Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 10, 2010, 11:06:57 pmЦитат на: doby в Декември 10, 2010, 10:33:37 pmЦитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 10, 2010, 10:22:13 pmАз никога не съм се задълбавал с мидпойнт , но представата ми за него е като брак на две планети и тяхната обща вибрация изразена в точка на "чувствителност" . В програмата значението на дома който е засегнат от "чувствителната точка" ли се взема под внимание или обхваща и индивидуалното разположение на планетите в натала ?Planetata ot doma kojato uzastwa w midpointa nosi winagi kazestwata na doma, Alfred Witte gi talkuwa, a Ebertin ne gi wsema. As sapoznah da gi wsemam, osobeno kogato stawase duma sa Astrodezina, i taka si ostanah s tah. И при двамата има достатъчно логика . От една страна би трябвало да резонира към всеки участник в групата , но отдруга страна ако се приеме , че едно цяло не би следвало да се разчленява . Да кажем , че Венера /Юпитер имат обща точка в 10 дом и скорпион , то тогава изключваме техните изходни позиции и ги приемаме като едно цяло изнесено в 10 дом и Скорпион в този случай всеки аспект към тази точка се тълкува без да се отдава значение на отделните играчи в групата . От друга страна всеки отбор е съвкупност от части и всяка индивидуалност реагира различно на дадено събитие и би следвало да се отчете и това . А в заключение всичко почва да ми прилича на дамски чорапогащник , който като му друпнеш една нишка повлича всичко след себе си Midpointite sa kato zenite, te sa hubawi i skapi, i isiskwat wnimatelna eksploatazia, sastoto mogat da ti prizinat golemi naranawania i bolki! :wink2:
Цитат на: doby в Декември 10, 2010, 10:33:37 pmЦитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 10, 2010, 10:22:13 pmАз никога не съм се задълбавал с мидпойнт , но представата ми за него е като брак на две планети и тяхната обща вибрация изразена в точка на "чувствителност" . В програмата значението на дома който е засегнат от "чувствителната точка" ли се взема под внимание или обхваща и индивидуалното разположение на планетите в натала ?Planetata ot doma kojato uzastwa w midpointa nosi winagi kazestwata na doma, Alfred Witte gi talkuwa, a Ebertin ne gi wsema. As sapoznah da gi wsemam, osobeno kogato stawase duma sa Astrodezina, i taka si ostanah s tah. И при двамата има достатъчно логика . От една страна би трябвало да резонира към всеки участник в групата , но отдруга страна ако се приеме , че едно цяло не би следвало да се разчленява . Да кажем , че Венера /Юпитер имат обща точка в 10 дом и скорпион , то тогава изключваме техните изходни позиции и ги приемаме като едно цяло изнесено в 10 дом и Скорпион в този случай всеки аспект към тази точка се тълкува без да се отдава значение на отделните играчи в групата . От друга страна всеки отбор е съвкупност от части и всяка индивидуалност реагира различно на дадено събитие и би следвало да се отчете и това . А в заключение всичко почва да ми прилича на дамски чорапогащник , който като му друпнеш една нишка повлича всичко след себе си
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 10, 2010, 10:22:13 pmАз никога не съм се задълбавал с мидпойнт , но представата ми за него е като брак на две планети и тяхната обща вибрация изразена в точка на "чувствителност" . В програмата значението на дома който е засегнат от "чувствителната точка" ли се взема под внимание или обхваща и индивидуалното разположение на планетите в натала ?Planetata ot doma kojato uzastwa w midpointa nosi winagi kazestwata na doma, Alfred Witte gi talkuwa, a Ebertin ne gi wsema. As sapoznah da gi wsemam, osobeno kogato stawase duma sa Astrodezina, i taka si ostanah s tah.
Аз никога не съм се задълбавал с мидпойнт , но представата ми за него е като брак на две планети и тяхната обща вибрация изразена в точка на "чувствителност" . В програмата значението на дома който е засегнат от "чувствителната точка" ли се взема под внимание или обхваща и индивидуалното разположение на планетите в натала ?
