Здравей Гост

Транзит Венера секстил транзит Плутон

• 152 Отговора
  • 19460 Прегледи
Re:Транзит Венера секстил транзит Плутон
« Отговор #120 -: Декември 14, 2010, 05:04:07 am »
Така е, Доби... подтисках толкова време увлечението си по него и в еидн момент избухнах..просто не мога да продължавам така - да го чакам да се сети и да ме покани да се видим, само по е-мейли и чат не става работата..просто ми преля чашата.. :-[

« Отговор #121 -: Декември 14, 2010, 05:05:52 am »
Е той е по-възпитан от мен  :-\мани мани, осрахме положението  :angry:

Я не съжалявай...,ако те обича както каза и Доби ще те приеме такава каквато си.... :blink:

абе не всеки би приел до себе си огън и страсти, някои Девешки асцеденти и Луни ги е шубе от това  ;D

« Отговор #122 -: Декември 14, 2010, 05:09:29 am »
Каква обич? Това не е ли господина, с който само си пишете? ;D

П.С. - мързи ме да чета в момента така, че може и да бъркам и да не става дума за него ;D

Те тоя екземпляр е...хаха няма обич, Крис, вече не...  ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #123 -: Декември 14, 2010, 05:09:42 am »
Така е, Доби... подтисках толкова време увлечението си по него и в еидн момент избухнах..просто не мога да продължавам така - да го чакам да се сети и да ме покани да се видим, само по е-мейли и чат не става работата..просто ми преля чашата.. :-[

Ti si naprawila mnogo hubawo ze ti e pisnalo i si mu kasalo mnogo tozno, ako e istinski maz, ste se obadi, ako ne ste go snaes. Taka prawat porasnalite zeni, i se nadawam ze w nikakaw sluzai da ne se obasdas poweze, ako zenis sebe si.
Ako iskas moges da mi dades danite si na lizni i ste ti go opisa sto sa maz e. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #124 -: Декември 14, 2010, 05:15:44 am »
Супер, мерси за подкрепата!! Не, не съм го търсила повече, сега топката е в неговата градина..ако иска да ме намери, няма какво да го спре...лошото е чувството ми за вина, ама то времето ще го излекува  :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Декември 14, 2010, 05:16:29 am »
Е той е по-възпитан от мен  :-\мани мани, осрахме положението  :angry:

Я не съжалявай...,ако те обича както каза и Доби ще те приеме такава каквато си.... :blink:

абе не всеки би приел до себе си огън и страсти, някои Девешки асцеденти и Луни ги е шубе от това  ;D

При мен огъня е в изобилие , но имам МЦ-Дева...Вероятно това е причината около мен да има деви...приятели , майка , дъщеря.... ;D И странно...търсят ме и им липсвам... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #126 -: Декември 14, 2010, 05:22:31 am »
Супер, мерси за подкрепата!! Не, не съм го търсила повече, сега топката е в неговата градина..ако иска да ме намери, няма какво да го спре...лошото е чувството ми за вина, ама то времето ще го излекува  :-[

Абе момиче, каква вина, какви пет лева?  ;D
Я не се вкарвай във филми. Огледай се, има толкова хубави и точни мъже. Все ще намериш тоя който ще те оцени.
Тоя Плутон вземи малко да го поклатиш ти, не се оставяй все той да те клати.  ;) 

*

Divna

• 2478
« Отговор #127 -: Декември 14, 2010, 05:43:07 am »
Аз тая дума не съм я изричала, не съм допускала и да ми я казват. Най-добре е да се сложат настрана фразите от тоя сорт. Има си и други начини да се покаже емоционалното състояние. Вулгарните думи не са приоритет за мнозина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Декември 14, 2010, 05:56:35 am »
Аз тая дума не съм я изричала, не съм допускала и да ми я казват. Най-добре е да се сложат настрана фразите от тоя сорт. Има си и други начини да се покаже емоционалното състояние. Вулгарните думи не са приоритет за мнозина.

така е,аз самата преди години се шокирах ако чуя приятелки да се дрънкат с гаджетата,използваики цинизми и вулгарности ...

