Здравей Гост

Казват ли мъжете обичам те и кога? Кой знаци признават чувствата си?

• 258 Отговора
  • 44417 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Колега Тадж-Ал...., ако обичате ..., превод в ефир за думичката БОЗАВО ;D ;D , има хора , които не я разбират.... :rolf: :rolf: :rolf:

Идва от "боза". Плътна, гъста напитка от брашно, в която има захар или подсладител. Не е прозрачна и каквото се топне в нея (ако е малко по размер и тегло), не се вижда, и се "губи".

Бозаво - хем боза е, хем е и розаво ;)

Сиреч - това е Венерино/Нептунова дума, касаеща неоткриваемостта на потопеното в...гъстотата на течността ;)

;D Tя се прави от ЕЧЕМИК и има съдържание на алкохол мин...3% ;) ;D ;D

Домашната рецепта е с брашно. А, нали знаеш, какво се мели за да стане на брашно :P

*Алкохола, ха познай кой го управлява ;)

Оооо, за НЕПТУН ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО , ЗА ЛУНА ДУМА ДА СЪМ ЧУЛА И СМЕ НА КЪЛБО  И МАРСАААА- ГРАДУСА! :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
Абе хора, смилете се над мен!  :25:
Стига с тая боза. Знаете ли как ми се допи, а няма от къде да си купя.

*

Марая

• 28287
Абе хора, смилете се над мен!  :25:
Стига с тая боза. Знаете ли как ми се допи, а няма от къде да си купя.

Ще ти пратим през януари.... :wink2: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
не знам за другите но ей тва го спазвам  винаги   " Да се наслаждаваш на храненето" !  :rolf:

РанЪтЪ праЙ борбЪтЪ... :rolf: :kissd:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Колега Тадж-Ал...., ако обичате ..., превод в ефир за думичката БОЗАВО ;D ;D , има хора , които не я разбират.... :rolf: :rolf: :rolf:

Идва от "боза". Плътна, гъста напитка от брашно, в която има захар или подсладител. Не е прозрачна и каквото се топне в нея (ако е малко по размер и тегло), не се вижда, и се "губи".

Бозаво - хем боза е, хем е и розаво ;)

Сиреч - това е Венерино/Нептунова дума, касаеща неоткриваемостта на потопеното в...гъстотата на течността ;)

;D Tя се прави от ЕЧЕМИК и има съдържание на алкохол мин...3% ;) ;D ;D

Ostana samo da da glasuwame koja planeta ste e bosata! :85:

:rolf: :rolf: :rolf: малко трудно Доби.... ;D ;D в ечемика има и други работи..., луна и плутон присъстват....това е сигърно...Има и зърна..., в ечемика има зърна... ;D Е , като от другата тема са..., но ги има... ;D ;D

Ami bih kasal edna porzia Luna, edna porzia Venera i 3% Mars i to stana sladak seks pri koito se sabremenawa na 100%! :85: Pak moge i da deistwa mnogo dobre na bremenite. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

tadj-all

Цитат на: Марая

Оооо, за НЕПТУН ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО , ЗА ЛУНА ДУМА ДА СЪМ ЧУЛА И СМЕ НА КЪЛБО  И МАРСАААА- ГРАДУСА! :rolf:

Марс, Луна и Юпитер ;) И...естествено - Скорпион ;)

*

nerealna

ами това : "Да разбереш и задоволиш нуждите на партньора си"
трябва да се правя на шерлок холмс и на хари потър ли  ;D

*

Марая

• 28287

Я...яяя..., да чуя защо Ю/Д/упитер.....

*

Марая

• 28287
ами това : "Да разбереш и задоволиш нуждите на партньора си"
трябва да се правя на шерлок холмс и на хари потър ли  ;D

Болта е по-удачен... ;D ;)

*

Divna

• 2478
Крис, намам нищо против да събираш теоретични познания. Всеки, който желае да се осъвършенства минава през този период, след което започва да прави проверка на това, което е чел и научил, с това, което го прави щастлив в живота.
Извинявай, но това няма нито общо с осъвършенстване, нито с някакъв период, просто за мен това да кажа, че обичам по някоя си планета е симулация. :blink:
Първо е ограничено, второ, че това означава, че не обичам, въобще любовта отпада като понятие.  ;D

Крис, абе ти не се ли измори?  ;D Ти си знаеш най-добре какво и как е в твойта глава. Ако приемаш нечии думи за ограничени, то си остават такива за теб. Не е ли по-важно как е в твойта глава, а не в главата на другия? Като го изтъкваш постоянно, искаш да увериш сам себе си. Другия няма да го убедиш, ако и той като теб е прав за себе си. Така неусетно се впускаш в един безконструктивен разговор, който е само губене на време.

