Здравей Гост

Казват ли мъжете обичам те и кога? Кой знаци признават чувствата си?

• 258 Отговора
  • 44378 Прегледи
*

holanda

Жиноме, ти легализира бозата във форума, надявам се че си доволен от резултата.. :-\

и за да съм по темата: знаете ли какво е пернишки бейлис- боза с ракия ;)

е тва е  ;D :08:
удрям китка у земята и рипвам да играя 'оро

а темата ясно,че не е за сериозни дискусии.Можеш ли да разграничиш мъжете по Луни,Венери и да им лепиш категоризация и то точно за това дали си признаваT чувствата.Това не е нещо отделно,важно и специфично,а малък елемент,стечение на обстоятелствата,създаден и отделил се несъзнателно от някои условности .

« Последна редакция: Декември 08, 2010, 05:34:24 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Много ГОСТИ четат темата и за това я бутам напред!
Вероятно е актуална.... ;D ;D

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТЕЗИ КОИТО ВИ КАЗВАТ ОБИЧАМ ТЕ , А НА ОНЕЗИ КОИТО ВИ МОЛЯТ С ДВЕ ДУМИ- ОБИЧАЙ МЕ! :blink:

БЪДЕТЕ ЖЕЛАНИ И ОБИЧАНИ! :kissd: :58:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТЕЗИ КОИТО ВИ КАЗВАТ ОБИЧАМ ТЕ , А НА ОНЕЗИ КОИТО ВИ МОЛЯТ С ДВЕ ДУМИ- ОБИЧАЙ МЕ! :blink:

Не случайно те карам, имам новина, но искам да чуя едно мнение на експерт..... :rolleyes:

*

Марая

• 28287

Не случайно те карам, имам новина, но искам да чуя едно мнение на експерт..... :rolleyes:

В смисъл? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Дааа...Онези , които обичат го показват...Не го казват!
Правят всичко , което е по силите им , не натоварват...отдават....Мъжете които обичат не говорят , а правят..... правят нещата да се случват....Не мога да повярвам , колко наивна и глупава съм била..... :'(

*

Lillie

• 30532
Я, сайт ли имаш?  :o Сега видях зеленото кълбенце под аватара ти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
Правят всичко , което е по силите им , не натоварват...отдават....Мъжете които обичат не говорят , а правят..... правят нещата да се случват....Не мога да повярвам , колко наивна и глупава съм била..... :'(

Tova pyk za6to?  :o

4estito!  :blink: Otivam da go razgledam.  :blink:

*

Марая

• 28287

Сериозно ли сега го видя?! :rolleyes:

Добре дошла си там...винаги! :wub:

*

Марая

• 28287

Tova pyk za6to?  :o

4estito!  :blink: Otivam da go razgledam.  :blink:

Мерси Дивна!
И за теб входа е WELKOME :wub:

Защото знам , просто знам кои са мъжете които обичат.... :wub:

*

Lillie

• 30532

Обикновено не гледам какво има под аватара, след като се натъкнах на препратка към сайта на арменския поп при г-н Админа.  ;D
Мерси за поканата, надявам се скоро да има и форум, сега го разгледах. Добро е като замисъл.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
Sajta e super!  :blink: Bravo! Mnogo dobre ilustrovan i kato na4alo temite, koito si podbrala sa mnogo interesni.
Opitah da vlqza vyv foruma. Izglejda vse o6te ne e na liniq.

4estito o6te vednyj i nasluka! Da si jiva i zdrava i dylgi godini da pi6e6 i da dava6 syveti.  :kissd:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Честито и от мен, втурвам се да го разглеждам! Поздрави и целувки  :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287

Обикновено не гледам какво има под аватара, след като се натъкнах на препратка към сайта на арменския поп при г-н Админа.  ;D
Мерси за поканата, надявам се скоро да има и форум, сега го разгледах. Добро е като замисъл.  :blink:

;D...Това с арменския поп едно време много ме изкефи и съм се смяла от сърце.... ;D

Да! Ще има форум...Мисля скоро...

Мерси за посещението :P ;D и за оценката...Бавно става- но по-важно е да става.... :wub:

*

Lillie

• 30532
Честито и от мен, да се грижиш за него със същия ентусиазъм, с който вземаш участие тук.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Sajta e super!  :blink: Bravo! Mnogo dobre ilustrovan i kato na4alo temite, koito si podbrala sa mnogo interesni.
Opitah da vlqza vyv foruma. Izglejda vse o6te ne e na liniq.

4estito o6te vednyj i nasluka! Da si jiva i zdrava i dylgi godini da pi6e6 i da dava6 syveti.  :kissd:

Благодаря Дивна! :wub:

Ще Ви чакам там.... :wub: Както и тук , аз винаги съм се опитвала да бъда полезна....и обещавам винаги да е така... :wub:

*

Марая

• 28287
Честито и от мен, втурвам се да го разглеждам! Поздрави и целувки  :wub:

Добре дошла бонбонче! :wub: ;D
Благодаря! :wub:

*

Марая

• 28287
Честито и от мен, да се грижиш за него със същия ентусиазъм, с който вземаш участие тук.  :blink:

Форумите не са на създателите , а на потребителите! ;D

От мен останалото , като тонус , хъс , интерес , като желание , помощ.....Останалото от потребителите...
Аз и този го имам като моя къщичка.... :wub: И си го обичам.... :wub:

*

Lillie

• 30532
Надявам се да има различни подфоруми, вкл. можеш да помислиш и за "Рептили".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Надявам се да има различни подфоруми, вкл. можеш да помислиш и за "Рептили".  ;D

Разбира се , че ще има и за Крокодили секци....а за Рептили- неее , няма да конкурираме астросайта.... ;D ;D