*на мен сега ми трябват повече пари.Вече имам някои идеи и трябва да започна да работя по тях
* малко реализъм пак добре ще ми дойде.Всъщност не точно реализъм ,а практичност-да мога да си правя план на действие и да го следвам точка по точка.
Да се науча да РАБОТЯ по целите си,защото имам ужасния навик да се занимавам само с неща,които ми харесват,а те сами по себе си са губене на време,хобита и не ми помагат много в живота.
Винаги съм била генератор на идеи,но оттам нататък съм оставяла друг да се занимава с тях.На мен ми е трудно да работя за осъществяването,защото в това няма въображение и в един момент изгубвам желание.Както и с храната.Докато беля плодчетата ми минава ентусиазма да ям плодовата салата.Винаги ми е било проблем.
Но! Тази година направих много добри дела, и мисля,че заслужавам поощрение от дядо Коледа.
*бих искала и нови контакти с подходящите хора,за да навляза в новите идеи за хобита (има неща,които винаги съм искала да направя,но не е случвало,просто защото не ми се отваряха врати за там,излизах с друг тип хора)
*повечко шансове и будност да ги уловя
*по-бързо да ми падне цвета от косата,за да мина пак в светлите нюанси

*пожелавам късмет на семейството ми.И те имат идеи,надявам се да ги осъществят.
мислех да пожелая нещо и за форума.Но едва ли има какво..тук всичко се случва..
това е засега,ако има нещо,ще го пратя чрез телепатична мисъл на дядо Коледа