Здравей Гост

Транзит Венера секстил транзит Плутон

• 152 Отговора
  • 19457 Прегледи
Re:Транзит Венера секстил транзит Плутон
« Отговор #100 -: Декември 11, 2010, 02:54:18 am »
Именно, Марая, затова се радвам, че макар и рязко, таи болезнена за мене и безперспективна игра на нерви птиключи. Ако някой иска да е с теб, той ще направи всичко, за да е с теб, ако не иска, ще си намира само оправдания. Ай сиктир вече от недорасляци!! :angry:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Декември 11, 2010, 02:58:47 am »
Именно, Марая, затова се радвам, че макар и рязко, таи болезнена за мене и безперспективна игра на нерви птиключи. Ако някой иска да е с теб, той ще направи всичко, за да е с теб, ако не иска, ще си намира само оправдания. Ай сиктир вече от недорасляци!! :angry:

:rolf:, това последното ми хареса! :blink:
Сигурно е тъжно..., предполагам колко ти е тежко, трудно и тжно...Виж образувах трите Т.... ;) :blink:
Горе главата , без нерви и тъга...Излишно е, не си струва..., не си заслужава...там някъде...на ъгъла...някой те чака...просто трябва да тръгнеш! ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #102 -: Декември 11, 2010, 03:05:45 am »
Абее тъжно, олекна ми!! Даже ми е мноого хубаво!! Сега съм си сама и силна, а не заблудена!! Радвам се!!  :P  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Декември 11, 2010, 03:11:36 am »
Абее тъжно, олекна ми!! Даже ми е мноого хубаво!! Сега съм си сама и силна, а не заблудена!! Радвам се!!  :P  :blink:

Болката ще усетиш след няколко дни , още е афекта на емоцията..., в която ЕГО-то ти крещи..., после или след дни ще дойде болката...,времето в което съжаляваш...Не! Не се поддавай на изкушенията...те са временни...ГЛЕДАЙ НАПРЕД И НАГОРЕ! :wub: :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #104 -: Декември 11, 2010, 02:23:19 pm »
Не му е мястото да се дискутират технически въпроси в тази тема, но относно писането на български език Доби няма извинение, затова му давам линк от www.data.bg  където може да си свали програмата flextype 2К и след инсталацията може да пише с латинските букви на кирилица.

http://search.data.bg/results/?where=files&type=all/flextype

За съжаление много хора не са компютърно грамотни, но това не означава че не могат да попитат другите как може да се реши проблема.  ;)

« Отговор #105 -: Декември 11, 2010, 03:12:40 pm »
На мен ми предстои след два дни транзит на Венера към натален Плутон. Ако стане нещо интересно ще докладвам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #106 -: Декември 11, 2010, 04:23:15 pm »
 ще докладвам за 120 гр
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #107 -: Декември 14, 2010, 04:40:54 am »

Болката ще усетиш след няколко дни , още е афекта на емоцията..., в която ЕГО-то ти крещи..., после или след дни ще дойде болката...,времето в което съжаляваш...Не! Не се поддавай на изкушенията...те са временни...ГЛЕДАЙ НАПРЕД И НАГОРЕ! :wub: :blink: ;)

Колко си права ако знаеш!! 3 дена след случката, боли ме та се късам..яд ме, обвинявам се, плаче ми се...според теб Венера върху натален Плутон  -завинаги ли би разчистила нездрави отношения или просто това се случва, за да може те да се променят?? Искам да разбреа дали този човек пак ще се обърне към мен нчкой ден..  :'( как да разбера??

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Декември 14, 2010, 04:47:10 am »

Колко си права ако знаеш!! 3 дена след случката, боли ме та се късам..яд ме, обвинявам се, плаче ми се...според теб Венера върху натален Плутон  -завинаги ли би разчистила нездрави отношения или просто това се случва, за да може те да се променят?? Искам да разбреа дали този човек пак ще се обърне към мен нчкой ден..  :'( как да разбера??

