Здравей Гост

Казват ли мъжете обичам те и кога? Кой знаци признават чувствата си?

• 258 Отговора
  • 44285 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Отговорът "И...нали си знаеш?" брои ли се за отговор? ;)

Незнам.  ;D Но пък е нормално човек като е влюбен да се държи неадекватно на моменти и да има неловки ситуации, всичко се случва, а другия влюбен вероятно ще има сърце да го приеме.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

tadj-all

Гледам, че 8 страници се изписаха, та да ви попитам - разбрахте ли, кои мъже си признават чувствата и кои не?

Добър вечер! :blink:

Мо"е ли , да ти го кажа на капса?! ;D ;)
СИЛНИТЕ МЪЖЕ , ОНЕЗИ КОИТО НЯМАТ КОМПЛЕКСИ И ОБИЧАТ С ДУША , НЕ С МЕЖДУКРАЧИЕ..... :blink: ;) :wub:

Това в червено е толкова хиперболизирана женска проекция на мъжкото в мъжете, че просто нямам думи...

п.п: И ми дай пример за мъж, който няма комплекси.

п.п.1: и ми обясни - ако човек няма комплекси...как обича ;)
 :wub:

*

Рая

• **
  • 1094
По вероятно е да бъда сама, отколкото да тръгна да преследвам мъж.
Както казах съм много предпазлива по отношение на чувствата и разкриването им. Имала съм връзка, в която си страдах тихичко, но той така и не разбра, затова като му казах, че приключваме гледаше като ударен от гръм.

*

abroad

Това ми прилича на нещо което видях скоро в един филм:мъдра майка казва на щерка си
" Дъще,колкото и да обичаш един мъж(е) им позволявай да те познават само от кръстта надолу ако искаш връзката ти да просъществува". Според нея в сърцето и умът и никой не трябва да знае какво става  :rolleyes:

А кой си признава чувствата-този който ги има.Ако не ги признава-ги показва.Ако не ги показва-означава че това не са чувства,а нещо друго в което се изразява отношението.

Да си призная, това е най-смисленото по темата, което зачетох ;D с всичките му подтълкувания и нюанси
Синухе, сега ако може и да го навържеш астрологично, ще съм ти благодарна

*

jinom

• **
  • 1753

Аз нямам комплекси

...жилищни. ;D

А иначе, ако сме сериозни, за един мъж, дори да се нарече мъж - това вече е комплекс. Това е един образ, който аз съм създал от едно парче кал, но заради масмедиите, това парче кал невероятно се е идеализирало до нещо наречено си "мъж". Това е типичен пример как от нищо се създава нещо.  ;D

Това ми прилича на нещо което видях скоро в един филм:мъдра майка казва на щерка си
" Дъще,колкото и да обичаш един мъж(е) им позволявай да те познават само от кръстта надолу

Това моята майка ми го каза още преди да стана госпойца  :-[ ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Аз нямам комплекси

...жилищни. ;D

А иначе, ако сме сериозни, за един мъж, дори да се нарече мъж - това вече е комплекс. Това е един образ, който аз съм създал от едно парче кал, но заради масмедиите, това парче кал невероятно се е идеализирало до нещо наречено си "мъж". Това е типичен пример как от нищо се създава нещо.  ;D

Aлоооо , Админа.....ние  жените сме ощетени...като ни е направил от едно парче кал...., що ни е дал по-малко грамаж? :-[ :-[ :57: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
Тя всяка жена е загадка за мъжа, както и обратното за жалост. ;D Такива постулати споделям единствено, ако идват от същността и природата на съответния екземпляр, нещо позите и насилственото тайно излъчване с цел да се докараш пред другия, особено в любовта, ми се струват меко казано болнави и сериозна пречка в една връзка.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

• 2478
Гледам, че 8 страници се изписаха, та да ви попитам - разбрахте ли, кои мъже си признават чувствата и кои не?

СИЛНИТЕ МЪЖЕ , ОНЕЗИ КОИТО НЯМАТ КОМПЛЕКСИ И ОБИЧАТ С ДУША , НЕ С МЕЖДУКРАЧИЕ..... :blink: ;) :wub:

:clap: :clap: :clap:
Ами какво да си говорим! Житейският опит и то добре осъзнат веднага си личи! Браво, Марая! Много добре си го казала!

*

tadj-all

Цитат на: jinom
Аз нямам комплекси

...жилищни. ;D

Абсолютно съм съм съгласен с червения цитат.
Под "мъж", една жена има предвид стереотип и качества, които един мъж "трябва" да притежава. И тръгне ли мъжът да бъде мъж, то неминуемо има конфликт на негови лични качества със стереотипа. Следователно - пораждат се и комплекси...

*

Марая

• 28287

Това в червено е толкова хиперболизирана женска проекция на мъжкото в мъжете, че просто нямам думи...

Чисто , така както обича душата му , безрезервно , без предразсъдъци , безусловно и свободно...Той просто обича и не го вълнува дали другия обича.... :wub: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
И ето още един цитат, този път на Стендал, който също подкрепя думите по-горе...

"Любимата, която сме желали три години, наистина е любима. В пълния смисъл на думата. Към нея се пристъпва само трепет. И ще кажа на донжуановците: човек, който трепери не скучае. Удоволствието в любовта е толкова по-силно, колкото по-силни са опасенията."

Така, че не е много добре май да знаеш какво се случва в главата на любимия/та/. ;)

*

tadj-all

Цитат на: Марая

Чисто , така както обича душата му , безрезервно , без предразсъдъци , безусловно и свободно...Той просто обича и не го вълнува дали другия обича.... :wub: :blink:

Случайно това дали не е (само)заблуда от твоя страна?

п.п: Основно правило в любовта е, че никоя любов не е безкористна!

п.п.1: Ако някой/някоя тръгне да обича другиго безусловно и свободно, без да се вълнува, дали другия обича за мен той е "луд".

п.п.2: да обичаш другиго, без да се вълнуваш от неговите чувства се нарича...слепота! Може и субективизъм. А може и...егоизъм. К'ва ще е тая любов, к'во ще е това обичане, ако ги има тия по-горе?

*

Divna

• 2478
Тя всяка жена е загадка за мъжа, както и обратното за жалост. ;D Такива постулати споделям единствено, ако идват от същността и природата на съответния екземпляр, нещо позите и насилственото тайно излъчване с цел да се докараш пред другия, особено в любовта, ми се струват меко казано болнави и сериозна пречка в една връзка.

Споделям мнението ти Съни! Как е възможно да изискваш открити и чисти отношения с един човек, ако ти самия се криеш зад някаква маска?
Това с "игричките", да се правя на загадъчна и майка ми ми го казваше. Ама аз не, че я послушах.  ;D Няма да следвам нейните съвети, щом те не ми допадат. Пък и вече съм зряла жена, която си има собствено мнение и не е нужно да "играя" по свирката на някакви криворазбрани за мен разбирания пък дори те да са схващания на автори от 17 век.

*

Марая

• 28287
Цитат на: Марая

Случайно това дали не е (само)заблуда от твоя страна?

п.п: Основно правило в любовта е, че никоя любов не е безкористна!

п.п.1: Ако някой/някоя тръгне да обича другиго безусловно и свободно, без да се вълнува, дали другия обича за мен той е "луд".

п.п.2: да обичаш другиго, без да се вълнуваш от неговите чувства се нарича...слепота! Може и субективизъм. А може и...егоизъм. К'ва ще е тая любов, к'во ще е това обичане, ако ги има тия по-горе?

Любов и корист нямат нищо общо...,ама нищо! :blink:

Няма слепота има *божествена любов* Аз обичам , обичам много силно....с това си чувство изпратено в Акашовите записи , давам на вселената и получавам....Има обмен...енергиен обмен , при който няма мерки и теглилки....

Аз назаем не съм те прегръщал
и назаем не съм те мечтал,
всяка ласка под брой да ми връщаш.
Мен ми стига, че нещо съм дал.
Може днес да не дойдеш на среща
но след ден,
но след два,
но след три
да потрепне в душата ти нещо
и за мен да преминеш гори,
над които небето поклаща
обгорено от бури платно.
Може дълго писма да не пращаш,
но да сложиш две думи в едно
то за двеста писма да вълнува
и за двеста да има цена.

Може само веднъж да целуваш
ала тази целувка една
до последния дъх да гори,
до последния дъх...
и до гроба.

Стига заеми!
Стига везни!

Искам
обич за обич.

*

Mia21

• 2502

Споделям мнението ти Съни! Как е възможно да изискваш открити и чисти отношения с един човек, ако ти самия се криеш зад някаква маска?
Това с "игричките", да се правя на загадъчна и майка ми ми го казваше. Ама аз не, че я послушах.  ;D Няма да следвам нейните съвети, щом те не ми допадат. Пък и вече съм зряла жена, която си има собствено мнение и не е нужно да "играя" по свирката на някакви криворазбрани за мен разбирания пък дори те да са схващания на автори от 17 век.

Права си, Дивна! Класици са от 17-ти век, но донякъде съдя и по себе си. Винаги е по-интересно ако нещо не е съвсем ясно. Ако дойде някой мъж, хвърли ми се на врата и ми каже, че иска всичко от мен, със сигурност ще се уплаша. Най-вероятно и ще избягам... ;D

*

Divna

• 2478

Всяко човешко същество има комплекси! Ама тук не мога да схвана какво общо търсиш между любовта и комплексите. Колкото е по-комплексиран човека, толкова по-комплексирани хора ще привлича. "За всеки влак си има пътници!" както се казва. Ако е луксозен влака какви пътници ще се возят в него?  ;)

*

Рая

• **
  • 1094
Марая, красиво е!
Но за мен такава любов е утопия!

*

Марая

• 28287
Марая, красиво е!
Но за мен такава любов е утопия!

Любовта е вътре в нас.... ;D , трябва само да я отключим....

P.S...Полуготова съм , ако не утре в другиден.... :wub:

*

Divna

• 2478

Права си, Дивна! Класици са от 17-ти век, но донякъде съдя и по себе си. Винаги е по-интересно ако нещо не е съвсем ясно. Ако дойде някой мъж, хвърли ми се на врата и ми каже, че иска всичко от мен, със сигурност ще се уплаша. Най-вероятно и ще избягам... ;D

Абе Мия, караш ме да ти се ядосвам.  ;D Ти каква работа ще си имаш с припрян мъж? То е ясно, че ако е интелигентен колкото теб, няма да ти се хвърли на врата и да те обсипе с някакви любовни думи още преди да е опознал душата ти. Ако има сериозни намерения към теб ще се постарае да те опознава ден след ден и ще те "храни" ден след ден с думи, които да стоплят сърцето и душата ти. Един човек, когато обича неговата цел е да направи обичаното същество щастливо, а не да го плаши.  ;D