Здравей Гост

Слънце в съвпад с Хирон в брака

• 8 Отговора
  • 5601 Прегледи
*

Stella

• 7765
Слънце в съвпад с Хирон в брака
« -: Декември 06, 2010, 03:22:01 am »
Много често наблюдавам този аспект при хора, които са женени или съжителстват и са ми много "странни" такива връзки. Наблюденията ми показват, че това са отворени връзки и бракове и то не заради самия съвпад на Слънце с Хирон, а поради това, че Уран е в опозиция. Или казано иначе в картата на единия пъртньор има опозиция Уран-Хирон, а Слънцето на другия партньор попада върху Хирона на първия. Поначало в синастрията "Уран опозиция Слънце" не е твърде привързващ партньорите аспект, но какво идва да ни каже съвпада на Слънцето с Хирон. Жалко, че Хирон е доста слабо проучен и аз самата се отнасям много скептично към всякакви интерпретации, свързани с него. Вие имате ли някакви конкретни наблюдения?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Yaya

• 2265
Re:Слънце в съвпад с Хирон в брака
« Отговор #1 -: Декември 06, 2010, 03:57:03 am »
Аз се интересувам и от съвпада на Венера с Хирон.
Като цяло, Хирон не съм наясно дали да го разглеждам като лична точка или като част от отношенията с околните. Ти как мислиш Небесна? Хирон не е ли меродавен единствено за притежателя си? Без да има влияние към обкръжението?
Тоест, дали този съвпад на Слънце и Хирон не дава някакви психични отклонения в личността - относно болестно състояние на егото? Респ. болести свързани с Венера?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Feia

« Отговор #2 -: Декември 06, 2010, 04:05:18 am »

Тоест, дали този съвпад на Слънце и Хирон не дава някакви психични отклонения в личността - относно болестно състояние на егото? Респ. болести свързани с Венера?

Аз имам такъв съвпад. Но не съм напълно сигурна дали имам психични отклонения или обичайните психични отклонения, които имат повечето хора.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Декември 06, 2010, 04:13:41 am »
Аз се интересувам и от съвпада на Венера с Хирон.
Като цяло, Хирон не съм наясно дали да го разглеждам като лична точка или като част от отношенията с околните. Ти как мислиш Небесна? Хирон не е ли меродавен единствено за притежателя си? Без да има влияние към обкръжението?

Неее, не смятам. Но аз имам предвид синастричния съвпад Слънце-Хирон. А иначе познавам една жена, която си има венера - Хеирон по рождение и си е напълно здрава психически. Тя има с мъжа си двойно подчертан съвпад Слънце хирон.

негов Хирон съвпад нейно Слънце в козирог в опозиция на негов Уран в Рак
неин Хирон (и Венера) в съвпас с негово Слънце във водолей в опозиция на неин Уран в Рак.

Въобще опозицията Хирон-Уран е често срещана в наталните карти, понеже Хирон се движи между Сатурн и Уран.
Хироновата личност привлича Слънцето на партньора, обаче това са един вид ОТВОРЕНИ бракове, поради опозицията на Уран.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4 -: Декември 06, 2010, 05:20:24 am »
Имам Хирон в 6-дом. Мога да споделя от личен опит само, че
съвпада на синастрично Слънце върху Хирона ми в 6-дом - опозе Уран
/ в служебни отношения  /е било една провокация към търпението ми,
един непрекъснат дразнител, да се освободиш от това Слънце, дори с
цената на болезнено преживяване.
Обикновено е свързано с някакъв урок за Слънцето,който човека с Хирона
трябва да предаде, превъзмогвайки болката.
Естествени минерали и амулети

*

Uran

• 6041
« Отговор #5 -: Декември 06, 2010, 05:52:24 pm »
Мъжко Слънце в съвпад с женски Хирон и Венера, в опозе на женски Уран: Ами не е отворен бракът т.е. няма влизащи и излизащи персони, НО освен страстният секс има и приятелство и споделяне на идеи.

*

Vision

• 3523
« Отговор #6 -: Декември 07, 2010, 05:03:26 am »
Много често наблюдавам този аспект при хора, които са женени или съжителстват и са ми много "странни" такива връзки. Наблюденията ми показват, че това са отворени връзки и бракове и то не заради самия съвпад на Слънце с Хирон, а поради това, че Уран е в опозиция. Или казано иначе в картата на единия пъртньор има опозиция Уран-Хирон, а Слънцето на другия партньор попада върху Хирона на първия. Поначало в синастрията "Уран опозиция Слънце" не е твърде привързващ партньорите аспект, но какво идва да ни каже съвпада на Слънцето с Хирон. Жалко, че Хирон е доста слабо проучен и аз самата се отнасям много скептично към всякакви интерпретации, свързани с него. Вие имате ли някакви конкретни наблюдения?

познавам двама такива човека, единият е баща ми - слънце в овен, съвпад с моя ретро хирон в осми дом, който е в опозиция с урана ми..не знам дали ще ти е от полза това..
и един друг овен познавам със същата ситуация между нас, набора на Док..с него не съм имала нищо, въпреки че имаше искри, но това е заради марса му в близнаци..но и двете не са брак, а теб брак те интересува, доколкото рабирам??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #7 -: Декември 07, 2010, 01:42:49 pm »

Аз имам с мъжа ми Хирон съвпад с негово Слънце, съответно мой Уран в опозиция.

Намаме отворен брак, но доста често стигаме  до скъсване и при всяко уж скъсване до два дни се събираме пак, защото ни е почти невъзможно да сме разделени. Аз специално тогава се чувствам като половин човек и ме е яд за това, но нищо не мога да направя по въпроса, въпреки, че обикновено инициативата да се разделим е моя (Урана е мой). И при него е нещо подобно.

Какво разбираш под отворен брак, Стела?

*

Smarta

• **
  • 575
Re: Слънце в съвпад с Хирон в брака
« Отговор #8 -: Юли 31, 2013, 11:19:13 pm »
Искам да добавя и аз една връзка, която обаче не е брак, съвпад на женския Хирон с мъжкото Слънце. Няма опозиции на Уран. Връзката беше много кратка и крайно болезнена. Обяснявам си я с изкупване на някаква карма, защото не разбрах в какво се състои урокът. Мисля, че той въобще не страда много от края на връзката, за разлика от мен, беше като някакво умиране. Разглеждам синастрията и там има само още следните неща: точен съвпад на двта Ероса, но аз не ползвам тия точки. Имаше силно сексуално привличане, но Черните луни не участват в него и понеже вече знам какво прави една Черна луна в синастрията, тук такова нещо няма. Имаме съвпад на АС, ИЦ, ДЦ, МЦ. Последното, което бих добавила към болката на Хирон, е един "печат на нещастието", с който неговият Сатурн опозира моето Слънце. Предполагам това е усложнило много нещата за преживяването на края на връзката от моя страна. Трябва да добавя, че в тази връзка, която продължи една седмица, и дори беше платонична, въпреки привличането (да се чуди човек откъде толкова болка после), в мен се отключиха някакви по-странни способности. Имах разни не съвсем нормални преживявания. Когато се случи "хироновата връзка", имах нещо като сън, само дето не бях заспала, в който появата на този човек срути някаква стена в мен, за която дори не подозирах, а зад нея се оказа, че пространството е стотици пъти по-голямо, отколкото пред нея. Тогава реших, че целта на тази среща изневиделица е била отключването на мой вътрешен потенциал. Реших да споделя тази история, за да обогатя малко форумното пространство. Има някои въпроси, по които няма много информация от първа ръка, а само общи описания. Макар, че не съм сигурна, дали това е работа само на Хирон.
« Последна редакция: Юли 31, 2013, 11:29:22 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven: