Здравей Гост

Духовните връзки - къде , кога , как? Аспекти ,домове и знаци....

• 90 Отговора
  • 13166 Прегледи
*

elfidka

• 3129
че всичко що е там(МЦ) в партнъорска карта, значи ще те учи на нещо, и това е съдбоносно в развитието ти. :blink:

WAW misla ze po dobre ne moze da se kase, kakto go kasa! :08:
[/quote]

Да разбирам.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Интересно как тогава датълкувам партньорски слънце и Сатурн в/у моя Юпитер....? ;D ;D

Има и други планетки , но те са по-далеч от съвпада....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
Интересно как тогава датълкувам партньорски слънце и Сатурн в/у моя Юпитер....? ;D ;D

А, бе Муцуно, нали не са ти на МЦ-то ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287

Za МЦ...само ли се ограничаваме? ;D ;D ;D :P
Чакам да чуя какво ще кажете..., стелиума е в Близнаци..В неин 10-ти дом ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129

Ми нали говорехме нещо за съзнание- подсъзнание оста МЦ–ИЦ...бла бла.....
 ;) ;) ;)
Ми какво да означава слънцето разпуска и цъфти от твоя Юпитер, а Сатурня само намира Юпито за разточително по въпроси за които той е много суроффф...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

MC w nikakaw sluzai ne e sa ogranizenia, a mehanismite s koito si postawame zeli w ziwota i kak gi postigame. sawisi na parwa linia ot snaka w koito se namira.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478

Марая, точен ли е съвпада? Питам, защото твоят Юпитер е на 27*52 в Близнаци, а на 24*54 отново в Близнаци имаш един много любовен мидпойн - Венера/Нептун. Така че ако въпросната личност ти е задействала тази точка и то в 8ми дом си е живо омагьосване.  ;)

*

Stella

• 7765
С баща ми имахме Юпитер в съвпад с Юпитер в Рак (и неговата Луна беше там). Той ме възпитаваше с пословици и поговорки и "вдявах" от първия път какво искаше да ми каже. Друг на мое място би се чудил каква е поуката размишлявайки поне 2 дни. :57:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287

Марая, точен ли е съвпада? Питам, защото твоят Юпитер е на 27*52 в Близнаци, а на 24*54 отново в Близнаци имаш един много любовен мидпойн - Венера/Нептун. Така че ако въпросната личност ти е задействала тази точка и то в 8ми дом си е живо омагьосване.  ;)

В смисъл? :rolleyes: :-\ Кой , кого омагьосва.... ;D?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
някакъв сайт с повече инфо за мидпойнтите при синастрия знаете ли?

*

Asol

• 4140
Готови рецепти в астрологията няма. ;) Мирабела качи наскоро интересни книжки в раздела за Полезни връзки и тези на Ебъртин май се намират.  Има и тема за мидпойнтите и още полезна информация, предоставена от Дияна.
Другото е практическо наблюдение.
« Последна редакция: Декември 04, 2010, 06:01:27 pm от Asol »

*

Stella

• 7765

Марая, точен ли е съвпада? Питам, защото твоят Юпитер е на 27*52 в Близнаци, а на 24*54 отново в Близнаци имаш един много любовен мидпойн - Венера/Нептун. Така че ако въпросната личност ти е задействала тази точка и то в 8ми дом си е живо омагьосване.  ;)

Хора, не знам за вас, ама аз не допускам повече от 0,5-1 градус за аспекти с мидпойнтите - това не са материални тела, а фиктивни точки. Не знам за какво омагоьосване може да се говори при аспект със Сатурн - по-скоро конструиране на мечтите и фантазиите, и поставянето им в практични пропорции и освобождаване от илюзиите.

А иначе съвпадът на Сатурн с партньорски Юпитер е труден аспект, но много перспективен, който е гаранция за сериозно партньорство, което може да бъде закрепено и юридически. Съвпадът на Слънце с Юпитер е гаранция за богатство и благополучие във връзката. Човекът с Юпитер дава насоката и перспективата, а този със Сатурн и Слънце - творческата и практическата реализация. Двамата са по-добри стратези, отколкото всеки поотделно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
някакъв сайт с повече инфо за мидпойнтите при синастрия знаете ли?

Moges da widis na tosi sait programa s midpointite i w sinastriata. Demo, koeto moges do 30 pati da startiras.
http://www.astrophoenix.at/index_bg.htm

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

Марая, точен ли е съвпада? Питам, защото твоят Юпитер е на 27*52 в Близнаци, а на 24*54 отново в Близнаци имаш един много любовен мидпойн - Венера/Нептун. Така че ако въпросната личност ти е задействала тази точка и то в 8ми дом си е живо омагьосване.  ;)

Хора, не знам за вас, ама аз не допускам повече от 0,5-1 градус за аспекти с мидпойнтите - това не са материални тела, а фиктивни точки. Не знам за какво омагоьосване може да се говори при аспект със Сатурн - по-скоро конструиране на мечтите и фантазиите, и поставянето им в практични пропорции и освобождаване от илюзиите.

А иначе съвпадът на Сатурн с партньорски Юпитер е труден аспект, но много перспективен, който е гаранция за сериозно партньорство, което може да бъде закрепено и юридически. Съвпадът на Слънце с Юпитер е гаранция за богатство и благополучие във връзката. Човекът с Юпитер дава насоката и перспективата, а този със Сатурн и Слънце - творческата и практическата реализация. Двамата са по-добри стратези, отколкото всеки поотделно.

As wsemam sa natalnite midpointi do 2 gradusa orbis, a sa direkzionite i transitnite do 1 gradus orbis!

*

Divna

• 2478

В смисъл, че Слънцето е "омагьосано", доколкото може да се разтопи леда на едно Слънце, което е в съвпад със Сатурн, разбира се. Дали Юпитер ще удебели леда или ще го разтопи това зависи от самия притежател на съвпада Слънце/Сатурн. Много зависи от това как е поставен съвпада в радикса /ти знаеш добре това/. Действието се развива в твоя осми дом - опасна двойнственна заона, в която до последно не се знае какво точно става.
Специално за мидпойнтите не бих могла да коментирам, защото те са висш пилотаж и може да стане катастрофа, ако не сме добре обучени как да запалим мотора и да излетим преди това. Давам просто предположения, с които не желая да ангажирам никого. Отговорността е голяма, а на тоя етап аз не съм готова да я поема.

*

Марая

• 28287
Мерси Дивна.... :blink: :wub:....

*

Марая

• 28287

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

*

Марая

• 28287
Доби , много сладки птички.... :blink: ;)

http://vbox7.com/play:87ae4a4f

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
Доби , много сладки птички.... :blink: ;)

http://vbox7.com/play:87ae4a4f

Ami kato foruma, nali taka! :85:
Ste widis kato se sabudat pak, kakwo ste stane tuk! :wink2:
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 01:10:18 am от doby »