Според мен е от нерви и напрежение.
Знам, че форума не е за обсъждане на такива неща, ама и без това никой не ни обръща внимание в момента
Та аз като приключа един такъв работен ден... с много задачи... спешни срокове... нерви... и като се прибера у нас, буквално не мога да се отпусна.
Сещаш ли се за Чарли Чаплин в "Модерни времена", където работеше в една фабрика и завинтваше с гаечни ключове незнам си к'ви неща по цял ден. След работа продължаваше да прави същите движения с ръце и не можеше да спре...
Ей такова нещо... само че на психично ниво.
И нощем се будя, сядам в леглото и почвам трескаво да мисля какво съм пропуснала... нещо съм забравила да свърша, а е било страшно важно и спешно... Изпадам в див ужас, защото си мисля, че съм издънила някой проект... Лудница! А в същност това си е номер на съзнанието ми, което продължава да работи на бързи обороти и не може да заспи...
Много е зловещо понякога. Докато осъзная, че това е нереално и че всъщност всичко си е наред изпитвам ужасно безпокойство. :ph34r:
Да взема да се прегледам, а?
Може да ме пратят на санаториум (дано не е някъде другаде

) и тъкмо ще уредя и лятната отпуска.

[/QUOTE]
Eeeeeeeeeeeee mi tvoaita rabota mnogo napregnata :blink: to e palna ludnica :blink: ...Pri takiva uslovia e normalno da niamash normalen san,,,poneje tolkova si prenapregnata, che tiaoto e pod postoianen stres i niam mig pokoi...triabva ti otpuska i sashto taka vitamini ..topli vani s aromatni masla i indiski prachici za otpuskane i relax

Az sashto sam imala takiva momenti prebirala sam se skapana prsoto izcedena na raba na silite si i nemoga da zaspia chustvam se kato prebita a sania ne idva ..ili ako zaspia se budia v ranni chasove..Sega pri men ne e taka v smisal imam rabota no ne mislia che stavam tolkova rano zaradi tova..moje bi imam prekaleno mnogo energia i kratkia san mi stiga daje dnes se sabudih v 5h ..i kato se zamislia i predi sam imala takiva momenti...