Цитат на: doby в Декември 10, 2010, 11:14:54 pmЦитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 10, 2010, 11:06:57 pmЦитат на: doby в Декември 10, 2010, 10:33:37 pmЦитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 10, 2010, 10:22:13 pmАз никога не съм се задълбавал с мидпойнт , но представата ми за него е като брак на две планети и тяхната обща вибрация изразена в точка на "чувствителност" . В програмата значението на дома който е засегнат от "чувствителната точка" ли се взема под внимание или обхваща и индивидуалното разположение на планетите в натала ?Planetata ot doma kojato uzastwa w midpointa nosi winagi kazestwata na doma, Alfred Witte gi talkuwa, a Ebertin ne gi wsema. As sapoznah da gi wsemam, osobeno kogato stawase duma sa Astrodezina, i taka si ostanah s tah. И при двамата има достатъчно логика . От една страна би трябвало да резонира към всеки участник в групата , но отдруга страна ако се приеме , че едно цяло не би следвало да се разчленява . Да кажем , че Венера /Юпитер имат обща точка в 10 дом и скорпион , то тогава изключваме техните изходни позиции и ги приемаме като едно цяло изнесено в 10 дом и Скорпион в този случай всеки аспект към тази точка се тълкува без да се отдава значение на отделните играчи в групата . От друга страна всеки отбор е съвкупност от части и всяка индивидуалност реагира различно на дадено събитие и би следвало да се отчете и това . А в заключение всичко почва да ми прилича на дамски чорапогащник , който като му друпнеш една нишка повлича всичко след себе си Midpointite sa kato zenite, te sa hubawi i skapi, i isiskwat uwazenie, sastoto mogat da ti prizinat golemi naranawania i bolki! :wink2:Mама му стара , що всичко свързвате с жените? :rolleyes:И тая дума експлоатация Доби , ми дойде в повечко.... , защо експлоатация....,всяка експлоатация се свързва с някакъв вид манипулация и амортизация? :unsure:Тъжно ми стана.... :blink:
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 10, 2010, 11:06:57 pmЦитат на: doby в Декември 10, 2010, 10:33:37 pmЦитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 10, 2010, 10:22:13 pmАз никога не съм се задълбавал с мидпойнт , но представата ми за него е като брак на две планети и тяхната обща вибрация изразена в точка на "чувствителност" . В програмата значението на дома който е засегнат от "чувствителната точка" ли се взема под внимание или обхваща и индивидуалното разположение на планетите в натала ?Planetata ot doma kojato uzastwa w midpointa nosi winagi kazestwata na doma, Alfred Witte gi talkuwa, a Ebertin ne gi wsema. As sapoznah da gi wsemam, osobeno kogato stawase duma sa Astrodezina, i taka si ostanah s tah. И при двамата има достатъчно логика . От една страна би трябвало да резонира към всеки участник в групата , но отдруга страна ако се приеме , че едно цяло не би следвало да се разчленява . Да кажем , че Венера /Юпитер имат обща точка в 10 дом и скорпион , то тогава изключваме техните изходни позиции и ги приемаме като едно цяло изнесено в 10 дом и Скорпион в този случай всеки аспект към тази точка се тълкува без да се отдава значение на отделните играчи в групата . От друга страна всеки отбор е съвкупност от части и всяка индивидуалност реагира различно на дадено събитие и би следвало да се отчете и това . А в заключение всичко почва да ми прилича на дамски чорапогащник , който като му друпнеш една нишка повлича всичко след себе си Midpointite sa kato zenite, te sa hubawi i skapi, i isiskwat uwazenie, sastoto mogat da ti prizinat golemi naranawania i bolki! :wink2:
Значи мидпойнта има подобно изображение Като на двете къси линии са поставени участниците в брака .
Вибрациите в горната част се проявяват в долната на картата . Така ли да го разбирам ?
Сега ще питам защо 135 °, 45° ,90°Заради самото напрежение , което реагира в действие и има проявление ?45° за енергията , която се усвоява от обкръжението 135°за борбата вътре в нас 90° за това , което ни кара да се борим на всяка цена
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 11, 2010, 12:07:52 amСега ще питам защо 135 °, 45° ,90°Заради самото напрежение , което реагира в действие и има проявление ?45° за енергията , която се усвоява от обкръжението 135°за борбата вътре в нас 90° за това , което ни кара да се борим на всяка цена И аз не го знам скитори нейде из натала , но не съм клюкар да го шпионя Нова интерпретация , но много интересна и не на последно място вярна...Док , какво ти прави Уран? :rolleyes:
И аз не го знам скитори нейде из натала , но не съм клюкар да го шпионя
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 11, 2010, 12:07:52 amСега ще питам защо 135 °, 45° ,90°Заради самото напрежение , което реагира в действие и има проявление ?45° за енергията , която се усвоява от обкръжението 135°за борбата вътре в нас 90° за това , което ни кара да се борим на всяка цена Tesi gradusi ne se talkuwat kato aspektite, a pokaswat samo kakaw wid midpointi sa.Sawpad i oposizia ot midpointi warhu planeta sa direktni midpointi. Ostanalite, koito se namirat na 45°, 90° i 135° kam dadena planeta se narizaz indirektni.
Цитат на: doby в Декември 11, 2010, 12:15:08 amЦитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Декември 11, 2010, 12:07:52 amСега ще питам защо 135 °, 45° ,90°Заради самото напрежение , което реагира в действие и има проявление ?45° за енергията , която се усвоява от обкръжението 135°за борбата вътре в нас 90° за това , което ни кара да се борим на всяка цена Tesi gradusi ne se talkuwat kato aspektite, a pokaswat samo kakaw wid midpointi sa.Sawpad i oposizia ot midpointi warhu planeta sa direktni midpointi. Ostanalite, koito se namirat na 45°, 90° i 135° kam dadena planeta se narizaz indirektni. ок , но директните аспекти действат на съзнателно ниво , а индиректните на подсъзнанието и би следвало да имат своето значение макар да не се тълкуват като аспект .
Тази книга,за която пусна хорар ли ?
;DИзвинявай,че се смея-на потопения кораб е ,не на забавената книгаНо картата ти май точно НЕ показваше