в последствие,..особено след последната си връзка,станах по-експресивна..незнам..на български ми е странно да изричам oбидни думи,но fuck off и производните му не представляват никакъв проблем за мен ако съм афектирана.Грозно е,но се случва.

Добрия човек не задържа лоши неща в себе си... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #129 -: Декември 14, 2010, 05:58:08 am »
Лилавка, тази дума е чуждица за нас българите, и като такава мнозина в БГможе да не й отдават голямо значение, но ако я кажеш на един англофон със сигурност няма да ти се зарадва.  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #130 -: Декември 14, 2010, 05:59:14 am »

така е,аз самата преди години се шокирах ако чуя приятелки да се дрънкат с гаджетата,използваики цинизми и вулгарности ...

в последствие,..особено след последната си връзка,станах по-експресивна..незнам..на български ми е странно да изричам oбидни думи,но fuck off и производните му не представляват никакъв проблем за мен ако съм афектирана.Грозно е,но се случва.

Е, това ли е начина да ги изхвърляш? Като псуваш като каруцар.  ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #131 -: Декември 14, 2010, 06:03:58 am »
Trabwa da se widi posiziata na Plutona, sa  da se rasbere, iskustwoto na psuwaneto. :49: :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Декември 14, 2010, 06:05:11 am »

Е, това ли е начина да ги изхвърляш? Като псуваш като каруцар.  ;D

Ми аз не знам как го правят каруцарите , щото не познавам каруцари.... ;D ;D , но понякога си е наложително...а не го намирам за особено лошо на фона на останалите лицемерни и фалшиви думички...ФАК ОФФ дупка не прави , минава ми бързо и забравям...
Въпрос на начин на изразяване.... :blink:А ако някой мии каже , че никога не го е правил , ще се изхиля и няма да повярвам.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Декември 14, 2010, 06:06:33 am »
Trabwa da se widi posiziata na Plutona, sa  da se rasbere, iskustwoto na psuwaneto. :49: :85:

:rolf: :rolf: :rolf:
Той не е страшен като псува , а като мълчи.... :tongue2:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #134 -: Декември 14, 2010, 06:11:25 am »
Da, powezeto psuwat na um, sawisi w koi dom se namira, a dugite si go kaswat kato ritual. :19:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #135 -: Декември 14, 2010, 06:16:31 am »
Da, powezeto psuwat na um, sawisi w koi dom se namira, a dugite si go kaswat kato ritual. :19:

Doby,Плутон като ми е във 2 дом, дали хокам много ?  ;D

Mnogo nesnam, no ako nakoi ti premine granizite, ili kato wsemes nakoi kredit na isplastane, moge i da ti se raswie towa iskustwo na hokane. :41:

*

Divna

• 2478
« Отговор #136 -: Декември 14, 2010, 06:17:55 am »
Е, моя Сатурн като е в 8 ми дом как мислиш, дали псувам? ;)
Мога да ти кажа, че даже и на сън не съм го правила.
Не ми пречи с любимия да си говоря мръсни думи в леглото ако сме настроени за по-неглиже секс,  :P ама думите, които ползвам тогава далеч не са псувни.  ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #137 -: Декември 14, 2010, 06:21:31 am »
Не ми пречи с любимия да си говоря мръсни думи в леглото ако сме настроени за по-неглиже секс,  :P ама думите, които ползвам тогава далеч не са псувни.  ;D

Saturn w 8 dom e sabraneno da se psuwa, no ti imas Pluton w 11 warhu slanzeto, moges ot wreme na wreme da se psuwas sama, ze si naprawila nesto ludo. :85:

« Отговор #138 -: Декември 14, 2010, 06:22:13 am »
Лилавке,и на мен ми звучи грозно и странно да псувам на български,направо обидно,ама виж на чужд език не ми прави особено впечатление,не го възприемам по същия начин,а иначе тук псувни си говорят за ''Здравей и здрасти'',не им прави впечатление   ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Декември 14, 2010, 06:25:40 am »

Чакай , чакай ...това няма нищо общо с онова..... ;D ;D
Мен лично ми доставя удоволствие , някой да ми приказва различни неща в ухото на леглото.... ;D ;D