Здравей Гост

Казват ли мъжете обичам те и кога? Кой знаци признават чувствата си?

• 258 Отговора
  • 44216 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw

Кои са мъжете , които са готови да признаят чувствата си?
Кога признават , че обичат?
Как обичат мъжете ?- марс , луна , слънце....
Кои знаци признават по-лесно и кои по-трудно чувствата си?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Трябваше да чакам 7 месеца, за да чуя заветните думи от един водолей, луна близнаци, марс и венера в риби...
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
Скорпионите го признават бързо... ;D , рибите също...., струва ми се , че раците го правят по-късно...Нямам опит ;D...
Марс в скорпион е много инпулсивен и бързо си признава...,Марса в риби е най-добрия любовник- винаги съм го твърдяла... Луната в риби е по-бавничка в смисъл по-трудно се издава...,

Изидора , не мисля ,че дълго си чакала при толкова много въздух... :blink: ;)...При въздуха всичко минава през мисълта... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

според мен овните и лъвовете най-бързо признават...или венера там. или по точно бързо се палят.
а най не признават козирожките и девишките влияния ...и особено луна в козирог. за тях признанието в любов са лиготии  :blink:

*

nerealna

мисля, че и домовете имат значение- ако един мъж е с луна, слънце или венера в козирог /примерно/, но планетата е в 5 ти дом има по-голяма верояност да си признае чувствата. 

Луна и Венера на мъжа в 12ти дом също не биха признали лесно чувствата си.  :-\

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Скорпионите го признават бързо... ;D , рибите също...., струва ми се , че раците го правят по-късно...Нямам опит ;D...
Марс в скорпион е много инпулсивен и бързо си признава...,Марса в риби е най-добрия любовник- винаги съм го твърдяла... Луната в риби е по-бавничка в смисъл по-трудно се издава...,

Изидора , не мисля ,че дълго си чакала при толкова много въздух... :blink: ;)...При въздуха всичко минава през мисълта... :blink:

Жените дават секс, за да получат любов. Мъжете дават любов, за да получат секс. и двете страни искат едно и също-любов и секс, но обикновено в различна последователност, от което произтича и вечната борба между половете.
Аз лично си изразавам чувствата, ако ми падне шапката като е вида от пръв погледр особено ако е от листа ми на плачките ми! :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

Ох,нещо се обърквам,противоречат си мненията,поне в случея с един представител тука  - Слънце в Телец,Луна в Риби,Марс в Скорпион и Венера в Овен - според вас бързо или бавно ще си признае? :-\

Поздрави на всички с тази прекрсана песен на един мъж, който знае как да изрази чувствата си ;)
Испанска е, защото ми е испанско и...влюбено ;)

http://www.youtube.com/watch?v=tVWm0e_BwJM

Ох,нещо се обърквам,противоречат си мненията,поне в случея с един представител тука  - Слънце в Телец,Луна в Риби,Марс в Скорпион и Венера в Овен - според вас бързо или бавно ще си признае? :-\
Тая Луна в Риби може да размъти водите, да го направи по-скрит и неуверен, за да изрази емоциите се, въпреки силно активните и иницативните планети в другите знаци..така че може да помълчи като риба известно време..  :rolleyes:

Луна и Венера на мъжа в 12ти дом също не биха признали лесно чувствата си.  :-\
Аз ги имам и двете в 12 дом, в Дева на всичкото отгоре, не съм мъж, ама не съм казвала обичам те досега. Е, казвала съм на мои много близки приятелки, но на мъж - не. Честно казано, 7-те месеца, които спомена Изидора, даже не са достатъчни, за да кажа на някого, че го обичам. Просто ми е много трудно, за мен тези думи означават супер много и не  е редно да се хабят, като се казват твърде често и твърде лесно.
Веднъж тъкмо когато исках да ги кажа на момчето, в което бях влюбена от 2 години и бяхме заедно от почти 6 месеца, преди да го направя, той прекрати връзката. Така че много се радвам, че съм си спестила думите и така и не мисля, че наистина съм го обичала.
Други жени с Венера и Луна там да кажат дали и те са така, интересно ми е.

А АСЦ Дева ли ти е?  :blink:

Тая Луна в Риби може да размъти водите, да го направи по-скрит и неуверен, за да изрази емоциите се, въпреки силно активните и иницативните планети в другите знаци..така че може да помълчи като риба известно време..  :rolleyes:

Мерси,значи ще си почакам аз  :rolleyes: лошото е,че аз си казвам без бой чувствата,е,понякога ми е трудно,но повечето пъти много говоря  :-[

*

jinom

• **
  • 1753
Веднъж тъкмо когато исках да ги кажа на момчето, в което бях влюбена от 2 години и бяхме заедно от почти 6 месеца, преди да го направя, той прекрати връзката.

