Здравей Гост

ЕГО- АСТРОЛОГИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ , ЩО Е ЕГО , ЩО Е АЗ И НАТАЛНАТА КАРТА

• 156 Отговора
  • 22883 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марая, ако имаш въпроси по моите прогнози питай. Вече сериозно се замислям да напускам форума. Мисля, че много излишни приказки се изговориха тази нощ. Просто можехме да пропуснем ( все едно не сме видяли) поста на Сикрит и нямаше изобщо да се водят тези разговори.  :(

Всичко е под контрол и глупости не ща да слушам....Къде ще бягаш..., я си стой на дъто...Ама ха... :blink: :96:
Каза , че ще продължиш...аз чакам...да те чуя... :blink: ;)

Ще остана при едно условие - само ако ми обещаеш, че няма да обръщаш внимание на Сикрит Микрит или който/която и да е. Един нищожен пост ( тя каза, че й се била оспамила темата, голям праз), разпали тук целия форум и се натоварих само да чета постове, заредени с отрицателна енергия. Извинявай ама не е нужно. Абе гледай си кефа бе жена. Няма да оправиш кривогъзия свят. Ако ще да е космонавт юзера. Кво ти пука... ако обижда, Жином знае какво да прави.

Ами аз продължих в темата за подаръка. Чети.

АЙЯ , не обичам условията и не понасям някой да ми поставя условия , особено на 20-я си пост... ;D СИКТИР ;D ;D , СКОЧИ С/У ЖЪЛТОЛИЛАВА.....А АЗ ПОДОБНИ НЕЩА НЕ ДОПУСКАМ....ЗАЩОТО ТАКИВА ГАСТРОЛЬОРИ МНОГО КАТО СИКРЕТ , А ХОРАТА С КОИТО СИ ГОВОРЯ ТУК СА МАЛКО....НЕ МИ ПОСТАВЯЙ УСЛОВИЯ И НЕ ИСКАЙ ТОВА ОТ МЕН...НИКОЙ НЕ МЕ Е ПРОМЕНИЛ И НИКОГА НЯМА ДА МЕ ПРОМЕНИ...ТОВА Е МОЯ ПЪТ , МОЯ ЖИВОТ, МОЯ ИЗБОР....АЗ НЕ СЪМ СЕ ОПИТАЛА ДОРИ И ЗА МИГ ДА ВЪЗДЕЙСТВАМ НА ТВОЯ НАЧИН НА ИЗКАЗ И ИЗРАЗЯВАНЕ -И НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ....ИСКА СЕ ДОПУСКАНЕ , ПРИЕМАНЕ И РАЗБИРАНЕ....ТО НЕ СЕ УЧИ ОТ КНИГИТЕ , А ОТ ЖИВОТА....И В ТОЯ РЕД НА МИСЛИ- НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ НА КОИТО И ДА БИЛО ДА ВЛЕЗЕ ЗА 5 МИН. В САЙТА И ДА МИ КАЖЕ КАКВО ДА ПРАВЯ НЕ САМО НА МЕН , А И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ....НИКОГА- С ЦЯЛАТА СИ ОТГОВОРНОСТ ГО ЗАЯВЯВАМ...ТИ СИ ДЕВА, АЗ ИМАМ ДЕВА НА МЦ ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

Аз го написах на шега и ти скочи. Просто трябваше да поставя думата условие в кавички.
Далеч съм от мисълта да променям когото и да било.  :( Извинявай...

*

Марая

• 28287
Аз го написах на шега и ти скочи. Просто трябваше да поставя думата условие в кавички.

НЕ СЪМ СКОЧИЛА- ИСКАМ ДА СЕ ЗНАЕ..... ;D ;)
ЗАЩОТО , АКО УТРЕ ВЛЕЗЕ ГИЦКА , МИЦКА....И СКОЧИ С/У ТЕБ , АЗ ПАК ЩЕ СКОЧА...И ОЩЕ НЕЩО...ДОКАТО СИ ГЛЕДАМЕ ЖИВОТА БЕЗУЧАСТНИ И ЕГОИСТИЧНО МИСЛЕЙКИ ЕДИНСТВЕНО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ КЕФ... :angry: :( :(, ВСЕ ТАКА ЩЕ СМЕ....

""Абе гледай си кефа бе жена. Няма да оправиш кривогъзия свят. Ако ще да е космонавт юзера. Кво ти пука... ако обижда, Жином знае какво да прави. ""

Аз няма да оправя света , но мога да помогна....малкото Айя , малкото...в него е истината.... :blink: ;), въобще не ме вълнува дали Жином или АН или модератора ще си произнесе *присъдата* , аз имам място в тази къщичка /вече къща/ и не ми е все едно какво става с хората сред които живея! :blink: ;)
не скачам , това е моето мнение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

Уф. Пак буквално четеш. Скачам в кавички. Така се казва когато си говорят 2 души по-жаргонно. По-културно ще кажем - реагира.
Лелее... не знам, преди ми пукаше, както ти знаеш. Вече съвсем не ми пука кой се включва и какво става. Имай впредвид, че новите юзери няма да спрат да влизат. През ден през два ще идват  и когато ние като накокошинени ги разпнем на кръст, те ще реагират остро и пак скандали и пак и пак и пак... изобщо няма да има оправия.

