Интересно как тогава датълкувам партньорски слънце и Сатурн в/у моя Юпитер....?

Има и други планетки , но те са по-далеч от съвпада....
Марая, точен ли е съвпада? Питам, защото твоят Юпитер е на 27*52 в Близнаци, а на 24*54 отново в Близнаци имаш един много любовен мидпойн - Венера/Нептун. Така че ако въпросната личност ти е задействала тази точка и то в 8ми дом си е живо омагьосване. 
В смисъл? :rolleyes:
Кой , кого омагьосва....
?
Хора, не знам за вас, ама аз не допускам повече от 0,5-1 градус за аспекти с мидпойнтите - това не са материални тела, а фиктивни точки. Не знам за какво омагоьосване може да се говори при аспект със Сатурн - по-скоро конструиране на мечтите и фантазиите, и поставянето им в практични пропорции и освобождаване от илюзиите.
А иначе съвпадът на Сатурн с партньорски Юпитер е труден аспект, но много перспективен, който е гаранция за сериозно партньорство, което може да бъде закрепено и юридически. Съвпадът на Слънце с Юпитер е гаранция за богатство и благополучие във връзката. Човекът с Юпитер дава насоката и перспективата, а този със Сатурн и Слънце - творческата и практическата реализация. Двамата са по-добри стратези, отколкото всеки поотделно.