реализира, никакви видения и просветления не ме спохождат.  ;D

Лили, пак ли имаш еротични срещи със същества от астрала?

;D ;D ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
И сега мога да кажа на всеки един точно какво мисля за него, както съм го правила досега. Хората тук не са от значение за моя живот и няма нужда да се крия, за да им казвам какво мисля за тях.

Те доста често пишат малоумия и после като стане мазало, не обвиняват себе си, а мен, щото нали трябва да има някой виновен.

Затова и преди известно време напуснах форума, но се върнах, за да задавам хорарни въпроси.

[/quote]

Ako te e pital nakoi sa twoito mnenie sa nego misla ze samo togawa moges da go kaswas, inaze namama prawo da ozenawa liznosta na drugia. Pak kakwo pisat drugite w foruma misla ze nikoi ne te e opalnomostil da si kontroliras dali pisat maloumni nesta ili ne. Nali snaes wseki si ima swoja nazin da si razsirawa horisonta, kakto s besmisleni temi, taka i s smislowi temi.

*

Feia

Ako te e pital nakoi sa twoito mnenie sa nego misla ze samo togawa moges da go kaswas, inaze namama prawo da ozenawa liznosta na drugia. Pak kakwo pisat drugite w foruma misla ze nikoi ne te e opalnomostil da si kontroliras dali pisat maloumni nesta ili ne. Nali snaes wseki si ima swoja nazin da si razsirawa horisonta, kakto s besmisleni temi, taka i s smislowi temi.

Ще пиша каквото си искам! Истината е това, което написах!

*

Lillie

• 30532
Може би...

;D ;D ;D

И това нямам, де да имах.  :(

Защо ли няма кой да каже, че не съм готова за това?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Аз лично съм обидчива. Засягам се лесно. Следователно имам развито его - ами Слънце/Сатурн са в съвпад.  :P  

Засягаш се, защото имаш очаквания от хората. Те са огледалото, в което се оглежда твоя АЗ. Ако един клон падне и те удари, няма да му се разсърдиш, защото нямаш никакви очаквания от дърветата.  ;D

;D ;D ;D Това е копи-пейст!!! Протестирам... ;D ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

Марая, ако имаш въпроси по моите прогнози питай. Вече сериозно се замислям да напускам форума. Мисля, че много излишни приказки се изговориха тази нощ. Просто можехме да пропуснем ( все едно не сме видяли) поста на Сикрит и нямаше изобщо да се водят тези разговори.  :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марая, ако имаш въпроси по моите прогнози питай. Вече сериозно се замислям да напускам форума. Мисля, че много излишни приказки се изговориха тази нощ. Просто можехме да пропуснем ( все едно не сме видяли) поста на Сикрит и нямаше изобщо да се водят тези разговори.  :(

Всичко е под контрол и глупости не ща да слушам....Къде ще бягаш..., я си стой на дъто...Ама ха... :blink: :96:
Каза , че ще продължиш...аз чакам...да те чуя... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

Марая, ако имаш въпроси по моите прогнози питай. Вече сериозно се замислям да напускам форума. Мисля, че много излишни приказки се изговориха тази нощ. Просто можехме да пропуснем ( все едно не сме видяли) поста на Сикрит и нямаше изобщо да се водят тези разговори.  :(

Всичко е под контрол и глупости не ща да слушам....Къде ще бягаш..., я си стой на дъто...Ама ха... :blink: :96:
Каза , че ще продължиш...аз чакам...да те чуя... :blink: ;)

Ще остана при едно условие - само ако ми обещаеш, че няма да обръщаш внимание на Сикрит Микрит или който/която и да е. Един нищожен пост ( тя каза, че й се била оспамила темата, голям праз), разпали тук целия форум и се натоварих само да чета постове, заредени с отрицателна енергия. Извинявай ама не е нужно. Абе гледай си кефа бе жена. Няма да оправиш кривогъзия свят. Ако ще да е космонавт юзера. Кво ти пука... ако обижда, Жином знае какво да прави.

Ами аз продължих в темата за подаръка. Чети.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
Може би...

;D ;D ;D

И това нямам, де да имах.  :(

Защо ли няма кой да каже, че не съм готова за това?  ;D

Lillie ako snaes kolko pati sam bil w takiwa besishodni situazii kato teb, nama da mi powarwas. Edno rasprah ze winagi idwa momemta deto ti piswa da se kapis w blatoto na makite, i kato startiras po nowi patista ste srestas i nowi hora. :wink2: