Здравей Гост

Равносметка и нови желания =)

• 38 Отговора
  • 8329 Прегледи
Равносметка и нови желания =)
« -: Декември 02, 2010, 08:03:23 pm »
Вече сме декември,аз съм заразена с празнично настроение,пък и рожден ден ме чака,та си мисля вече за Коледа и Нова Година.
Тъй като идва края на 2010-та,реших,че може да отворим тема,в която да направим равносметка какво се случи през отиващата си 2010-та,било като цяло на форума ни или на всеки лично и индивидуално.Също може да обсъдим кой какво си пожелава за идващата година,на себе си и на форума,и да се надяваме,че ако тази година желанията ни не са се сбъднали,то през идващата ще се сбъднат!  :wub:

*

Stella

• 7765
Re:Равносметка и нови желания =)
« Отговор #1 -: Декември 03, 2010, 02:12:55 pm »
Страхотна тема. дано запази позитивния си дух. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2 -: Декември 03, 2010, 06:59:16 pm »
Дано се включите!  :58:

*

holanda

« Отговор #3 -: Декември 03, 2010, 07:06:20 pm »
Има време  :mellow:  :wub:

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Декември 03, 2010, 07:49:41 pm »

« Отговор #5 -: Декември 03, 2010, 11:55:44 pm »
Аз нямам никакви желания. :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6 -: Декември 04, 2010, 12:40:31 am »
Аз нямам никакви желания. :mellow:

Еее,стига де!Все някое мъничко желание имаш? :rolleyes:

« Отговор #7 -: Декември 04, 2010, 02:39:51 am »
Е, имам "простички" желанийца, като да съм здрава  :blink:, но някакви голеееееми такива нямам  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #8 -: Декември 04, 2010, 02:30:55 pm »
аз пък винаги по това време на годинат се чувствам депресирана, изпитвам дълбока душевна болка(колкото и смешно да звучи)....въпреки, че и аз се заразявам с коледно настроение...все пак се чувствам много зле като цяло..... :-\ :(
знаете ли защо са тези предпразнични и празнични депресии и меланхолии....?
желанията и равносметкие са изчезнали от главата ми....

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Декември 04, 2010, 05:48:26 pm »
аз пък винаги по това време на годинат се чувствам депресирана, изпитвам дълбока душевна болка(колкото и смешно да звучи)....въпреки, че и аз се заразявам с коледно настроение...все пак се чувствам много зле като цяло..... :-\ :(
знаете ли защо са тези предпразнични и празнични депресии и меланхолии....?
желанията и равносметкие са изчезнали от главата ми....

Това се случва, понеже се нарушава ежедневния ритъм на живот. Не се чувствай "длъжна" да празнуваш. Пък и като се замислиш кое му е по-особеното - йеденйе и пийенйе и традиционното харчене на пари за подаръци (понякога напълно излишни). Аз се възползвам от възможността да зарадвам децата през тези празнични дни, понеже много обичам да угаждам на малките и да виждам радостта в очите им. Толкова са искрени и неподправени. По този начин си връщам задушевната атмосфера на детството. По възможност купувам за близките хора практични неща, за да няма съжаление след това.

Синдромът "дълбока душевна болка по празници" го изкорених, след като прекарах 1 Нова година абсолютно сама у дома - дори нямаше с кого да си кажа "Наздраве". Аз си бях виновна, защото позволих на тогавашния си работодател да ме обсеби с работа за сметка на личния ми живот. Тогава нямах сериозна връзка, дъщеря ми изчезна с гаджето си нанякъде, а аз имах толкова много работа, че не ми остана време да се организирам, докато приятелите ми се бяха вече организирали....Оцелях, не умрях. Още на следващия ден се събудих като преродена. И след този случай вече гледам с други очи на самотата и ценя всяка минета прекарана с близките хора (не само по празници). Това си го припомням и при всеки семеен скандал, на който ставам свидетел - на какви ли не унижения са способни да се подложат някои хора само и само да не са сами. Аз бях се зарекла, че няма да бъда с някого на всяка цена само и само да не съм сама. И слава Богу, че удържах на обещанието си. Но преди това трябваше да се закаля и приемам тази Нова година като един вид изпитание. В края на краищата това е само един ден, нищо повече, че да му отделяме толкова голямо внимание. Това е една стара равносметка.

А сега за изминалата година. Майка почина, но срещнах любовта на живота си. Сбъдна се най-голямото ми желание - да срещна добър човек, Помолих Бог да ми го прати, а аз обещах, че ще имам очи да го видя и сърце да го оценя. Всичко трябва да се заслужи, не пада просто така от небето. Понякога трябва да го изстрадаш, за да го оцениш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Декември 04, 2010, 05:51:37 pm »

Новите ми желания са свързани с дъщеря ми, с моя приятел и с работата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Декември 04, 2010, 05:52:43 pm »
Хайде, никой ли няма желания? ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Декември 04, 2010, 06:01:52 pm »
Само ПОжелания, с желанията вече съм приключила.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #14 -: Декември 04, 2010, 06:46:46 pm »
Хайде, никой ли няма желания? ;)

Защо да не изпълняваш ?  :P ;D

*

holanda

« Отговор #15 -: Декември 04, 2010, 07:56:24 pm »
*на мен сега ми трябват повече пари.Вече имам някои идеи и трябва да започна да работя по тях

* малко реализъм пак добре ще ми дойде.Всъщност не точно реализъм ,а практичност-да мога да си правя план на действие и да го следвам точка по точка.
Да се науча да РАБОТЯ по целите си,защото имам ужасния навик да се занимавам само с неща,които ми харесват,а те сами по себе си са губене на време,хобита и не ми помагат много в живота.
Винаги съм била генератор на идеи,но оттам нататък съм оставяла друг да се занимава с тях.На мен ми е трудно да работя за осъществяването,защото в това няма въображение и в един момент изгубвам желание.Както и с храната.Докато беля плодчетата ми минава ентусиазма да ям плодовата салата.Винаги ми е било проблем.
Но! Тази година направих много добри дела, и мисля,че заслужавам поощрение от дядо Коледа.

*бих искала и нови контакти с подходящите хора,за да навляза в новите идеи за хобита (има неща,които винаги съм искала да направя,но не е случвало,просто защото не ми се отваряха врати за там,излизах с друг тип хора)

*повечко шансове и будност да ги уловя

*по-бързо да ми падне цвета от косата,за да мина пак в светлите нюанси  ;D
*пожелавам късмет на семейството ми.И те имат идеи,надявам се да ги осъществят.

мислех да пожелая нещо и за форума.Но едва ли има какво..тук всичко се случва..

това е засега,ако има нещо,ще го пратя чрез телепатична мисъл на дядо Коледа   ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Декември 04, 2010, 11:46:29 pm »
Амин! Да ти се сбъднат желанията! :kissd:

*

holanda

« Отговор #17 -: Декември 05, 2010, 12:13:46 am »
Амин! Да ти се сбъднат желанията! :kissd:

много ти благодаря  :kissd:.

Пожелавам да се сбъднат и твоите,(каквито не виждам да са вписани в темата,но все пак)..поръсвам те с вълшебен прашец и се надявам да бъдеш много щастлива  :58:

« Отговор #18 -: Декември 05, 2010, 12:35:52 am »
Я сега да се включа и аз по темата!  :rolleyes:
Равносметка  - ами годината беше средна работа,завърших,влезнах в унито,изживях нови неща с човека,с когото исках,но пак заради този човек страдах много и пак заради него сега ме измъчват мисли и съмнения как да продължа и какво да правя занапред,дано взема решението до края на годината. :(
Иначе желания за идващата - ами да намеря любовта най-вече,да си взема всички изпити,да съм жива и здрава аз и семейството ми и щастие!

А относно форума - пожелавам да има разбирателство между участниците и всички да сме живи и здрави,пък останалото ще си дойде само  :88:

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Декември 05, 2010, 01:06:22 am »
Жълтичко, четейки теб, Крис и др. луди-млади из форума, си казвам, че не е съвсем загубено поколението расло през 90-те и милениума. :blink:
За желанията- твоите и на другите участници: АМИН! :blink: :blink: :wub:
« Последна редакция: Декември 29, 2010, 09:49:42 pm от Uran »