Искам да добавя и аз една връзка, която обаче не е брак, съвпад на женския Хирон с мъжкото Слънце. Няма опозиции на Уран. Връзката беше много кратка и крайно болезнена. Обяснявам си я с изкупване на някаква карма, защото не разбрах в какво се състои урокът. Мисля, че той въобще не страда много от края на връзката, за разлика от мен, беше като някакво умиране. Разглеждам синастрията и там има само още следните неща: точен съвпад на двта Ероса, но аз не ползвам тия точки. Имаше силно сексуално привличане, но Черните луни не участват в него и понеже вече знам какво прави една Черна луна в синастрията, тук такова нещо няма. Имаме съвпад на АС, ИЦ, ДЦ, МЦ. Последното, което бих добавила към болката на Хирон, е един "печат на нещастието", с който неговият Сатурн опозира моето Слънце. Предполагам това е усложнило много нещата за преживяването на края на връзката от моя страна. Трябва да добавя, че в тази връзка, която продължи една седмица, и дори беше платонична, въпреки привличането (да се чуди човек откъде толкова болка после), в мен се отключиха някакви по-странни способности. Имах разни не съвсем нормални преживявания. Когато се случи "хироновата връзка", имах нещо като сън, само дето не бях заспала, в който появата на този човек срути някаква стена в мен, за която дори не подозирах, а зад нея се оказа, че пространството е стотици пъти по-голямо, отколкото пред нея. Тогава реших, че целта на тази среща изневиделица е била отключването на мой вътрешен потенциал. Реших да споделя тази история, за да обогатя малко форумното пространство. Има някои въпроси, по които няма много информация от първа ръка, а само общи описания. Макар, че не съм сигурна, дали това е работа само на Хирон.