*

Марая

• 28287
Ami bih kasal edna porzia Luna, edna porzia Venera i 3% Mars i to stana sladak seks pri koito se sabremenawa na 100%! :85: Pak moge i da deistwa mnogo dobre na bremenite. :wink2:

И сега , ако ме отвориш..., тая чии го д*рви у бозата...съм ти ФЕН завинаги! :88:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

И сега , ако ме отвориш..., тая чии го д*рви у бозата...съм ти ФЕН завинаги! :88:

As ako mogeh na wsizki waprosi da otgowaram, namase da se srestnem, praw li sam ili sednal? :88:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

tadj-all

Я...яяя..., да чуя защо Ю/Д/упитер.....

8-дом и Скорпион е философията на една Риба (9-ти дом от нея) за това, как тя да не присъства в реалния живот, а именно - като ги разлага, разтваря, "убива" и прочее.

Иначе казано - водните знаци и управителите им Марс, Луна и Юпитер отговарят за алкохола.

п.п.: В индийската тая роля е дадена на Венера, но лично аз не намирам смисъл...

*

Марая

• 28287
O.K :wub: :wub: :wub:
Представяш ли си jinom да бутне back up за един толкова важен коментар. ;D

Всичко е възможно...с изключение на едно.....ДА СЕ ВЪРНЕШ ТАМ ОТ КЪДЕТО СИ ДОШЪЛ....
ЗНАМ  ...... ЦИНИЧНО , НО ФАКТ!
ЩЕ ГО ИМАМ ЗАЩОТО ГО ИСКАМ..., А НА МЕН ВСЕЛЕНАТА МИ ИЗПЪЛНЯВА НЯКОЙ ЖЕЛАНИЯ...ОСОБЕНО , КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ПРИЯТЕЛИ..., М/У КОЙТО СИ И ТИ.... :wub: :wub:
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 06:08:28 am от Марая »

*

Марая

• 28287

As ako mogeh na wsizki waprosi da otgowaram, namase da se srestnem, praw li sam ili sednal? :88:

Доби , Слънце...вече легнал! :rolf: :58: Обичам те......

*

Марая

• 28287

п.п.: В индийската тая роля е дадена на Венера, но лично аз не намирам смисъл...
Венера е удоволствията, също така и карака за жената в мъжката карта, а тези, които с ruler Марс е още по-застъпен понеже в седми дом ще евенерин знак.

Обаму мамата..., вие  набихте и 13-тата планета в алкохола....Неее, Нептун няма да Ви го прости... :rolf:

*

Марая

• 28287
Всичко е възможно...с изключение на едно.....ДА СЕ ВЪРНЕШ ТАМ ОТ КЪДЕТО СИ ДОШЪЛ....
ЗНАМ  ...... ЦИНИЧНО , НО ФАКТ!
ЩЕ ГО ИМАМ ЗАЩОТО ГО ИСКАМ..., А НА МЕН ВСЕЛЕНАТА МИ ИЗПЪЛНЯВА НЯКОЙ ЖЕЛАНИЯ...ОСОБЕНО , КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ПРИЯТЕЛИ..., М/У КОЙТО СИ И ТИ.... :wub: :wub:
За какво ти е.. и без това беше твърде нескопосано написано и имаше компрометираща прогноза ;D
За мен е достатъчно, че веднъж си го прочела. ;)

Защото това е пътя...нескопосан или скопосан...това е пътя!
Ей , от тук нататък те цитирам...и въобще не ми дреме на вувона , дали поста ще е 3 страници....
Не ви чувам...-Орхан Мурад.. :P ;D ;D

П.П. вувона да се чете шушона.....ейййй...тия компютри не са работа за мен... :rolf: :rolf: :rolf:
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 06:40:23 am от Марая »

*

Марая

• 28287

*

Марая

• 28287
И аз лош. ;D

Вие лошите момчета сте достойни....за уважение....
http://www.vbox7.com/play:cb5a7484

:wub: :wub:

*

Vision

• 3523
Жиноме, ти легализира бозата във форума, надявам се че си доволен от резултата.. :-\

и за да съм по темата: знаете ли какво е пернишки бейлис- боза с ракия.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..