Съжалявам , че е така... :( :blink: :wub: Но ти се усмихни сега , преглътни и запомни....
Когато има аспект в натал , в синастрия в композит в комбин между венера и плутон ,какъвто и да е този аспект той се нарича кармична любов ...това е най-дълбоката любов , тя идва от най-тъмното , най-съкровеното място...Винаги имаме право на втори шанс , ако плутон транзитира ...,защото той е бавен..,после той предупреждава , той не реже от раз...Твърде възможно е да трансформира връзката до степен неузнаваемост....,но той -Плутон никога не забравя своята любов! И търси само нея! Онази ,която е съвършена и истинска.... :blink: ;)

« Отговор #109 -: Декември 14, 2010, 04:50:39 am »
Може, но транзитът е на Венера през натален Плутон, точно в този ден го обидих много и се приключи...интресното е, че в астрото.ком този ден се описва като критичен за отношения в застой...беше си баш плутониански и рязко от моя страна  :'(

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #110 -: Декември 14, 2010, 04:52:17 am »
Може, но транзитът е на Венера през натален Плутон, точно в този ден го обидих много и се приключи...интресното е, че в астрото.ком този ден се описва като критичен за отношения в застой...беше си баш плутониански и рязко от моя страна  :'(

A be ako te obiza dostatazno silno, ste doide, ako ne, snazi e tarsil prizina da se rasdeli s teb. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Декември 14, 2010, 04:53:03 am »

Ще има връщане.. използвай мига , ако мислиш и си сигурна , че вината е твоя да се извиниш и да простиш първо на себе си.... :blink: ;)

« Отговор #112 -: Декември 14, 2010, 04:54:28 am »
"Дълбока рана, заздравява - лоша дума, не се забравя!" ;D

fuck off лоша дума ли е.....  :-\ моля за мнение  :o

*

Divna

• 2478
« Отговор #113 -: Декември 14, 2010, 04:54:36 am »
Може, но транзитът е на Венера през натален Плутон, точно в този ден го обидих много и се приключи...интресното е, че в астрото.ком този ден се описва като критичен за отношения в застой...беше си баш плутониански и рязко от моя страна  :'(

A be ako te obiza dostatazno silno, ste doide, ako ne, snazi e tarsil prizina da se rasdeli s teb. :wink2:

Абсолютно правилно!
Дай на любимия пълна свобода. Ако те обича той ще се върне при теб, ако ли не, значи никога не те е обичал.

« Отговор #114 -: Декември 14, 2010, 04:56:14 am »

Така е, дано да е така..ако ли не - жалко..охх не мога да контролирам страстите си, много съм крайна, много съм Скорпионска, това е голямата ми слабост, аз дори не знам дали на земята има такъв мъж, който да има силата да ме изтърпи и да ме укорти  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Декември 14, 2010, 04:58:16 am »
"Дълбока рана, заздравява - лоша дума, не се забравя!" ;D

fuck off лоша дума ли е.....  :-\ моля за мнение  :o

Не я приемам за лоша...Зависи от нивото на индивида...Аз като съм ядосана , доста често я употребявам... ;D ;D

« Отговор #116 -: Декември 14, 2010, 04:59:36 am »
Е той е по-възпитан от мен  :-\мани мани, осрахме положението  :angry:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #117 -: Декември 14, 2010, 05:00:25 am »

Така е, дано да е така..ако ли не - жалко..охх не мога да контролирам страстите си, много съм крайна, много съм Скорпионска, това е голямата ми слабост, аз дори не знам дали на земята има такъв мъж, който да има силата да ме изтърпи и да ме укорти  :-[

te krainostite idwat, kogato zowek ne moze da si israsi zuwstwata, i pozwa da go klati dawola togawa, ili pak kakwo iska. :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Декември 14, 2010, 05:02:40 am »

Я не съжалявай...,ако те обича както каза и Доби ще те приеме такава каквато си.... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #119 -: Декември 14, 2010, 05:03:34 am »

Я не съжалявай...,ако те обича както каза и Доби ще те приеме такава каквато си.... :blink:

Tozno taka Maraj, samo tokawa mogem da goworim sa istinska lubov! :08: