Здравей Гост

Zet 5.12

• 67 Отговора
  • 11638 Прегледи
*

lin

Zet 5.12
« Отговор #20 -: Юни 14, 2005, 11:37:15 am »
Цитат
mi prati mi dannite ti na lichnia az da pogledna ako iskash :))
Еййй - супер си!

Ще ти ги пратя ей сега!  :)  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #21 -: Юни 14, 2005, 01:18:32 pm »
Цитат
Ти да не говориш за монотонност и скука?
Все едно сте изконсумирали всичко и повече няма....
И дори трудно намирате за какво да си говорите?!
Това е различно от това, за което говоря по-горе.
И ако е така - не е много добре положението.
Имала съм такива връзки.
Сега мога да кажа, че е било по-добре, че не са продължили по-дълго. :)

А 3 месеца е малко време, но пък е достатъчно на нашите години за да разберем искаме ли или не да бъдем с даден човек.
Какво мислиш?
opredeleno predi se karahme za glupsoti ..i to vse az namirah nachin da vdigam para...Sega ne se karame ..ima za kakvo da si govorim ne e kato da niama, no ia niama strastta i onazi magia, koiato ni pleniavashe ,,,sega sme kato dobri poznati , mai trapkata si e otishla..i poneje moai Asc e Rak, a negovia Skorpion moje bi nimame sili da vidim neshtata takiva kakvito sa..Az vse se pitam dali ne gresha v precenkata si , dali ne e prosto moment ..niakakva faza na vrazkata ni prez, koito preminavame  ?!?...ne mi e skuchno s nego ..iskma da sme zaedno vseki den, no dushata mi e kato poparena..i mislia, che i  s nego e taka ..moje bi, zashtoto veche ia niama trapkata....?Az iskam da bada s nego vse ohste....

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #22 -: Юни 14, 2005, 01:34:15 pm »
Знаеш ли какво мисля, че ще внесе яснота в положението и най-вероятно ще помогне... :)

Аз нали съм също Asc Рак... познато ми е вечното чудене.
А за практичното ми, земно Слънце това чудене направо е като морска болест!  ;)  :D

Таааа.. защо не си намериш малък повод, с който да се дистанцираш за около седмица.
Имам предвид да си измислиш я работа или нещо друго, заради което да не се виждате за кратко.
Действа перфектно!
Ще си наместиш всички чувства, желания и мисли.
А и той също.
И най-важното - не е нужно да му казваш, че е нарочно, за да няма драматизъм и нежелани ефекти.

Това помага да се видят нещата отстрани.
Когато сме в тях, не виждаме елементарни простички неща. :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #23 -: Юни 14, 2005, 02:16:43 pm »
Цитат
Знаеш ли какво мисля, че ще внесе яснота в положението и най-вероятно ще помогне... :)

Аз нали съм също Asc Рак... познато ми е вечното чудене.
А за практичното ми, земно Слънце това чудене направо е като морска болест!  ;)  :D

Таааа.. защо не си намериш малък повод, с който да се дистанцираш за около седмица.
Имам предвид да си измислиш я работа или нещо друго, заради което да не се виждате за кратко.
Действа перфектно!
Ще си наместиш всички чувства, желания и мисли.
А и той също.
И най-важното - не е нужно да му казваш, че е нарочно, за да няма драматизъм и нежелани ефекти.

Това помага да се видят нещата отстрани.
Когато сме в тях, не виждаме елементарни простички неща. :ph34r:
Nie se vijdame dosta riadko Lin na po 7-10dni vednaj :))  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #24 -: Юни 14, 2005, 02:20:47 pm »
Цитат
Nie se vijdame dosta riadko Lin na po 7-10dni vednaj smile.gif)

Нещо взехме множко да си приличаме с тебе....  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  ;)
« Последна редакция: Юни 14, 2005, 02:23:33 pm от lin »

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #25 -: Юни 14, 2005, 03:31:25 pm »
Цитат
Цитат
Nie se vijdame dosta riadko Lin na po 7-10dni vednaj smile.gif)

Нещо взехме множко да си приличаме с тебе....  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  ;)
E znachi e iasna rabotata  ;) niama kakvo da se zablujdavame da im biem shuta i tolkova  :D  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #26 -: Юни 14, 2005, 03:45:34 pm »
Цитат
E znachi e iasna rabotata wink.gif niama kakvo da se zablujdavame da im biem shuta i tolkova biggrin.gif

Цяла година се люлея около подобно решение... и все не става.
Ама такова люлеене... крайна степен на морска болест, както вече споменах! ;)

Просто не ми се ще да постъпвам, както бих постъпила преди.