:rolf:

Мерси,значи ще си почакам аз  :rolleyes: лошото е,че аз си казвам без бой чувствата,е,понякога ми е трудно,но повечето пъти много говоря  :-[

Интересно е и Луната му в Риби какви апсекти получава от тебе в синастрията, ако са съвместими, както и Меркуриите ви, може би ще те разбере и ще ти отговори на думите ;)

*

elfidka

• 3129
Как обичат мъжете...е** ли им майката ?
Тези същества със сигурност са направени по погрешка от създателя, тъй като ги е създал в последния си работен ден и е бил мноооооого уморен. Но след Неделната почивка, в Понеделник като видял какво е направил, решил да поправи грешката си и сътворил жената, но не от кал, а от част от вече направения мъж. И понеже бил жалостив, оставил и него да живее.
Направил я и ѝ заръчал да пази душата му и да бди над него, защото мъжът в неговата първичност много лесно изгубва пътя си. А мъжът в своята първичност започнал да приема това като служене към него.  
Заръчал ѝ също така да храни душата му, със своята неугасваща любов, а мъжът в свята първичност проявявил лакомия и поискал да се храни от много жени.
Заръчал ѝ също така да продължи делото му, за да може Бог да се занимава с други дела. И така ѝ дал правото да продължи човешкия род. И като Бог, да взима една малка част от мъжа и да създава с тялото си нови човеци. А мъжът в неговата първичност злоупотребявал с топлината на тялото ѝ.
Заръчал ѝ също така да предаде това тайнство на дъщерите си, за да не угасне светлината в очите им. А мъжът в неговата първичност започнал да цени само синовете си, тъй като само те са на мъжа подобни.
И тъй като Бог бил справедлив, дал на мъжа силни ръце, за да ловува с тях и здрав гръб за да построи дом и му заръчал да пази това което му е дадено. А мъжът в своята първичност заживял в дома си сам и сам се хранел с лова си..
Видял това Бог и не му се харесало. Тогава дал на жената най-великия дар на света, женския чар, и направил мъжът подвластен на тази магия, за да пожелае да споделя както дома си с нея, така и лова си с нея. За да може тя да върши делата които Бог ѝ е заръчал.

Това ми роди главата тази вечер, моля мъжкото съсловие да ме извини за моментното ми настроение / Вдъхновение /  ;)
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 04:54:39 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

Веднъж тъкмо когато исках да ги кажа на момчето, в което бях влюбена от 2 години и бяхме заедно от почти 6 месеца, преди да го направя, той прекрати връзката.

:rolf:

Не се смей, става върпос за акцентирана Дева!!..и аз съм на пангара с такова чудо сега Луна в Дева в 12ти и АСЦ Дева...- 8 месеца си пшем без да се виждаме, наскоро се видяхме, но всичко е толкова труднооо и аналитично, че той докато се усети аз вече може да съм с друг...но пък не ме оставя на мира, хем не става, хем не спира.

Интересно е и Луната му в Риби какви апсекти получава от тебе в синастрията, ако са съвместими, както и Меркуриите ви, може би ще те разбере и ще ти отговори на думите ;)

Проблема е,че не му знам часа на раждане. :( Моята Луна е в Дева в 12ти дом,а неговата е в Риби.Иначе моя Мерк е в Стрелец в 2ри дом,неговия е на 29тия градус на Овен.  :-\

Как обичат мъжете...е** ли им майката ?
Тези същества със сигурност са направени по погрешка от създателя, тъй като ги е създал в последния си работен ден и е бил мноооооого уморен.

Жином е виновен,значи!!!Жиномеееее,само грешки правиш,ааааа!А ние да ти сърбаме попарата,може ли такива работи????  :angry:

*

elfidka

• 3129
според мен овните и лъвовете най-бързо признават...или венера там. или по точно бързо се палят.
а най не признават козирожките и девишките влияния ...и особено луна в козирог. за тях признанието в любов са лиготии  :blink:

Верно е , че Лъвовете бързо палят, ама за признаване, не мога да кажа. Моят Лъв дома, бързо запали и 1 месец след като се запознахме започна да ми мести багажа в тях  ;)
Но, това, че ме обича го чух година и 9 месеца по-късно, когато разбра, че си отивам.
Е, върна ме, извади дар слово и реши да се жени за мене.
Слъцето му е в Лъв, Мараса Водолейски, Луната е Везнишка.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
Тази вечер един Реален виртуален ;D ;D и един Реален не виртуален ми казаха , че ме обичат....
Последния се чуди 1 час как да го съобщи , щото аз просто не му обръщам необходимото внимание...След един час напред назад в хола седна с/у мен помоли ме за секунда да го погледна и ми каза:
-Ти наистина ли не разбираш , че те обичам? Очите му преливаха..... :blink:
Слънце/Луна- риби...Марс в Скорпион....-Това е най-късното признание! :blink: