Марая, имаш ли идея колко народ чете този форум. Има гости, които четат с години. Те ни познават, а ние тях не. Те ни четат, а ние тях не. Знаят тук всички бакии, кой с кого какво и т.н. Представи си ти с колко човека си имала конфликт, както и други са имали конфликт с някого. Конфликти не са липсвали в този форум. Как може да знаеш кой влиза и започва да те обижда теб, мен, жълтолилавата или която и да е?! Разбери, че няма как да се разбере кой е. И хелото е права, защото допусни, че тя няма нищо общо. Може да е ВСЕКИ! Някого, когото ти изобщо не подозираш, не познаваш, не знаеш дори за съществуването му.
Нужно ли е да си затормозяваш съзнанието с мисли, кой е влязал, фалшив или истински е.. Аз тук отдавна съм спряла да вярвам на когото и да е, личния ми живот е толкова задънен, че идея нямаш. Майка ми, баща ми, най-близките ми роднини и родителите на приятеля ми знаят какво става около мен, с кого съм какво съм и т.н.. Другите просто гадаят и допускат. Свободни са да правят каквото искат.