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #27 -: Юни 14, 2005, 03:52:53 pm »
Цитат
Цитат
E znachi e iasna rabotata wink.gif niama kakvo da se zablujdavame da im biem shuta i tolkova biggrin.gif

Цяла година се люлея около подобно решение... и все не става.
Ама такова люлеене... крайна степен на морска болест, както вече споменах! ;)

Просто не ми се ще да постъпвам, както бих постъпила преди.
tochno tova i men me spira  :ph34r:  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #28 -: Юни 14, 2005, 04:31:37 pm »
Цитат
tochno tova i men me spira  :ph34r:
Смятам, че е много добре, че подхождаме по нов начин.
И както АН ми е казвала, ако нещо е необходимо за нашия живот, то ще остане в него!  :)  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #29 -: Юни 14, 2005, 04:35:45 pm »
Цитат
Цитат
tochno tova i men me spira  :ph34r:
Смятам, че е много добре, че подхождаме по нов начин.
И както АН ми е казвала, ако нещо е необходимо за нашия живот, то ще остане в него!  :)
Pone znaem s teb prez kakvo shte minem, a i kato si plachen otvreme navreme na ramo moje i da e po-leko ...Vajnoto e, che shte stane tova, koeto e pisano i az ne se samniavam, che shte e nai-dobroto za nas  :D  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #30 -: Юни 15, 2005, 09:00:51 am »
Цитат
Pone znaem s teb prez kakvo shte minem, a i kato si plachen otvreme navreme na ramo moje i da e po-leko ...Vajnoto e, che shte stane tova, koeto e pisano i az ne se samniavam, che shte e nai-dobroto za nas  :D
Добро утро!  :D

Как е настроението днес?
Аз реших, че денят ми ще е добър след спринта, който направих подир един трамвай... а той милостиво все пак ме качи!  ;)

edna, аз определено или съм свикнала със случващите ми се неща /т.е. с неслучването им/ или пък се успокоявам окончателно с мисълта, че в крайна сметка водя един доста спокоен /освободен от злободневна суета/ живот. А това не е никак малко! ;)  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #31 -: Юни 15, 2005, 09:21:54 am »
Цитат
Цитат
Pone znaem s teb prez kakvo shte minem, a i kato si plachen otvreme navreme na ramo moje i da e po-leko ...Vajnoto e, che shte stane tova, koeto e pisano i az ne se samniavam, che shte e nai-dobroto za nas  :D
Добро утро!  :D

Как е настроението днес?
Аз реших, че денят ми ще е добър след спринта, който направих подир един трамвай... а той милостиво все пак ме качи!  ;)

edna, аз определено или съм свикнала със случващите ми се неща /т.е. с неслучването им/ или пък се успокоявам окончателно с мисълта, че в крайна сметка водя един доста спокоен /освободен от злободневна суета/ живот. А това не е никак малко! ;)
Dobro utro Lin :D

Znaesh kakvo ti napisah . i sam sigurna che shte sam prava  :D to e naopisano tam bialo na cherno v tvoia horoskop...
Nastroenieto e na nivo  :D slusham muzika , pia kafe i bachkam :)
Btw sprinta sutrin e mnogo polezno neshto  ;) , mislia si da pochna da ticham sutrin...shte mi doide mnogo tonizirashto  :D
Opredeleno niama miasto za tervoga, zashtoto mislia, che naistina si jiveem dobre..v kraiana smetka niamame niakvi seriozni i fatalni problemi  :D  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #32 -: Юни 15, 2005, 09:40:08 am »
Цитат
Nastroenieto e na nivo biggrin.gif slusham muzika , pia kafe i bachkam smile.gif
Btw sprinta sutrin e mnogo polezno neshto wink.gif , mislia si da pochna da ticham sutrin...shte mi doide mnogo tonizirashto biggrin.gif

Само така!

Как го правиш това със сутрешното ставане рано, че и да имаш сили да тичаш...?!?!
Възхищавам се на такива хора!
На мен ми дай да поспя до последната секунда :ph34r:
А спортуването активно пак го отложих с още една седмица  :(  :angry:  :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #33 -: Юни 15, 2005, 12:12:48 pm »
Цитат
Цитат
Nastroenieto e na nivo biggrin.gif slusham muzika , pia kafe i bachkam smile.gif
Btw sprinta sutrin e mnogo polezno neshto wink.gif , mislia si da pochna da ticham sutrin...shte mi doide mnogo tonizirashto biggrin.gif

Само така!

Как го правиш това със сутрешното ставане рано, че и да имаш сили да тичаш...?!?!
Възхищавам се на такива хора!
На мен ми дай да поспя до последната секунда :ph34r:
А спортуването активно пак го отложих с още една седмица  :(  :angry:  :ph34r:
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ami predi stavah rano i tichah predi rabota..beshe si supre..tichash 20-30min polse hladen dush i si kato nov chovek i cial den si zareden s energia... :D No sega otdavna ne sam go pravila... :( mai trioabva da pochna pak ..inache niamam problemi sas stavaneto sutrin...daje naposledak sama se budia savsem rano ..i posle pak zaspivam, zashtoto ima pone 1-2h predi normalnoto mi stavane  ;) luda rabota  :D  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #34 -: Юни 15, 2005, 04:21:34 pm »
И аз така се будя рано и пак заспивам... ама после едвам ставам за работа.
Да не е нещо пак от Сатурн?!  :blink:  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #35 -: Юни 16, 2005, 08:28:39 am »
Цитат
И аз така се будя рано и пак заспивам... ама после едвам ставам за работа.
Да не е нещо пак от Сатурн?!  :blink:
Oooooooooooh neznam ..iavno triabva neshto da se napravi ..kakvi problemi imame samo  ;) ne mi se viarva da e ot satara :))

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #36 -: Юни 16, 2005, 08:51:41 am »
Цитат
kakvi problemi imame samo wink.gif ne mi se viarva da e ot satara smile.gif

Според мен е от нерви и напрежение.
Знам, че форума не е за обсъждане на такива неща, ама и без това никой не ни обръща внимание в момента  :D  :D

Та аз като приключа един такъв работен ден... с много задачи... спешни срокове... нерви... и като се прибера у нас, буквално не мога да се отпусна.
Сещаш ли се за Чарли Чаплин в "Модерни времена", където работеше в една фабрика и завинтваше с гаечни ключове незнам си к'ви неща по цял ден. След работа продължаваше да прави същите движения с ръце и не можеше да спре...  :D  :D  :D
Ей такова нещо... само че на психично ниво.

И нощем се будя, сядам в леглото и почвам трескаво да мисля какво съм пропуснала... нещо съм забравила да свърша, а е било страшно важно и спешно... Изпадам в див ужас, защото си мисля, че съм издънила някой проект... Лудница! А в същност това си е номер на съзнанието ми, което продължава да работи на бързи обороти и не може да заспи...
Много е зловещо понякога. Докато осъзная, че това е нереално и че всъщност всичко си е наред изпитвам ужасно безпокойство.  :ph34r:  :(

Да взема да се прегледам, а? :D  ;)
Може да ме пратят на санаториум (дано не е някъде другаде ;) ) и тъкмо ще уредя и лятната отпуска. :D  :D  :D  

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #37 -: Юни 16, 2005, 11:56:24 am »
Според мен е от нерви и напрежение.
Знам, че форума не е за обсъждане на такива неща, ама и без това никой не ни обръща внимание в момента  :D  :D

Та аз като приключа един такъв работен ден... с много задачи... спешни срокове... нерви... и като се прибера у нас, буквално не мога да се отпусна.
Сещаш ли се за Чарли Чаплин в "Модерни времена", където работеше в една фабрика и завинтваше с гаечни ключове незнам си к'ви неща по цял ден. След работа продължаваше да прави същите движения с ръце и не можеше да спре...  :D  :D  :D
Ей такова нещо... само че на психично ниво.

И нощем се будя, сядам в леглото и почвам трескаво да мисля какво съм пропуснала... нещо съм забравила да свърша, а е било страшно важно и спешно... Изпадам в див ужас, защото си мисля, че съм издънила някой проект... Лудница! А в същност това си е номер на съзнанието ми, което продължава да работи на бързи обороти и не може да заспи...
Много е зловещо понякога. Докато осъзная, че това е нереално и че всъщност всичко си е наред изпитвам ужасно безпокойство.  :ph34r:  :(

Да взема да се прегледам, а? :D  ;)
Може да ме пратят на санаториум (дано не е някъде другаде ;) ) и тъкмо ще уредя и лятната отпуска. :D  :D  :D[/QUOTE]
Eeeeeeeeeeeee mi tvoaita rabota mnogo napregnata  :blink: to e palna ludnica  :blink: ...Pri takiva uslovia e normalno da niamash normalen san,,,poneje tolkova si prenapregnata, che tiaoto e pod postoianen stres i niam mig pokoi...triabva ti otpuska i sashto taka vitamini ..topli vani s aromatni masla i indiski prachici za otpuskane i relax ;)  :D Az sashto sam imala takiva momenti prebirala sam se skapana prsoto izcedena na raba na silite si i nemoga da zaspia chustvam se kato prebita a sania ne idva ..ili ako zaspia se budia v ranni chasove..Sega pri men ne e taka v smisal imam rabota no ne mislia che stavam tolkova rano zaradi tova..moje bi imam prekaleno mnogo energia i kratkia san  mi stiga daje dnes se sabudih v 5h ..i kato se zamislia i predi sam imala takiva momenti... ;)  

*

lin

Zet 5.12
« Отговор #38 -: Юни 16, 2005, 12:07:30 pm »
Цитат
..moje bi imam prekaleno mnogo energia

Ето затова сутришното бягане ще ти дойде много добре според мен.
Едно - за добра форма и тонус, и второ - сънят ти със сигурност ще стане по-здрав.

*

edna

• **
  • 541
Zet 5.12
« Отговор #39 -: Юни 17, 2005, 08:48:24 am »
Цитат
Цитат
..moje bi imam prekaleno mnogo energia

Ето затова сутришното бягане ще ти дойде много добре според мен.
Едно - за добра форма и тонус, и второ - сънят ти със сигурност ще стане по-здрав.
Mnnnnnnnnnnnnnndaaaaaaaa  :rolleyes:
Zdraveto e nai-vajno i predi vsichko  ;) Lin oshte malko ostana neka Saturn mine v Lav i togava shte mojem da si otdahnem  :)