*

Feia

ЗАЩОТО , АКО УТРЕ ВЛЕЗЕ ГИЦКА , МИЦКА....И СКОЧИ С/У ТЕБ , АЗ ПАК ЩЕ СКОЧА...И ОЩЕ НЕЩО...ДОКАТО СИ ГЛЕДАМЕ ЖИВОТА БЕЗУЧАСТНИ И ЕГОИСТИЧНО МИСЛЕЙКИ ЕДИНСТВЕНО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ КЕФ... :angry: :( :(, ВСЕ ТАКА ЩЕ СМЕ....

""Абе гледай си кефа бе жена. Няма да оправиш кривогъзия свят. Ако ще да е космонавт юзера. Кво ти пука... ако обижда, Жином знае какво да прави. ""

Аз няма да оправя света , но мога да помогна....малкото Айя , малкото...в него е истината.... :blink: ;), въобще не ме вълнува дали Жином или АН или модератора ще си произнесе *присъдата* , аз имам място в тази къщичка /вече къща/ и не ми е все едно какво става с хората сред които живея! :blink: ;)

Ама ти си окупирала цялата къща и не позволяваш на никой нов да влезе. Човек трябва да е голям непукист, за да търпи това и като нов потребител да реши да продължи да пише.

Затова форумът затъва. Все едни и същи си пишете едни и същи неща и като няма никой нов, вие деградирате и става скучно. А уж астрологията е по Уран, който приема новото. Не ви личи да сте Уранианци.

*

Марая

• 28287
Уф. Пак буквално четеш. Скачам в кавички. Така се казва когато си говорят 2 души по-жаргонно. По-културно ще кажем - реагира.
Лелее... не знам, преди ми пукаше, както ти знаеш. Вече съвсем не ми пука кой се включва и какво става. Имай впредвид, че новите юзери няма да спрат да влизат. През ден през два ще идват  и когато ние като накокошинени ги разпнем на кръст, те ще реагират остро и пак скандали и пак и пак и пак... изобщо няма да има оправия.

Това е първия нов юзер на които лично аз реагирам....Останалите ми пишат на лични АЙЯ....И имат поведение..., могат.
ЛИЧАТ СИ ХОРАТА КОИТО ВЛИЗАТ ЗАРАДИ АСТРОЛОГИЯТА...ПРОСТО СИ ЛИЧАТ...КАКТО И ОНЕЗИ КОИТО ТЪРСЯТ ДРУГО! ;D ;)

*

holanda

АЙЯ , не обичам условията и не понасям някой да ми поставя условия , особено на 20-я си пост... ;D СИКТИР ;D ;D , СКОЧИ С/У ЖЪЛТОЛИЛАВА.....А АЗ ПОДОБНИ НЕЩА НЕ ДОПУСКАМ....

иеии.. :58: :kissd: :kissd:

*

katrin_ls

Марая, имаш ли идея колко народ чете този форум. Има гости, които четат с години. Те ни познават, а ние тях не. Те ни четат, а ние тях не. Знаят тук всички бакии, кой с кого какво и т.н. Представи си ти с колко човека си имала конфликт, както и други са имали конфликт с някого. Конфликти не са липсвали в този форум.  Как може да знаеш кой влиза и започва да те обижда теб, мен, жълтолилавата или която и да е?!  Разбери, че няма как да се разбере кой е. И хелото е права, защото допусни, че тя няма нищо общо. Може да е ВСЕКИ! Някого, когото ти изобщо не подозираш, не познаваш, не знаеш дори за съществуването му.

Нужно ли е да си затормозяваш съзнанието с мисли, кой е влязал, фалшив или истински е.. Аз тук отдавна съм спряла да вярвам на когото  и да е, личния ми живот е толкова задънен, че идея нямаш. Майка ми, баща ми, най-близките ми роднини и родителите на приятеля ми знаят какво става около мен, с кого съм какво съм и т.н.. Другите просто гадаят и допускат. Свободни са да правят каквото искат.

*

Марая

• 28287

Ама ти си окупирала цялата къща и не позволяваш на никой нов да влезе. Човек трябва да е голям непукист, за да търпи това и като нов потребител да реши да продължи да пише.

