Как обичат мъжете...е** ли им майката ?
Тези същества със сигурност са направени по погрешка от създателя, тъй като ги е създал в последния си работен ден и е бил мноооооого уморен. Но след Неделната почивка, в Понеделник като видял какво е направил, решил да поправи грешката си и сътворил жената, но не от кал, а от част от вече направения мъж. И понеже бил жалостив, оставил и него да живее.
Направил я и ѝ заръчал да пази душата му и да бди над него, защото мъжът в неговата първичност много лесно изгубва пътя си. А мъжът в своята първичност започнал да приема това като служене към него.
Заръчал ѝ също така да храни душата му, със своята неугасваща любов, а мъжът в свята първичност проявявил лакомия и поискал да се храни от много жени.
Заръчал ѝ също така да продължи делото му, за да може Бог да се занимава с други дела. И така ѝ дал правото да продължи човешкия род. И като Бог, да взима една малка част от мъжа и да създава с тялото си нови човеци. А мъжът в неговата първичност злоупотребявал с топлината на тялото ѝ.
Заръчал ѝ също така да предаде това тайнство на дъщерите си, за да не угасне светлината в очите им. А мъжът в неговата първичност започнал да цени само синовете си, тъй като само те са на мъжа подобни.
И тъй като Бог бил справедлив, дал на мъжа силни ръце, за да ловува с тях и здрав гръб за да построи дом и му заръчал да пази това което му е дадено. А мъжът в своята първичност заживял в дома си сам и сам се хранел с лова си..
Видял това Бог и не му се харесало. Тогава дал на жената най-великия дар на света, женския чар, и направил мъжът подвластен на тази магия, за да пожелае да споделя както дома си с нея, така и лова си с нея. За да може тя да върши делата които Бог ѝ е заръчал.
Това ми роди главата тази вечер, моля мъжкото съсловие да ме извини за моментното ми настроение / Вдъхновение /