Здравей Гост

ЕГО- АСТРОЛОГИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ , ЩО Е ЕГО , ЩО Е АЗ И НАТАЛНАТА КАРТА

• 156 Отговора
  • 22908 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772

Високомерието и надменността са запазена марка на Юпитер, не са по Сатурн. Сатурн е ригиден, резервиран, вглъбен. Юпитер е този, който дава "раздута" себепредстава, а в съчетание със силен Нептун тя рядко отговаря на фактическото положение.

Познавам две Слънца в съвпад с Юпитер,мнението ми за тях е,че са хора от типа"Хванал Бога за рога" ;D
Едното няма да го уважа,ама моят Овньо ме вбесява със завидното си самочуствие си и как все другите са криви и виновни,а той не.Има гадния навик да гледа хората отвисоко и да се мисли за по-по-най..Знае си цената,че и се надценява в много ситуации.
Аз съм на другия полюс в това отношение и комбинацията между нас е убийствена. ;DМъча се  да го приземя,но без успех.Хубавото е,че ми е спестил засега високите си очаквания,изисквания и прочие цедки.
Нептун на асцендент,асц. Стрелец и Юпитер съвпад Слънце

*

Lillie

• 30532
При Слънца в тау-квадрат с Юпитер и Нептун съм го наблюдавала също, както и Слънца в голям тригон с Юпитер и Нептун.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
При Слънца в тау-квадрат с Юпитер и Нептун съм го наблюдавала също, както и Слънца в голям тригон с Юпитер и Нептун.

S tosi tao kwadrat, zoweka moge da wlese w wsizki roli, kakto i kato artist.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Stella

• 7765
Дами, напускам форума. Не съм се карала с никого, не съм имала конфликти или нещо подобно. Държа да го кажа, за да няма утре ''ама тя защо замина, какво стана какво не стана, кой е виновен и т.н''  

Форума дава чудесна възможност на Его-то да блесне, дори чрез самозатриване на профила. You're welcome! ;D

Може би аз ще съм следващата, но още не съм решила кога.  :97: Перфектна възможност да ме оплачат и да си начеша егото като влизам скришом и ги чета като гост.  ;D

Абсурд!  не можеш да го направиш..ти си се срастнала с този форум. :unsure:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
Никога не казвай никога.  :blink:
Звучи така, сякаш определяш какво "може" и какво "не може" друг човек.
Просто не съм решила да тегля чертата веднъж и завинаги. А и не виждам смисъл да си отива човек с гръм и трясък, с обида. Просто в един момент може да намали участието си до минимум и постепенно да се оттегли. Отдавна си давам сметка, че това не е място, където мога да се развивам, но пък тук срещнах приятели и съмишленици, с които ни свързва една обща страст - астрологията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Никога не казвай никога.  :blink:
Просто не съм решила да тегля чертата веднъж и завинаги. А и не виждам смисъл да си отива човек с гръм и трясък, с обида. Просто в един момент може да намали участието си до минимум и постепенно да се оттегли. Отдавна си давам сметка, че това не е място, където мога да се развивам, но пък тук срещнах приятели и съмишленици, с които ни свързва една обща страст - астрологията.

WAW kakwa misal Lillie Amazonkata, ako namas nisto naprotiv taka da ti kaswam! Samo sa towa sme tuk, Astrologiata.  :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
По-горният ми постинг беше шега, между другото, ако случайно някой не е разбрал.  ;D Това, че да взема и аз да напусна, да стоя в анонимни и да гледам как ронят сълзи по мен... И без това няма да продължи повече от няколко дни.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Никога не казвай никога.  :blink:
Звучи така, сякаш определяш какво "може" и какво "не може" друг човек.

Оста асц-скорпион /Дсц-телец...има различна ценностна система и виждания.... :blink: Не мислиш ли? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Може и така да е, всички сме с различни ценностни системи... просто прекалявам със самоиронията от време на време, ако не сте забелязали.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nessus

• *
  • 104

Високомерието и надменността са запазена марка на Юпитер, не са по Сатурн. Сатурн е ригиден, резервиран, вглъбен. Юпитер е този, който дава "раздута" себепредстава, а в съчетание със силен Нептун тя рядко отговаря на фактическото положение.

Познавам две Слънца в съвпад с Юпитер,мнението ми за тях е,че са хора от типа"Хванал Бога за рога" ;D
Едното няма да го уважа,ама моят Овньо ме вбесява със завидното си самочуствие си и как все другите са криви и виновни,а той не.Има гадния навик да гледа хората отвисоко и да се мисли за по-по-най..Знае си цената,че и се надценява в много ситуации.
Аз съм на другия полюс в това отношение и комбинацията между нас е убийствена. ;DМъча се  да го приземя,но без успех.Хубавото е,че ми е спестил засега високите си очаквания,изисквания и прочие цедки.
Нептун на асцендент,асц. Стрелец и Юпитер съвпад Слънце
Ужас, направо ме нокаутира с това :(
Като представител на слънце в овен съвпад с юпитер  и нептун на акц ще имам доста размисли по въпроса :blink:
Юпитер има свойството да разширява и  прегръщайки слънцето сигурно  разширява и  егото, както и експлозивността на знака.
При мен юпи попада в 1* на телец и като че ли малко балансира таз ексползивност.
това надценяване е продиктуване от огнената стихия на планетите.
Слънце в овен се пали веднага и самоуверено по принцип, а юпи му дава онази убеденост и позитивизъм, който му е присъщо  Тази комбинация наистина води до надценяване, ако липсва аспект от сатурн да стабилизира малко нещата.
Просто ние си вярваме, че можем всичко ;D
Не ни съди строго за това ;)
често точно това ни убива ;D

Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
В кастанеда се говори за едно състояние, което се нарича "загубване на човешката форма".

Остава да ни кажеш и как да я изгубиме. Честно, но вече почти съм се сбогувала с тялото си - напоследък пребивавам в много "особено" състояние на безразличие и готовност да отпътувам във всеки един момент. Някак не ме плаши смъртта вече и започвам да се замислям останало ли е нещо, което да ме задържа на тоя свят (освен котките  ;D).

За тези, които ще се запитат за текущите ми прогресии - прогресивна Луна в тригон с Юпитер в 7 дом.

Аспект на либоФта сестро ...ти с тялото се сбогуваш.... ;D ;D ;)...
От време на време орела ти пречи...струва ми се... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
По време на предходния аспект на прогресивната Луна с Юпитер (квадратура) се разделихме с бившия. После имаше мимолетно платонично увлечение, но така и не се консумира. Но тогава появата на този човек ми помогна да преодолея раздялата по-безболезнено, явно това му е било предназначението, а не да имаме връзка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
По време на предходния аспект на прогресивната Луна с Юпитер (квадратура) се разделихме с бившия. После имаше мимолетно платонично увлечение, но така и не се консумира. Но тогава появата на този човек ми помогна да преодолея раздялата по-безболезнено, явно това му е било предназначението, а не да имаме връзка.

Звучи ми познато...усещала съм го...случвало ми се е ..., но при тези аспекти ...Шъ мЪ прощаваш..., все пак знаем :P ;D , за какво иде реч...Перфектен аспект...Я Пасапорте , я някой позакъсал лъв с нещо в близнаци..., я нещо друго...
Земяяя , казват моряците! :wub: ;D

*

Lillie

• 30532
Лъвове няма в радиус 1000 мили от мене, ще прощавате.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Лъвове няма в радиус 1000 мили от мене, ще прощавате.  ;D

Близнашки бре...по-спешъл :wink2: :rolf:

*

Stella

• 7765

Че, то ако си пишете само с астрологични термини и обяснения без житейски примери, без закачки и други  ;) ще е един "сух- професионален" форум.
А тук има всичко и астрология и ....ЖИВОТ

О, добър заместител сме на сапунените сериали. Има и любов е екшън.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287

astrosite.org

;D ;D ;D