Затова форумът затъва. Все едни и същи си пишете едни и същи неща и като няма никой нов, вие деградирате и става скучно. А уж астрологията е по Уран, който приема новото. Не ви личи да сте Уранианци.

Ти как го разбра....? ;D ;D ;D

По какво определяш показателите дали затъва или не?
Аз лично следя видимата статистика...невидимата не ме интересува.... ;D ;D , а тя е красноречива....

http://astrosite.org/forum/index.php?action=stats :88: :wink2:
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 07:41:36 am от Марая »

*

Марая

• 28287
Марая, имаш ли идея колко народ чете този форум. Има гости, които четат с години. Те ни познават, а ние тях не. Те ни четат, а ние тях не. Знаят тук всички бакии, кой с кого какво и т.н. Представи си ти с колко човека си имала конфликт, както и други са имали конфликт с някого. Конфликти не са липсвали в този форум.  Как може да знаеш кой влиза и започва да те обижда теб, мен, жълтолилавата или която и да е?!  Разбери, че няма как да се разбере кой е. И хелото е права, защото допусни, че тя няма нищо общо. Може да е ВСЕКИ! Някого, когото ти изобщо не подозираш, не познаваш, не знаеш дори за съществуването му.

Нужно ли е да си затормозяваш съзнанието с мисли, кой е влязал, фалшив или истински е.. Аз тук отдавна съм спряла да вярвам на когото  и да е, личния ми живот е толкова задънен, че идея нямаш. Майка ми, баща ми, най-близките ми роднини и родителите на приятеля ми знаят какво става около мен, с кого съм какво съм и т.н.. Другите просто гадаят и допускат. Свободни са да правят каквото искат.

Абе какъв проблем имате бре момичета.... ;D ;D?
Мой избор, що пишете в темата , що не се дистанцирахте....? ;D ;D
ЕГО ли ще показваме :rolf: или на моя гръб ще търсите чуждо Фнимание-?! :rolleyes: ;D

ЛЕКА НОЩ БОНБОНИ...ОТТЕГЛЯМ СЕ! :bedtime2:

*

Марая

• 28287
АЙЯ , не обичам условията и не понасям някой да ми поставя условия , особено на 20-я си пост... ;D СИКТИР ;D ;D , СКОЧИ С/У ЖЪЛТОЛИЛАВА.....А АЗ ПОДОБНИ НЕЩА НЕ ДОПУСКАМ....

иеии.. :58: :kissd: :kissd:

и АЗ ТАКА И НА ДВЕТЕ БУЗКИ :kissd: :kissd:

http://www.youtube.com/watch?v=X3HJMMAFSRE&feature=related
 :blink: ;)

*

holanda

мерси за Зайо-байо  :blink:
а песента простооо...полу-пристрастена съм към Depeche mode  :-[

Хайде,лека нощ и приятни сънища с бат Бойко  ;D  :P  :wub:

*

Марая

• 28287

мерси за Зайо-байо  :blink:
а песента простооо...полу-пристрастена съм към Depeche mode  :-[

Хайде,лека нощ и приятни сънища с бат Бойко  ;D  :P  :wub:

Мерси , а не може ли с Берлускони? :P ;D ;D :wub: :wub:

Все пак човек е толкова голям , колкото са голЕми мечтите му.... ;)

*

holanda

значи на Берлускони мечтите са малки  ;D не е за теб  ;D

виж,Shварценегер сигурно е голям идеалист,той става за Стрелкиня  :72:

*

katrin_ls

Дами, напускам форума. Не съм се карала с никого, не съм имала конфликти или нещо подобно. Държа да го кажа, за да няма утре ''ама тя защо замина, какво стана какво не стана, кой е виновен и т.н''  

*

holanda

не ти ли е интересно вече  :o

*

Марая

• 28287

значи на Берлускони мечтите са малки  ;D не е за теб  ;D

виж,Shварценегер сигурно е голям идеалист,той става за Стрелкиня  :72:

Кефи ме...., готин е , а и политик и артист...Дай координати ;) ;D ;D

*

Марая

• 28287
Дами, напускам форума. Не съм се карала с никого, не съм имала конфликти или нещо подобно. Държа да го кажа, за да няма утре ''ама тя защо замина, какво стана какво не стана, кой е виновен и т.н''  

Стига бе ...., а спрете се вече...как може такова нещо бе АЙЯ? :rolleyes: :-\ Оффф.....като ми светне черно и ми става зле....

*

Марая

• 28287
не ти ли е интересно вече :o

Търси себе си..., вероятно...и аз не знам... :(

П.П., Не ме учудва тя го прави много пъти..., но защо... :rolleyes: 
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 08:32:03 am от Марая »

*

holanda

П.П., Не ме учудва тя го прави много пъти..., но защо... :rolleyes: 

стелuyм в 12 дом-периодично и трябва презареждане  :-\